Sunday, March 6, 2011

Secta MISA - aliata cu cyber-criminalii

Infractorul iubitor de minore Gregorian Bivolaru, dimpreuna cu locotenentul sau Advaitananda, plus mulţi alţi zombies, au decis sa treaca la atac. Nu legal, prin tribunale, nici macar ... magic (magie neagra, la care cursanţii prostiţi si docili se preteaza inconstienţi).

Au trecut la atacuri informatice, condamnate în toata lumea. Au contactat niste crackeri, astia aveau ceva legaturi cu criminalii dotaţi cu botnets. Si au bombardat exmisa.org. Putere de foc: 1 gigabit/s.

Asadar, otreapa iubitoare de minore G. Bivolaru, din cuibul sau infracţional parizian, a ales din nou ce stie cel mai bine: încalcarea repetata a legii, pe lânga cele deja stiute: abuzarea adeptelor, furtul intelectual, arogarea unor funcţii / calitaţi neacoperite prin fapte / documente, evaziune fiscala, înselaciune. In plus a ales sa perverteasca adevarata spiritualitate agaţându-i de coada fel de fel de activitaţi pornografice, pe care mai ales cursantele le executa fara minim simţ critic. Asta înseamna spalare pe creier, specific oricarei secte din lume.

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400