Saturday, May 12, 2018

Mincinosii MISA din Germania: Deutsche Akademie für traditionelles Yoga (DAtY)

Articolul este publicat (în germanã) în martie 2018 aici:
Gurul MISA printre cei 10 cei mai cautati infractori - pe site-ul Interpol

Traducerea este luata de pe forumul exmisa.int.eu.org :
http://www.exmisa.int.eu.org/viewtopic.php?p=69184#p69184

La DatY ("academia" bivolara din Germania) se dau curati si fara legaturi cu dezaxatul condamnat si pe veci infractor bivolaru. Mincinosi in buna traditie misãneasca transmisa pe toate caile (si gaurile) dinspre dereglat spre adeptii teutoni.

Traducerea de pe forumul exmisa:

Gurul MISA printre cei 10 cei mai cautati infractori - pe site-ul Interpol

Gurul si fondatorul spiritual al miscarii MISA Yoga decoreaza de luni de zile site-urile Interpol. Acolo apare in ipostaza unuia dintre cei mai cautati criminali.Acest lucru nu ii deranjeaza prea mult pe discipolii sai. In cadrul reportajului nostru din emisiunea “Culte periculoase” transmisa de NTV in 2017 Deutsche Akademie für traditionelles Yoga (DAtY) s-a simtit obligata sa clarifice faptul ca nu are nimic de-a face cu MISA Romania si cu Bivolaru.

Cum este posibil acest lucru? Este de mirare, caci insusi Bivolaru ne-a declarat intr-un interviu in inchisoare in Romania in 2017 urmatoarele: 
“Alte scoli de yoga, care pot fi considerate filiale si care au fost fondate in alte tari, au urmat modelul scolii de yoga din Romania.(...)”

Si mai departe:
“(…) acolo se invata in principiu dupa aceleasi cursuri de yoga, dar este totusi clar ca fiecare scoala din strainatate a adaptat cursurile la particularitatile tarii, la caracteristicile culturale ale oamenilor, care le frecventeaza.”

La intrebarea ce este DAtY Grieg Bivolaru raspunde:

“(…) Este necesar sa va spun, ca DAtY este o asociatie non profit, care organizeaza cursuri de yoga si alte cursuri, ca de exemplu Shivaism Kashmirian, Ayurveda, dupa aceeasi programa ca si scoala de yoga MISA din Romania. Din cate stiu exista in cadrul DAtY scoli de yoga in circa 10 orase cu mai bine de 700 de cursanti. Este necesar sa mentionam, ca instructorii tin cursurile pe baza de voluntariat, fara a fi platiti. Asa este peste tot in lume, unde s-au deschis cursuri dupa modelul MISA.(…)”

Amuzant este faptul ca gurul insusi este foarte bine informat in legatura cu DAtY, desi conform DAtY el nu are nimic de-a face cu ei. Nici cu MISA Romania nu are de-a face DAtY, spune avocatul lor.
Pe Facebook insa, exista de curand urmatoarea informatie:
Yoga and Resonance – The 6th International Yoga Congress https://www.facebook.com/events/122494405236435/
Pe fundal apare asa numita Federatie ATMAN. Ea cere donatii pentru lupta impotriva asa zisei campanii impotriva profesorului de yoga Gregorian Bivolaru. MISA TV are aici anunturi publicitare si tot aici apar numeroase persoane, care apar in publicatii conexe cu Bivolaru.

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400