Saturday, January 30, 2021

Evenimentul Zilei: MISA s-a „agățat” de Ambasada Indiei în România. Susține că luptă împotriva COVID

 A ajuns si-n presa povestea sectei care si-a cautat recunoasterea taman în "curtea" ambasadei Indiei la Bucuresti.

Negationisti, mincinosi, propagandisti decerebrati ale celor mai nocive teorii conspirationiste (Trump & QAnon care "salveaza" omenirea de tot ce exista si nu exista), adeptii MISA au luat cu asalt si reduta indiana. Intr-un final ambasadorul Indiei a spus stop.


https://evz.ro/misa-s-a-agatat-de-ambasada-indiei-in-romania-sustine-ca-lupta-impotriva-covid.html

Câteva extrase din articol:

Metoda prin care membrii MISA au intrat sub umbrela indiană

Cooperarea între AMN, condusă, aşa cum am văzut, de membri marcanţi ai MISA deghizaţi în Asociatia Nationala a Medicinelor Neconventionale – AMN Ayurveda Romania şi Ambasada Indiei nu este tocmai nouă. Are cel puţin doi ani vechime. I-auziţi comunicat oficial:

„În data de 15 iunie 2018, Ambasada Indiei la București, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României a organizat un Simpozion pe tema Ayurveda – Cunoașterea tradițională indiană asupra vieții. Acest simpozion reprezintă o recunoaștere a aplicabilității eficiente a acestei științe străvechi în România. Conform spuselor Excelenței Sale, domnul Thanglura Darlong, Ambasador al Indiei la București. (fostul ambasador al Indiei la Bucureşti n.r.).

Acesta este primul simpozion dintr-o serie de astfel de evenimente care vor urma în perioada următoare. După cum a afirmat doamna Chitra Suresh, prim-secretar al Ambasadei Indiei la București. Acest eveniment a obținut sprijin de Camera de Comerț și Industrie a României. Evenimentul a reunit specialiști în Ayurveda din cadrul Asociației Naționale pentru promovarea Medicinelor Neconvenționale din România (AMN) și reprezentanți ai unor importante instituții din domeniul sănătății și al agriculturii.

În conformitate cu spusele dl. Andrei Gămulea, președinte al AMN, Ayurveda este un sistem multidisciplinar ce vizează sănătatea, agricultura, nutriția, economia, știința, educația, cercetarea pentru sănătate și chiar unele aspecte ce țin de energetică.”

Aşadar, oameni din MISA, alături de oficialităţi ale Ambasadei Indiei, dar şi de reprezentanţi ai unor instituţii ale statului român.

Andrei Gămulea este membru marcant al MISA. Dovadă, cartea pe care a scris-o în colaborare cu Gregorian Bivolaru, numită „Codex alimentarius”, dar şi faptul că era organizatorul unor tabere MISA, ca de exemplu cea de la Cavnic.

Mai mult decât atât, în anii de început ai AMN, Gregorian Bivolaru a fost preşedintele Comisiei Centrului de Coordonare a Cursurilor de Medicină Ayurveda în cadrul AMN. El a eliberat diplome participantilor la cursurile AMN.

Şi încă un exemplu, de astă dată recent, care îl include şi pe noul ambasador al Indiei. Cursul “yoga expert”, ţinut pe C.C. pe 22 ianuarie 2021, curs online gratis de yoga în cooperare cu Ambasada Indiei. Acestui curs îi face reclamă chiar E.S. Rahul Shrivastava, ambasadorul Indiei în Romania, pe contul facebook al ambasadei.

Să vedem însă cine este C.C.. Este instructor MISA la Baia Mare. Pe reţelele de socializare, sunt trecute şi datele de contact, numărul de telefon şi adresa de email. Interesant este totuşi faptul că aceleaşi date sunt popularizate. Și pot fi găsite şi în clipul promoţional postat pe contul de facebook al Ambasadei Indiei la Bucureşti.

De asemenea, C.C. a fost şi purtător de cuvânt al MISA.

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400