Thursday, March 10, 2022

Ce înseamnă în realitate să fii și să rămâi un hoț

 Editura misană "Shambala" a publicat în 2019 o carte a lui Gregorian Bivolaru "Ce înseamnă în realitate să fii și să rămîi o femeie excepțională" întru îndoctrinarea și manipularea femeilor. Cum ne-au obișnuit ani de zile, au "decorat-o" cu imagini furate de pe internet. Cu alte cuvinte ne arată ce înseamnă în realitate să fii și să rămâi un hoț.



Căutând astăzi după cu totul altceva pe internet, am dat peste cartea lui Gregorian Bivolaru cu titlul "Ce înseamnă în realitate să fii şi să rămâi o femeie excepţională", publicată în 2019 la editura MISA cu pretenţiosul nume: Shambala.

E promovată ca fiind "Un sugestiv ghid practic al calităţilor trupeşti, sufleteşti şi spirituale ce se trezesc în mod gradat în femeile ce aspiră să-şi dinamizeze starea de SHAKTI".

Atât coperta, cât și cuprinsul cărții, sunt dovezi clare, că această carte nu este altceva decât un instrument de îndoctrinare și manipulare a femeilor (nu doar) MISA, ca să corespundă standardelor "spirituale" ale lui Magnus Aurolsson.
http://www.divin.ro/?53t4l&subdetalii=Cuprins&v7f2k=5230 https://archive.ph/U4M9C


Dar nu de asta aduc în discuție această "capodoperă". Ci din cauza imaginilor cu care au "împodobit" cartea, mai precis fragmentul pus la dispoziție pe online shop-ul divin. http://www.divin.ro/?53t4l&subdetalii=Fragment&v7f2k=5230 https://archive.ph/wip/CrmKL
La o simplă căutare pe internet (tineye rules!) am putut identifica câteva din "sursele" pozelor.
Hai să le luăm pe rând.


Img. 2 

 

Mia Gera - prestatoare pe site-ul de adulți Sinful Goddesses. Oare o fi site misan?
https://sinfulgoddesses.com/mia-gera-photo-10.html


Img 3


Krystina Moore - prestatoare pe site-uri de adulți.
https://www.morazzia.com/playboy/krystina-moore-11.html
https://vipergirls.to/threads/3233400-Krystina-Moore-Set-03-All-Naturals-(x32)


Img 4

 

Adriana Lima – fotomodel și actrița braziliană.


https://www.amazon.com/Shine-Adriana-Lima-Poster-PDI29686/dp/B0981JNBFC


Img 5


Candice Michelle Beckman – fotomodel, actrițã și fostã campioană de wrestling.

Alte poze cu Candice


https://www.candicemichelle.com/about


Sigur, nu este prima oară când misanii și Bivolaru o comit în această direcție. Pe răposatul forum exmisa era un topic special cu încălcările drepturilor de copyright de care s-au făcut vinovați misanii în cursul anilor.
Credeam însă că mai învață și ei, că se mai transformă. În bine.

Nu e cazul. Cu toată practica "spirituală" și la MISA e valabilă zicala: "Dacă ai furat o dată, ești hoț pentru toată viața".

Cu alte cuvinte Bivolaru și gașca lui dovedesc, o dată în plus, ce înseamnă să fii și să rămîi un hoț, ca să parafrazăm titlul cărții în discuție.

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400