Tuesday, August 29, 2023

Moravuri și năravuri - Conu' Bivolaru față cu "epigonii"

 Pe 28.08.2023 MISA TV a difuzat două “expuneri în premieră” ale gurului Gregorian Bivolaru din seria “Moravuri și năravuri”, cităm:

“21:20 – 21:26 Expunere din seria ”Moravuri și năravuri” - partea 1 - cazul lui Marius Sârbu”
“21:50 – 21:53 Expunere din seria ”Moravuri și năravuri” - partea 2 - cazul Dianei Dochinoiu”

 

Prima “țintă” a “Marelui Gângav” este simplu cursant, dar cu vechime (grupa 21), din Londra.

Conform “Emeritului”, acesta ar “alege adeseori să fie intim cu persoane care sunt vaccinate, apoi acest cursant abordează persoane de sex opus din cadrul “Taberei Spirituale Yoghine Ezoterice pentru Vacanța de Vară” anul 2023 care nu sunt vaccinate și le ascunde apoi faptul că el este intim cu persoane care sunt vaccinate.”

În acest mod el ar expune persoanele respective la contaminarea cu “proteina nocivă Spike”.
Gurul a tot urmărit să își prostească supușii în ultimii ani cu acest “Bau-Bau” p(l)andemic în cadrul mai multor conferințe, ce au fost disecate prompt pe acest blog.
Este de-a dreptul șocant însă, că “Atotputernicul” nu i-a interzis (cum a făcut-o în cazul altor supuși aici și aici) să mai aibă contact intim cu colege de la MISA.


A doua demascare se referă la o renumită instructoare de yoga și tantra cu un CV impresionant: fosta “matroană” a SC Extaz SRL (firma ce a trimis femei de la MISA la prestat în baruri din Japonia) și porn star în “Ecstasy Water 1”.

După descinderile din 2004 s-a ascuns îndelung în America de Sud, unde a predat la filialele din zonă ale sectei. 

Revenită în patria mumă în urmă cu câțiva ani, “Lalita” s-a implicat conștiincios în activitățile de îndoctrinare în interiorul și în afara MISA (Centrul Ananda-București). În 2021 și 2022 chiar a fost speaker în cadrul taberelor online “Shakti în Extaz” și “Maha Shakti”.
Cu toate acestea, după 30+ ani de practică și 25+ ani ca instructor pe calea “spirituală” promovată de MISA, “Lalita” o comite grav: “falsifică datele personale și ziua când sunt - zice-se - realizate testele VDRL și HIV”. 

Luat de val, “Tartorul” MISA uită să specifice dacă marea shakti și-a falsificat datele proprii sau ale altei persoane. Aflăm totuși, că va fi invitată la MISA Senzațional TV să dea explicații. Iar în final  “Marele Proroc” își da lamentabil cu firma-n cap susținând că “nu este exclus” ca instructoarea să refuze să apară pe post.

Nimic nou sub soare. Doar Conu' Bivolaru față cu "epigonii".

Pe de o parte, ambele personaje expuse sunt misani cu ștate vechi și după cum se știe din “înțelepciunea milenară”, cităm, “așchia nu sare departe de trunchi”. Gurul are antecedente atât în ceea ce privește minciuna, cât și falsul.

Pe de altă parte, Bivolaru nu e la prima înfierare în public a propriilor adepți. O tot face de ani de zile, ca tot liderul de sectă care se respectă.

Surprinzător este doar faptul, că ambele expuneri sunt extrem de scurte și lipsesc injuriile. Au reușit în sfârșit medicii lui Magnus să îi ajusteze medicația … pardon afrodisiacele?

7 comments:

  1. Transcrierile expunerilor: https://telegra.ph/Moravuri-%C8%99i-N%C4%83ravuri-08-29

    ReplyDelete
  2. Paranoia la fel ca multi altii care in loc sa se protejeze pun caruta inaintea cailor si asteapta ca aceasta sa traga caii dupa ea! Cei vulnerabili nu sunt cei care s-au protejat ci cei care tipa precum caprele ca ei sunt cu Dumnezeu si cand se reguleaza si oricand.
    N-au nici-o legatura religia cu speculatiile si dogmele anapoda.
    Ca vaccinat da, poti fi transmitator, dar ca nevaccinat esti sitting duck pentru virus cu tot cu proteina nociva parte din virus si nu exista nici-o bariera de imunitate. Cazi secerat de propria prostie. Dumnezeu a permis ciuma bubonica si alte boli pentru ca spiritul nu are nimic a face cu spike protein. Toata gargara voastra o sa se izbeasca de o opozitie foarte serioasa a logicii si pot sa pun pariu ca toti care agitati acum isi vor gasi sfarsitul expulzati departe de civilizatie undeva la dracu unde sa si crape de covid.

    ReplyDelete
  3. Adica, avem pe unul care e un fel de tauru satului pe acolo pe la Anglea si nu tine cont de vaccinare/nevaccinare. f...e tot ce poate. Dupa care vine la Costinesti, care e o tabara spirituala potrivit declaratiilor oficiale si isi prezinta serviciile de taur comunal oricarei misance dispusa sa exerseze ”erotismul pur”. Dar nu e nimic sexual aici, totul e spiritual, cum s-a zis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "si isi prezinta serviciile de"
      Daca sexul ar fi pe cerere si oferta, n-ar exista decat cereri sub forma de oferta. De-aia si e comunal.

      Delete
  4. Valoros! Se toarna unii pe altii si se mananca intre ei. Cei din strainataturi au "tradat si atacat" randurile de "simpli, prea simpli si abandonati" cursanti. Nu sunt injurii pentru ca fazanul cel mare depinde de banii vinebeniti si dintr-o parte si dintr- alta. Dar pentru ca masa inca e mai mare de cursanti in tara, scoala are frisoane si se scutura de nervi.
    Cumva trebuie multumita rata afumata si prajita de nenumarate tantre, dar corect aliniata asteptand sa primeasca ce e drept, limitat, ordonat si fidel rasplata la consacrare, ... dreptul la putingeala.
    Are dreptate masa de cursanti nemiscata: "unii sunt prea comunisti cu noi!". E treaba de optica.

    ReplyDelete
  5. Tocmai au transmis pe MISA TV o completare la cazul Marius Sarbu. Gurul Bivolaru a repetat de vreo trei ori ca individul asta nu a fost de fapt in tabara de la Costinesti, dar a "abordat" o cursanta de anul 1 din UK la spirala de la Stonehenge. Probabil cea organizata de Tara Yoga Centre cu ocazia solstitiului de vara.
    Zici ca esti la Radio Erevan :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cred ca in tabara de la Costinesti a fost slaba participarea. Nici macar presa nu a dat stirea cu spirala.lui Bivolaru de la mare. Poate de aia nici vanatorul de vacciniste nu o ajuns la Costinesti.

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400