Monday, April 22, 2024

Toxic Tantra - Podcast german despre caracatița MISA


În finalul unui articol publicat la scurtă vreme după arestarea lui Gregorian Bivolaru la Paris, Bayerischer Rundfunk (Radiodifuziunea Bavarezǎ) menționa că este în realizare un serial podcast axat pe "mișcarea Atman Yoga", ce va fi lansat la începutul anului 2024. 🔗🔗

A sosit marele moment! 🔗🔗

Cel de-al patrulea sezon al podcastului "Seelenfänger" ("Prinzător de suflete") este dedicat gurului Gregorian Bivolaru și sectei pe care o păstorește.
Bayerischer Rundfunk aruncă o privire în spatele fațadei federației ATMAN sub motto-ul "Toxic Tantra". 

Cele opt episoade vor fi disponibile în audioteca ARD începând cu 24 aprilie.

Jurnalistele BR, Christiane Hawranek și Katja Paysen-Petersen, au fost în România, printre altele la un "club de striptease unde femeile dansau la bară pentru karma". Ele au vorbit cu peste 20 de femei și bărbați care au practicat yoga la școlile din cadrul Atman.

Eva și Nathalie, de exemplu, căutau orientare, sens în viață și sexualitate împlinită. Eva a urmat cursuri de tantra la München, iar Nathalie în India și la București.  Ambele au ajuns la un moment dat în Franța și au fost duse la locația secretă a guru-ului Gregorian Bivolaru, pe atunci căutat de Interpol pentru suspiciune de trafic de persoane. "Cele două femei își descriu "inițierea tantrică" cu el ca pe o sesiune de sex foarte lungă. Au participat de bună voie, dar s-au simțit manipulate."

Deutsche Akademie für traditionelles Yoga (DAtY), filiala MISA din Germania, a declarat, cum era de așteptat, că nu este implicată în astfel de activități. Nu ar avea cunoștință că vreuna dintre cursante ar fi călătorit la Paris. "Unii instructori și cursanți îl aleseseră pe Bivolaru ca mentor spiritual. Totuși, aceasta a fost o decizie liberă."

 

 

50 comments:

  1. Nu toata lumea din cadrul misa stie ce se intampla. Sunt si instructori care predau de peste 15 ani si habar nu au de videochat si alte cele.
    Cand i-am zis instructorului meu ca mi s-a solicitat sa fac videochat pentru a-mi plati excursia a zis oripilat ca nu cunoaste asa ceva si nu se poate exprima. Apoi in urmatoarea saptamana dupa ce a reflectat mi-a spus: maestrul stie cea mai scurta cale a ta de a evolua.
    Deci in traducerere calea mea de evolutie spirituala este videochatul.

    Ba chiar si colega de la curs a zis ca in beneficiul meu ar fi fost sa fac videochat. Ca evoluezi ca femeie, te transformi. Oare ce e cu gandirea asta sucita? Orice ciudatenie care vine de la Grieg este acceptata si se gaseste o explicatie spirituala ascunsa inventata spontan.
    Toti gasesc explicatii si justificari de nicaieri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. La curs vine fel de fel de lume decadenta. Astfel ziua unii sunt sfinti, cu slujbe la stat, iar noaptea
      https://www.youtube.com/watch?v=qgsA3Xh_uCo,
      infloreste prostitutia si videochatul pentru ca sunt ceea ce aduce venituri extra in buzunar.
      Cursul niciodata nu are de ajuns venituri, vrea case, terenuri, donatii.
      Este vorba de realitatea ta vs realitatea lor.
      Apelativul femeie la sectari este un termen apreciativ si inseamna persoana de sex feminin activa dpv sexual.
      Combinata cu ideea 'actiunea este superioara non-actiunii', rezulta ca a face videochat este o sansa de a fi activa sexual, o situatie considerata superioara abstinentei sexuale care din punctul sectar de vedere este optionala si oricum de evitat pentru ca o femeie care nu e activa nu poate fi femeie.
      In anii '90 nu prea te intreba nimeni de unde ai bani, important era ca ii aveai si scoteai altora ochii cu ei.
      Se folosea termenul de confidential, inca se mai foloseste.
      E bine ca totusi ai constiinta de sine si stii ce vrei sa faci cu tine fara a fi a cincea roata la o caruta scartaind, rupta in drum, dar cu incapatanare manata de o sperietoare de ciori - 'Dia dragii mei!' 'Haida, trage!'

      Delete
    2. Ba toti stiu ce se intampla acum. Dar au creat deja o poveste in capul lor in care au abandonat bunul simt si propria abilitate de a discerne. "Maestrul stie mai bine" mi-am zis si eu ani de zile. Dar daca te uiti in urma vezi ca maestrul habar nu are de multe lucruri. Greseste, minte, manipuleaza, prosteste, barfeste, e egoist si egocentric. Chestiile astea sunt evidente daca asculti cu atentie ce zice in oricare dintre conferintele difuzate la tv.
      Dar cine nu observa asta o face cu capul adanc in nisip.
      Tu ai vazut asta? Cand? Cum?

      Delete
    3. Ai dreptate Anonymous April 23, 2024 at 4:58 AM!
      Cu toate astea, videochatul a luat puternic amploare in cadrul constelatiei MISA.
      Ar fi de folos daca ai putea da detalii legate de propunerea ce ti-a fost facuta si de "excursie".
      Ti s-a propus sa faci videochat in Romania, ca sa ai bani sa iti platesti "excursia" la guru sau ti s-a propus in Franta, dupa ce ai ajuns in una din locatiile misane de acolo? Cam cand a fost asta?
      Cine anume ti-a propus? Pe ce site ti s-a propus sa lucrezi?
      Pe blog au fost o serie de articole pe tema locatiilor misane din Franta. Ai fost in vreuna din ele? Ai detalii ce nu au fost inca facute publice?
      Daca nu vrei ca informatia sa fie facuta publica in comentarii, trimite te rog un mesaj prin contact form si mentioneaza la inceput, ca informatia e doar pentru Admin.
      Si sigur, ideal ar fi, sa iei legatura cu cei ce investigheaza cazul gurului in Franta. Valabil pentru toate femeile care au avut de suferit in cursul anilor de pe urma gurului. Cu cat mai multe victime isi relateaza experienta, cu atat mai bine. https://www.tribunal-de-paris.justice.fr/75/vous-etes-victime-dune-infraction
      E o procuroare! I s-a infundat gurului. Definitiv.

      Delete
    4. De obicei platea el excursia. Propunerea a fost cand era inchis la Bistrita. M-au sunat niste femei pe care nu le cunosc personal (nu dau nume pentru ca nu am siguranta ca l-am retinut bine) sa facem un grup de femei acolo unde mergeam de obicei la initiere. Scopul era unul spiritual si am inteles ca o fata care m-a cunoscut a sugerat sa fiu chemata. Am fost de acord.
      Apoi a zis femeia ca trebuie platita excursia si daca sunt de acord sa “stai in fata unui ecran si sa vorbesti” adica videochat fara sa foloseasca cuvantul. I-am spus ca prefer sa platesc eu insami excursia. Apoi ea a zis “dar sti ca poti evolua foarte mult ca feminitate daca faci asta “. Dar am ramas ferma in ideea de a plati personal calatoria si sederea pentru ca pur si simplu nu mi-ar face placere sa fac videochat. (Dar de exemplu daca m-ar fi trimis in Japonia nu as fi zis nu)
      Apoi insa m-au sunat sa imi spuna ca nu voi merge in excursie. Am intrebat de ce si mi s-a spus ca “nu am fost incercuita pe lista de catre Grieg”.
      M-am gandit sincer ca nu o fi momentul sa plec acolo.
      Dar acum mi-e clar ca alte femei au acceptat sa stea in fata unui ecran si a fost preferabil sa mearga doar ele. Pentru ca pe langa ca isi plateau excursia cel mai probabil produceau si in plus.

      Delete
    5. Mie mi-au cerut la finalul unei “excursii” sa imi filmeze “yoni-ul” si nu am dorit sa fac asta. M-au pus sa scriu pe foaie de ce refuz. La urmatoarea programare a excursiei am primit raspuns “Nu, pentru ca nu a facut corect inregistrarea la plecare”
      Asta dupa ce ani de zile am mers si nu mi s-a cerut asa ceva.
      Practic nu poti sa zici nu, nu ti se respecta limitele si daca nu joci dupa cum vor ei esti dat imediat afara.

      Nici macar nu stiam de ce voiau sa faca filmarea aia, unde le pastreaza, ce siguranta avem. Dar pentru ei era ca mersul pe strada sa ceara sa te expui.

      Cand am cerut o scurta filmare cu mine de la Miss, complet imbracata raspunsul lor a fost: “Nu, pentru ca cine stie unde poate sa ajunga”
      Din partea mea, si la Stirile Pro Tv pentru ca nu era nimic gresit in acea filmare si nimic de interes pentru altii.
      De ce sa le ofer o filmare intima cand ei nici macar o filmare simpla cu mine nu imi ofera sa o am amintire.
      Abia dupa asta am inceput sa le vad scopurile vadit sexuale si nu spirituale precum credeam eu.

      Delete
  2. "Unii instructori și cursanți îl aleseseră pe Bivolaru ca mentor spiritual. Totuși, aceasta a fost o decizie liberă."

    S-a mai discutat aici cu Roxana ca se ajungea sa nu fie o decizie libera. Iar Ashley spunea ca nici sa fuga n-au lasat-o adica au tinut-o captiva lor sa ii faca ce vor ei.
    Banuiesc ca Ashley o fi vrut sa fuga de la baie unde se presupune ca ar fi fost lasata sa isi faca nevoile si unde tot ce e posibil sa fi avut un moment cu ea insasi in care sa isi revina. Venind astfel ea pe culoarul de la baie, ii ies paznicii in cale din 'bucataria' de langa camera lui guru si n-o mai lasa astfel sa iasa din 'apartament'.
    Si Navalny s-a intors fiind de buna credinta in Rusia, si a vazut un intreg glob cum a sfarsit captiv al lui Putin intr-o celula smilara camarutei in care guru initia tinere.

    ReplyDelete
  3. Se impute treaba si in Germania. Procuratura din Berlin a anunțat că au fost efectuate investigații în urma unei cereri de asistență juridică din partea Franței.
    In plus in unul din episoadele podcastului, care e online deja de ieri, o victima din Germania spunea ca va depune plangere.

    https://www.tagesschau.de/investigativ/br-recherche/yoga-bewegung-atman-machtmissbrauch-manipulation-100.html

    ReplyDelete
  4. Ar fi cazul sa centralizati toate marturiile femeilor exploatate si a tuturor celor care au parasit MISA din cauza abuzurilor. Sa fie usor de accesat pentru toata lumea (eventual pe un site dedicat).
    Astfel poate si altii vor prinde curaj sa expuna povestea lor. Sunt sigur ca s-ar aduna foarte multe marturii.
    Apoi ar putea fi prezentate organelor specifice si nu in ultimul rand cursantilor de la MISA. Mai sunt cursanti si instructori care "s-ar trezi" daca ar afla zeci sau poate sute de marturii. Multi dintre ei intuiesc deja ca sunt probleme serioase cu MISA si cu Grieg. O astfel de ocazie s-ar putea sa fie ultima picatura in pahar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunteti invitat sa colaborati cu noi.
      Pe partea dreapta a blogului aveti "contact form" unde ne puteti trimite colaborarile si / sau pagina / site-ul cu centralizarea informatiilor.
      Desigur invitatia este adresata oricarui voluntar (la randul nostru suntem un grup de voluntari) care-si poate dedica parte din timpul liber acestor activitati.

      Delete
    2. Ar ajunge si marturiile celor care au ajuns la initierea cu Grieg doar ca sa constate apoi ca nu a fost vorba de nici o evolutie spirituala, asa cum spunea promisiunea. Ale celor care nu se simt abuzate. Doar pacalite.

      Delete
  5. Grupurile de shakti erau tot atatea ocazii de cules doritoare de mai mult. Nu stiu cum este acum, atunci ne invitau sa evoluezi in club la Lucky Love sau direct pe scena la Costinesti
    Din seria Bloopers:
    Trebuia sa evoluezi pe scena dupa modelul Roxanei pe scena de la Hollywood: imbufnata, cu fata umflata, ochii rosii, in slapi si in capot de casa.
    Grupul de la karma yoga, pregatise carte de yoni-uri in urma unui show "privat". M-am strecurat pe langa fotografi afara. M-a luat cu rece cand am auzit ca se preteaza la chestii intime. Tot showul fusesem imbracate exceptand protagoniste de protagoniste. La final a venit ideea. Celelalte se imbulzeau fericite. Era una in varsta cu care ma certasem eu pe motive de spalat halatul ei, era atat de incantata... Nici nauli nu-l facea ca lumea. 😁
    Na, sa se fotografieze, am eu ceva impotriva? Sunt rea pentru ca din cauza halatului ei am fost data afara. Sa stie daca citeste aici ca n-am uitat! Nici cum facea nauli cu toata burta intr-o parte si intr-alta.
    Mai era alta la k.y., nici ei nu-i dau numele, de la ea am invatat ca nu era neaparat necesar sa mergi la grup de shakti ca sa faci videochat. Acesta venea ca un feedback invers. Ma uitam in ochii ei caprui spre negru si mi s-au deschis si mie ochii la ceea ce se facea la videochat, i-am multumit tare dupa. Am intrebat-o cum are sa traiasca daca e data afara de la k.y. si trebuie sa lucreze altundeva. Mi-a raspuns ca sa nu-mi fac griji, ca are ea bani de ajuns. :))
    Initial eu asa credeam, ca evoluezi la grup, ca te transformi dupa cum spuneau la curs. M-am luminat eu intre timp ca sexul era finalitatea.
    Da, amintiri de la curs!

    ReplyDelete
  6. Se ofera careva sa le faca un review,
    https://traditionelles-yoga.de/die-deutsche-akademie-fuer-traditionelles-yoga/
    cu Tantra Yoga curriculum: https://traditionelles-yoga.de/traditionelles-tantra-yoga/traditionelles-tantra-yoga-lehrplan/ ?
    Undeva e si o lista cu toti instructorii pe centre, inclusiv centrul din Nuremberg.

    Acum nu mai e nici-o Angela Merkel careia sa-i arunce praf in ochi cat de fizicieni importanti sunt ei.
    Au filmulet pe youtube, https://youtu.be/BxrJqronVEc, interes in Burning Man din 2008, o statueta cu o zeitate tibetana. E haios ce e la ei!
    Se preda in ciorapi tip pantyhose, se doarme in asane, se pune timerul sa te scoale cand e gata asana, se fac asanele pe trepte ca la gradina zoologica, apar nelipsitele asortari de culori vibrante rosu cu mov ca la Bivolaru acasa, etc.
    Este si un Ananda Yoga Zentrum pe modelul lui Danet.
    Nu se ofera nici-un expert?

    ReplyDelete
  7. BREAKING NEWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    https://www.realitatea.net/stiri/justitie/retea-de-trafic-de-persoane-din-capitala-destructurata-acuzatii-de-viol-si-exploatare-sexuala-liderul-gruparii-discipolul-lui-bivolaru-incasari-de-14-milioane-de-euro_6629ef1b5467136b4d68c067
    Moartea MISA este aproape..............
    Vor să le confiște bănuțul, ANAF e flămând!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. MISA va spune:
      ”Noi n-am făcut nimic, tot timpul au fost ei și au dat vina pe noi”.
      Blogul ExMISA este plătit tot de către Mârtz, iar marmota învelea ciocolata...

      Delete
    2. ”Videochat-urile erau ale altora”, dar videochatistele apar pe coperțile Yoga Magazin și în imaginile de prezentare ale MISA.
      Poliția a tras iarăși pe alături și i-a ridicat pe alții, în timp ce MISA e în vacanță, din nou curată și plăcut uscată.

      Delete
    3. Culmea. Cica e vorba de Eugen Martz.

      Delete
  8. https://www.libertatea.ro/stiri/maestru-spiritual-si-instructor-de-yoga-acuzat-de-trafic-de-persoane-si-viol-opt-tinere-au-fost-exploatate-sexual-4869991

    ReplyDelete
  9. https://adevarul.ro/stiri-locale/bucuresti/maestru-spiritual-si-instructor-de-yoga-acuzat-de-2357080.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://observatornews.ro/eveniment/instructorul-yoga-eugen-mirtz-saltat-de-mascaticum-ar-fi-racolat-discipolul-lui-gregorian-bivolaru-tinere-pe-care-lea-pacalit-sa-faca-videochat-573669.html

      aschia nu sare departe de "kkt"

      Delete
  10. Eugen si fratiorul sau Narcis aveau o tactica foarte perversa de a fuziona cu diverse fetite. Un prieten de-al meu era foarte interesat de magie, grimoare, alchimie si esoterism occidental si a vorbit la o conferinta cu Narcis despre asta, iar Narcis i-a sugerat sa vina la Eugen acasa sa continue discutia. Baiatul a venit la Eugen impreuna cu frumoasa lui iubita, nevinovata, proaspat an 1. Au inceput sa discute despe diverse lucruri cu Eugen si Narcis si dupa un timp Eugen i-a propus baiatului sa mearga in cimitirul din apropiere sa faca o meditatie cu Kali la miezul noptii, lasand fata in grija binevoitorului Narcis, care i-a propus o identificare pe muzica cu ochii deschisi, mangaieri de manute, ce piele fina ai si ce rezonante cu Tripura. Vai, vai. Fata s-a speriat de toate chestiile astea si a plecat acasa, cu Narcis strigandu-i din urma ca e o vaca proasta si frustrata. De la incidentul asta amanoi au plecat de la curs si peste un an si ceva am auzit exact acelasi scenariu povestit de o alta fata, cu Narcis/Eugen inversandu-si rolurile. Asta pe vremea cand Narcis fusese retras la vatra din Danemarca, inca pletos, inainte de a se duce sa-si cumepre titlul de Swami Vivenakanda.

    ReplyDelete
  11. Oops!
    DAtY, cum este cunoscuta Deutsche Akademie für traditionelles Yoga, este un acronim care înseamnă „Dining at the Y”. Este un termen de argou folosit pentru referire la un act sexual care implică stimularea orală a organelor genitale feminine de către un partener.
    Dar virya lor nu se opreste aici. Daca titlul 'Deutsche Akademie...' in germana este satisfacator, prin modificarea 'Deutschen Akademie ...', devine mai vibrant.
    Daca ne gandim ca sunt si cei care au dat-o pe Cecilia in judecata, ce e acolo devine virulenta.
    Printre instructori: it-isti, freelancers, arhitecti, fizicieni cu tot cu referinte de la profesorii pe care i-au avut in scoala in Ro, majoritatea baieti, unii veniti din Londra, altii poate direct de la Burning Man.
    Printre orasele unde au deschis centre se afla si Nuremberg. O tipa numita Marion este co-founder al centrului.
    Sigur ca stie unde se afla ca doar n-a cazut din avion drept pe locatia centrului, dar probabil ca vrea sa traga un sut in toate procesele care au avut loc la Nuremberg prin centrul ei de yoga.
    Oriunde observ ceva dubios, am voie sa vorbesc, nu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marion nu este si nu are cum sa fie co-fondator al filialei DAtY din Nürnberg.
      DAtY a fost fondata in 1999. Pe site-ul DAtY scrie ca Marion a inceput sa practice yoga in India in 2002. Deci dupa fondarea DAtY.
      Fondatori ai centrului din Nürnberg au fost Roland si fosta lui sotie, Anca. Nu stiu daca erau intr-o relatie deschisa sau nu, in orice caz intr-o vreme Roland a avut o relatie paralela cu o alta Anca, fondatoarea filialei DAtY din Stuttgart (care era si ea maritata cu un misan la vremea aia). Sufereau Ancutele cele tantrice de mama focului. Pana sa isi transceanda ele gelozia a spart Marion triunghiul tantric. Si s-a instalat co-head al centrului. :))
      Anca, fosta sotie a lui Roland, nu cred ca mai e la curs.
      Deh, asa e cu misanii, tantra, cuplurile deschise.

      Delete
    2. Multumesc! As mai intreba dar poate nu ai timp.
      Cecilia Tiz unde se plasa in aceste divergente ale lor, ale romanilor unii cu altii?
      Ei sustin ca nu stiu nimic de selectia de fete a lui GB pentru Paris/videochat uitand de disputa lor cu Cecilia care a scris extensiv despre lucruri sesizate de ea la curs sau adiacente cursului. De ce doar Cecilia le vedea iar ei neaga tot?
      Si o ultima intrebare: era indreptatit Mihai Rapcea, colegul nostru de yoga, ca in urma vizitei facuta in Germania sa tina partea celorlalti de la DAtY impotriva Ceciliei? Tot el apare ca sustinator al fetelor adunate pentru a face dezvaluiri impreuna legat de selectia lor si vizitele la Paris.
      Care este adevarul? Acuzatii zboara dar sunt negate. Cine sunt rai si cine sunt buni?
      Daca alegi sa nu raspunzi la acestea, sigur este o optiune, Dar as aprecia si un punct de vedere obiectiv daca se poate.

      Delete
    3. @ AnonymousApril 27, 2024 at 4:56 AM

      "era indreptatit Mihai Rapcea, colegul nostru de yoga, ca in urma vizitei facuta in Germania sa tina partea celorlalti de la DAtY impotriva Ceciliei?"

      Cand a fost Rapcea in Germania si unde anume? Si cand a tinut partea celor de la DAtY? De unde provin informatiile de mai sus? Link?

      " Tot el apare ca sustinator al fetelor adunate pentru a face dezvaluiri impreuna legat de selectia lor si vizitele la Paris."

      Unde apare? Ce inseamna "sustinator"? Cum le sustine? Si din nou: de unde provine informatia? Link?

      Daca vrei sa afli "cum se plasa" cineva intr-un anumit context, cel mai corect e sa intrebi direct persoana in cauza. Cecilia e usor de contactat pe net.

      Cat despre sectantii nostri, fie misani sau de la DAtY, si de ce neaga diverse chestii s-a tot discutat in cursul anilor. Ce hot recunoaste ca e hot? Nici cand e prins cu mana in buzunarul altuia nu recunoaste, toarna baliverne.
      Asa e si cu misanii.

      Delete
    4. De dragul Satya pun aici un link pentru anonimul care sustine ca Rapcea ar fi luat partea DAtY, impotriva Ceciliei. https://rapcea.ro/adevarul-despre-victoria-misa-ei-impotriva-ceciliei-tiz-yogaesoteric-dezinformeaza-mai-ceva-decat-pravda/
      In 2012, dupa incheiarea procesului ei cu o individa de la DAtY, ii publica dezmintirea, o numeste "bunã amicã", considera "scrisoarea Ceciliei, de o rigurozitate și echilibru care ar trebui sã le deschidã ochii multora… "
      Mai are cineva dubii ca era "impotriva" Ceciliei? :))
      Unele personaje care scriu tot felul de aiureli aici, ar face bine sa se informeze inainte sa posteze ceva. Asta desigur doar daca vor sa contribuie la demascarea MISA.



      Delete
    5. Chiar nu ma intereseaza ceea ce sustii tu cu amicul tau, Rapcea. Nici pe autoritatile germane nu ii intereseaza cat de important e Rapcea in Romania.
      Eschivele tale nu-s bune de nimic, "de dragul satya". Nu Rapcea in Germania (sau nu) ii intereseaza pe autoritati. - "haha!" 2 imaturi fac pe desteptii de ca si cum ar naste ei copii! Sunteti ridicoli amandoi.

      Delete
    6. @9:50:
      Te-am intrebat despre DAtY ca sa cunosc/sa cunoastem cititorii ce este in Germania fara sa aduci afectiunea ta pentru Rapcea aici. Ai refuzat sa raspunzi.
      Rapcea este irelevant ca avocat al lui Bivolaru. Il cari dupa tine si in MISA si in afara MISA.
      Cecilia la data respectiva era sau nu cetatean german. Exista aceasta dovada de la MISA:
      https://www.youtube.com/watch?v=oI5mwShTI34 in care ea ca mama este dispretuita de intreg grupul, de Bivolaru chiar care se pozitioneaza sa-i comande ei ce sa manance, cum sa fie ca sa?
      Ca sa o aiba indarat in puterea lui, in secta. Asta era esenta a ceea ce era de spus aici sub "Tantra toxica" cu podcast legat de DAtY.
      Lasam pe Rapcea la o parte pentru ca nu le trebuie autoritatilor germane cine sau cat de important era Rapcea ca avocat al lui Bivolaru.
      Punctul pe care vreau sa-l fac este ca Bivolaru si MISA i-au distrus femeii familia, viata, si cariera. E de ajuns unul singur sa pateasca astfel de violenta domestica i-as spune in care pana si pozele de familie, intime, ajung sa fie date publicului in incercarea de a o discredita, ca sa fie inteles ca aceasta este practica lui Bivolaru.

      Asta am vrut sa spun, dar m-ai lasat? Ai evitat cat ai putut sa nu fii intrebat de vreo traducere a podcast-ului, de ceea ce se spune nou.

      Delete
  12. daca (dupa episodul France) exista o coordonare la nivel UE de stârpire a sectei, filialelor sale si altor metastaze de tip mîrtz, ar fi cazul sa actioneze si danezii, sa elimine cancerul stoian. In Germania sunt semne, in Cehia deja investigheaza politia.

    ReplyDelete
  13. Sa vezi acum cum sunt puse videochatistele sa semneze contracte antedatate cum ca doneaza "munca" lor lu MISA.

    ReplyDelete
  14. Imperiul contraatacă:
    https://misa.yoga/comunicat-eugen-mirtz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. niste nemenici.
      mîrtz nu a facut altceva decat sa puna in practica aceleasi actiuni criminale invatate de la dezaxatul bivolaru.

      Delete
    2. El e unul din cei 22 de membri fondatori ai MISA. El e mai MISA decat multi misani.

      Delete
    3. misa.yoga:
      "Reamintim că prezumția de nevinovăție este un principiu de drept care ar trebui aplicat în toate situațiile, inclusiv în cazul celor acuzați în această anchetă, și nu discreționar, în funcție de interesele de moment."

      Ce face? misa.yoga face cercetarile sau procurorii?

      Delete
    4. "niste nemenici.
      mîrtz nu a facut altceva decat sa puna in practica aceleasi actiuni criminale invatate de la dezaxatul bivolaru."

      pirt si toti trandafiri si restul cand s-a retras din misa in 2004 nu au iesit sa spuna cum sta treaba cu marele pedofil proxenet, nu... au tacut ca si ei erau murdari: ca au tacut atatia ani sub protectia marelui pedofil guru desfranat

      deci nemenici

      Delete
  15. Libidinosul mîrtz recita exact aceeasi placa ca mai dementul sau maistru instalator:

    „Nu, nu sunt vinovat de nimic. Este o acțiune de discreditare a practicii yoga din România și eu am fost țintă, pentru că am avut cele mai multe emisiuni și reprezentam practica yoga în România. Cred că mă confundați cu altcineva”, a declarat Eugen Mîrtz la ieșirea de la audieri.

    https://www.europafm.ro/instructor-yoga-eugen-mirtz-trafic-persoane-retinut/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uite-l aici pe tupeist: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/eugen-mirtz-discipolul-lui-gregorian-bivolaru-a-fost-retinut-primele-declaratii-dupa-audieri.html
      Cu plasa, ca si fostul lui maestru, dar nu de plastic, si nu o tine in mana, ci pe umar.
      Dupa zeci de ani de practica yoga, e la fel de cocosat ca si gurul si are aceeasi privire de escroc incoltit, prins cu rata-n gura, ca si libidinosul de Bivolaru.

      Delete
    2. Cred că mă confundați cu altcineva”, a declarat Eugen Mîrtz la ieșirea de la audieri.
      cu cine? cu diavolaru? bai pârț esti un pirlit in comparatie cu marele guru. nu ai nivelul sa faci zecile de milioane ale lui guru

      Delete
  16. "Astfel, bărbații ar fi strâns aproape un milion și jumătate de euro din încasările de la aceste platforme." acum ma intreb cati bani a facut diavolaru cu acolitii lui de-a lungul anilor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu siguranta mult mai mult pentru ca are harem de femei care fac asta.

      Delete
  17. Detalii din Podcastul nemtoaicelor au fost publicate si in presa din Elvetia si Austria.
    https://www.20min.ch/story/yoga-studio-in-bern-sex-guru-drohen-30-jahre-haft-auch-in-der-schweiz-gibt-es-anhaenger-103094218
    https://www.vol.at/die-atman-bewegung-so-machte-sex-guru-gregorian-bivolaru-seine-schulerinnen-gefugig/8701555

    Elvetienii chiar au incercat sa dea de misanii locali, care se fofileaza.

    ReplyDelete
  18. the german podcast "Seelenfänger" (Soul catcher) about atman / bivolaru is already ranked 3rd among apple podcasts

    podcasts apple: Germany

    Soul Catcher is entering its fourth season. In "Toxic Tantra" we tell the story of the yoga movement Atman in eight episodes - about how women first took yoga courses and then got further and further involved in a web of manipulation and abuse of power. Everything culminates in a “tantric initiation” of women with their guru Gregorian Bivolaru. Bivolaru was arrested in France in 2023 and the investigation is ongoing. It is the presumption of innocence.

    ReplyDelete
    Replies
    1. podcastul german "Seelenfänger" (Prinzător de suflete) despre atman / bivolaru este deja pe locul 3 în topul podcasturilor apple

      https://chartable.com/charts/itunes/de-all-podcasts-podcasts

      Soul Catcher intră în cel de-al patrulea sezon. În "Tantra toxică", în opt episoade, spunem povestea mișcării Atman yoga - despre cum femeile au luat mai întâi cursuri de yoga și apoi s-au adâncit tot mai mult într-o rețea de manipulare și abuz de putere. Totul culminează cu o "inițiere tantrică" a femeilor cu guru lor Gregorian Bivolaru. Bivolaru a fost arestat în Franța în 2023, iar ancheta este în curs de desfășurare. Se aplică prezumția de nevinovăție.

      Delete
    2. Ar fi fain sa se faca un documentar pe Netflix. “Secta lui Bivolaru”. Pe viitor cred ca vor face, ar merita facut!

      Delete
    3. NATHA Danemarca sustinea pe la sfarsitul anului trecut ca se face deja un documentar despre secta pentru Netflix. https://natha.dk/event/natha-on-netflix/
      https://archive.ph/w1Vgr
      Ramane de vazut daca intr-adevar e in lucru un documentar despre ei, daca o sa fie pe Netflix sau pe altundeva.
      Anyway, cert este ca presa si media din toata lumea e momentan cu ochii pe ei.

      Delete
    4. Mai sustin si ca Madalina Dumitru a fost sunata sa i se propuna sa dea declaratie impotriva lui Bivolaru. ( chipurile ptr Netflix) si ca i s-a oferit o suma imensa de bani ca sa accepte.
      Mai degraba au sunat-o ei insisi sa o testeze. De unde sa fi avut aia nr Madalinei si de ce ar fi ea atat de importanta cand sunt zeci de alte femei care cel mai probabil ar fi de acord sa dea declaratie, chiar si fara compensatie monetara?
      In plus, considera ca femeile care dau declaratii impotriva lui Bivolaru mint. Dar de ce sunt convinsi ca Madalina spune adevarul !?

      Delete
    5. Va rog! Madalina face subtitrarile pentru filmele lui Scumpi de la el din apartament. E supraincarcata. N-o solicitati!

      Delete
  19. se poate gasi undeva aceasta serie de podcasturi cu subtitrare in engleza?

    ReplyDelete
  20. Si daca tot a venit vorba de DAtY am salvat niste imagini de pe Google Maps, ca sa ramana in istorie. https://telegra.ph/Centru-de-testare-Corona-la-Mahayoga-Zentrum-Berlin-05-03
    Cand e vorba de bani, e bun si un centru de testare COVID in incinta ashramului filialei MISA din Berlin.
    Inainte de pandemie in spatiul respectiv functiona un magazin/bistro bio, pe siteul caruia scria ca ia o pauza de trei ani. Trei ani care au trecut de ceva vreme. :))
    https://vielfalter.com/
    Si ca sa fie distractia completa, prima imagine de care dai pe site reprezinta o cursanta a filialei, care, nu intamplator, a prestat videochat pe Rampant TV sub numele Betty.
    O imagine, de fapt doua (centrul de testare si Betty), spun mai mult decat o mie (sau chiar doua) de cuvinte!

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400