Saturday, April 9, 2022

Îndoielile unora, certitudinile lui guru - ”adevărul nud” de la Bucha

Marele analist politic macrocosmic a emanat o expunere intitulată
”Adevărul gol-goluț despre masacrul din Bucha, Ucraina, începe să iasă la lumină.”

Începe cu întrebarea ridicată de jurnalistul italian Toni Capuozzo la emisiunea ”A patra republică” a lui Nicola Porro, în Italia:
”De ce primarul din Bucha nu a pomenit nimic despre acel masacru în timpul interviului pe care l-a acordat chiar a doua zi după plecarea rușilor?”

Conferențiarul realizează o premieră planetară și citează sursa: cristoiublog.ro:

Jurnalistul italian Toni Capuozzo a declarat că are mari îndoieli cu privire la masacrul din orașul Bucha de la periferia Kievului,
unde gropi comune și cadavre  au fost descoperite alături de tancuri ale Armatei Roșii.

”Cadavre alături de tancurile Armatei Roșii”, adică fie sunt ruși uciși, fie ucraineni ce au trădat, executați și puși lângă tancuri ca să dea un exemplu,
dar și să dea vina pe ruși.
Se simte deja damful școlii rusești de manipulare (la care s-a format și tov. Cristoiu, că el a prins vremurile de glorie). Smooth...

La data de 31 martie, a doua zi după plecarea rușilor, primarul localității Bucha a acordat un interviu în fața primăriei și nu a menționat acel masacru.

Dacă tot ne aflăm la capitolul ”întrebări și presupuneri” așa cum face ”căposul” de jurnalist, iată și o posibilă explicație:
crimele erau sub ancheta procuraturii ucrainene și nu se puteau da încă informații.
Dacă a fost așa, tactica a dat roade: rușii au negat mai întâi, apoi li s-a dat cu dovezile în cap.


În data de 2 aprilie, un clip al Poliției ucrainiene arată dezastrul. Jurnalistului italian Capuozzo spune că exista un singur cadavru,
al unui soldat rus care este lăsat pe marginea drumului. Abia pe data de 3 aprilie, încep să apară imaginile morților.
”De unde au venit acele cadavre?”

”Dacă este adevărat că rușii ar fi capabili să construiască cameră de tortură și să omoare civili cu sânge rece,
chiar și ucrainenii să pună la cale o înscenare care să isterizeze lumea.”

”Îndoiala e în favoarea acuzatului”. Altă mostră de finețe rusească.
Dacă jurnalistul caută doar adevărul, atunci de ce pune întrebări tendențioase, adică unele care sugerează deja un răspuns?

Jurnalistul se face că nu știe despre fotografiile din satelit, ce ar fi surprins acele cadavre pe străzi chiar în timpul ocupației ruse.
Acele fotografii au fost surprinse de sateliții mai multor țări care au astfel de rețele, cum ar fi Israel, India, China, UK, Franța etc.
Dacă pozele ar fi fost false, n-ar fi sărit deja China și Rusia cu cele ”reale”? De ce n-au sărit? Pentru că arată ceva ce nu le convine!
Oare de asta s-a sucit India față de Rusia? Oare tot de asta Israelul a adoptat brusc o poziție dură?


În cadrul respectivei emisiuni, jurnalistul italian Capuozzo și-a exprimat îndoieli puternice cu privire la acest război.

Acestea sunt ”probele iedificatoare și pertinente” ale lui Gb: îndoielile unui jurnalist tendențios!
”Mă îndoiesc, deci cuget. Cuget, deci m-am convins”.


Când faptele sunt puse cap la cap de către cei inteligenți și cu bun simț, apar elemente stranii care ne fac să credem că acolo, în Bucha,
a fost vorba despre o înscenare.

Deși gurnalistul italian cerea o anchetă internațională, lăsând totuși să se înțeleagă că adevărul rămâne încă să fie descoperit,
aceste îndoieli devin ”certitudini divine” la GB.


În încheierea expunerii, este prezentată o imagine iedificatoare:
În orașul masacrului - Bucha - presa internațională ignoră dezastrul și fotografiază o pisică!

Chiar așa! Imaginea a fost postată de Ambasada Rusiei din Franța și este menită să arunce în derizoriu anchetele din Bucha.
Școala rusă de minciună nu se ridică la nivelul școlii ruse de balet.


Ca de obicei, conferențiarul clarvăzător este sigur cu anticipație că ulterior vor ieși cu siguranță la iveală dovezile referitoare la această înscenare
și că ucrainenii și-au omorât cu sânge rece cetățenii.

Ceea ce a început ca o îndoială, s-a terminat ca o certitudine absolută.
Așa se predă regula adevărului (SATYA) la MISA.

sursa foto
https://9gag.com/gag/ajgx61R


foto pisica








11 comments:

  1. Cursanții MISA primesc fake-uri pe Telegram

    https://www.libertatea.ro/stiri/rusii-au-publicat-dovada-ca-ucraina-a-inscenat-masacrul-de-la-bucha-filmarea-e-dintr-un-serial-facut-la-sankt-petersburg-4077800

    ReplyDelete
  2. Jurnalistii sunt intai oameni inainte de a fi jurnalisti. Iar oamenii pot reactiona copilareste cand expusi unei brutalitati fara inteles.
    S*la-n-coaste semnalizeaza ca si-a bagat gheareleie pe Reddit.
    Cat despre mine, pisi, pisi, pisi, nu vii si la mine?
    El singur s-a pipi pe tancurile lor de fier.
    Se cheama boosting the morale si chiar aveam nevoie.

    ReplyDelete
  3. Maestrul în dat la bucha a primit informațiile direct din akasha( site-urile obscure ale lui Ben Fulford,naturalnews,burebista2012 din zărnești,sponsorizate de Kondiakov cu destinație credulii new age).

    ReplyDelete
  4. Eu i-as trimite la Bucha la sortat mortii... sa vedem cum functioneaza negarea

    ReplyDelete
  5. Rapcea comemoreaza 7 ani de la decesul Cristinei Tanase.
    Este vina sefilor sectiei, Bivolaru 60 % pentru represalii iar Gamulea si nevasta-sa pentru urzeli impotriva karma yoghinilor cate 15 %.
    Sa nu aud ca incearca vreunul sa se scoata, ... de nenorociti! Restul procentelor ne revin celor care am fost cu ea si nu am stiut sa o ajutam.

    ReplyDelete
  6. Grupul de cursanți nu este un grup omogen. Sunt cursanți veniți de peste tot. Ca Bivolaru să iasă public și să ia poziție față de existența unora împotriva altora e o greșeală pentru care va plăți dacă n-a început să plătească deja.
    El care spune că meditează și trezește "sufletul neamului românesc" să ajungă să persecute românii din Ucraina și invers, ucrainienii din România? Parcă nu prea se face. Nu este o mișcare corectă nici într-o direcție, nici într-alta.
    Vorba înțeleptului e că tăcerea e de aur, vorba de argint.
    În cazul său a stârnit spiritele și de o parte și de alta cu poveștile cu pisica, tancul ruginit sau pictat în ruginiu. Va ieși că se vor întreba până unde poate merge în exagerarea cu minciuna.
    Și atunci deoarece viața nu are timp să aștepte după facerea dreptății, multe suflete vor pleca simțindu-se tărâte în obediență și în ceva ce este străîn de ele și familiile lor, complet străîn.
    Bivolaru nu mai este pentru familie. Nici la apropiați și nici la inamici. Are anarhia în cap. În astfel de condiții, cele mai multe femei simt nevoia nu să se ascundă în brațele iubiților, ci mai degrabă o neliniște și agitație a cărei proveniență nu o pot clar defini sau identifica.
    Sunt aici să le confirm că într-adevăr nimic din ceea ce li se spune nu este de natură să le confere lor un confort emoțional sau fizic. Căutând în grămada de dezinformări și deziluzii pe care o au de înghițit zilnic, nu este o practică a le aduce lor conștientizarea, ci mai degrabă o practică insalubră de uitare de sine, de lipsa de ancorare în realitate, de a li se ascunde adevărul că nimic din cele promise de falsul guru nu este de natură să le protejeze. A rămâne la mâna lui guru este egal cu violul femeilor ucrainiene de către ruși. O femeie cu minte la cap nu se expune inutil și violenței, și bolilor și jocului nebun cu moartea. Poți fi cât de Leoaică vrei de zodie, tot vor exista goluri în rețeaua MISA prin care să cazi exact cum a căzut Cristina. A te îmbata cu vorbele de la șacali parcă nu se face. Asumă-ți adevărul ție și protejează-te căutându-ți locul unde ți-e ție bine in societate! Viața e prea scurtă pentru a ține cont de jocul tău cu secta.
    Cu cât înțelegi că pisica din fotografie neștiind chiar nimic, nici măcar a vorbi, că e mai liberă decăt tine, cu atât mai bine pentru tine va fi! N-o toacă nimeni mărunt să nu mănânce carne și totuși primește atenție. Aici este unde gurul sesizează potențialul pericol pentru sine, nu pentru tine: testul cu pisica. Îi e teamă că te va pierde și de aceea identificându-te pe tine ca fiind potențiala pisica dar fără ca să-ți spună, el pornește deja războiul cu tine. Empiric vorbind, o femeie nu remarcă o altă femeie, dar unui bărbat nu are cum să ii scape. Te-ai gândit vreodată la aceasta?

    ReplyDelete
  7. Incepi de la concret la abstract. La un moment am pierdut firul din ceea ce descrii tu aici. Eh, sau poate n-am acces la Vijnanamayakosha. Pe acest blog este suficient sa scrii la modul cat se poate de concret.

    "A rămâne la mâna lui guru este egal cu violul femeilor ucrainiene".
    Ar fi egal in cazul anumitor vipuri care ar putea sa se implice la "distributia" shaktiurilor.
    Cum ramane cu simpli cursanti naivi care-l cred pe guru pentru tot ceea ce spune? Nu-i baga pe toti in aceeasi oala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. M-am referit la contul C care comentează aici de ceva timp.

      Delete
    2. Cauzele apar inainte de a se face primul pas la sala de curs. Fiecare isi cauta bucatica sa de fericire zilnica.
      Samsara nu are loc pentru greseli ca naivii. Fie se trezesc, fie alta incarnare inferioara!
      Nu sunt scutiti de legile karmei chiar daca sunt la curs. In timp ce ei vor sa refaca reputatia in zdrente a lui Bivolaru, isi irosesc anii buni din viata. Bivolaru nu este naiv si nici victima. Toate la el sunt cu vino-incoa otravite. El insusi este o relatie toxica.

      Daca nu aveti acces la "Vijnanamayakosha", cititi Abhidharmakośa! Macar vom vorbi aceeasi limba.

      "Nu-i baga pe toti in aceeasi oala."
      No offense, dar nu consum carne de om.

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400