Thursday, April 14, 2022

Sectă de rahat - vizualizare de rahat!

 MISA a publicat astăzi pe facebook reclamă în limba engleză la un nou curs ce va fi ținut de Cristian Dobre între 4-25 mai pe Zoom. https://www.facebook.com/MISA.Romania/posts/5346080685422294



"CREATIVE VISUAL PRACTICAL COURSE, held by Cristian Dobre online on Zoom, from 4-25 May 2022.

Through creative visualization, using our imagination, consciousness's ability to work with images, we can overcome our inner blockages, awaken the higher aspects of consciousness (supreme consciousness), solve ourselves we have the problems that stand in the way of our harmonious integration in the macrocosmic ambiance and self-realization, fulfill our charitable desires and aspirations.
Through creative visualization we have the opportunity to act on the real, on the possible and create the future through new images in the form of sui-generating paintings, plans or imaginary films that are projected on the conscious screen l o n s
Creative visualization allows us to spontaneously choose the best, most beautiful and fulfilling existence we can imagine...
Information and registration - Cristian Dobre
tel. 0761154321
The access link for the general presentation of the course (active until May 3, 2022 at 24.00):
https://us02web.zoom.us/rec/play/9bXNMUApIYm-0kL-E9wFklIX1GY_ekqxijxKyiSGQDSI2fpD3f8cMi3udSejJMlAB58LnrDZj8nXlVVX.d5ZmRZirb7jl1qm_?continueMode=true&_x_zm_rtaid=IGcChvzhQtmI6CEFDUOeSw.1649946117453.83e3041fe3974b53fe91d6ab3b937130&_x_zm_rhtaid=718 "


N-am înțeles de ce i se face reclamă în limba engleză dacă neica Dobre, în "introducerea" de mai bine de o ora în "tainele" cursului practic de vizualizare creatoare, vorbește în limba română.

În primele 10 minute ale "introducerii" a făcut următoarele afirmații:

 - se obțin rezultate frumoase și imediate

 - este o tehnică simplă prin care ne putem realiza dorințele și aspirațiile binefăcătoare folosindu-ne imaginația

 - e vorba de crearea viitorului, conceperea noului

 - prin vizualizarea creatoare ne transformăm pe noi interior și ne transformăm viața

 - participanții vor fi învățați gradat să realizeze vizualizări ale căror rezultate vor fi excepționale
 
 - primul principiu pe care se bazează tehnica: totul în cadrul manifestării este una și aceeași substanță - conștiința

 - din observator care asistă neputincios la ceea ce se întâmplă în viața lui devii factor activ care poate influența realitatea înconjurătoare
 
  - al doilea principiu pe care se bazează tehnica: principiul holografic, al corespondenței, care ajută la înțelegerea modului în care se realizează vizualizarea creatoare


Pe parcursul celor 10 minute instructorul Dobre a ieșit la înaintare cu nume de oameni de știință celebri, inclusiv Einstein, și a introdus în ecuație și fizica cuantică, normal. Doar știm cu toții cât de "experți" se vor a fi mulți misani de la vârful sectei în acest domeniu, nu doar gurul Bivolaru.  

Mai mult de atât nu mi-a trebuit să ascult, pentru că deja am simțit furnicături în vârful degetelor.

Vizualizarea creatoare nu este ceva nou la MISA. E chestie veche. S-a tot vorbit încă de la început pe tema asta și au fost publicate o serie de articole pe yogaesoteric.

Cu toată puterea așa zis extraordinară a vizualizării și a ghidului practic de utilizare a tehnicii, ce au fost făcute public pe site-ul oficial MISA, rezultatele excepționale și imediate nu s-au materializat până acum.

Pentru cine a uitat, MISA a fost fondată în 1990. Deja la puțină vreme după fondare a început să o ia în freză de la presă, iar mai apoi chiar de la autorități - vezi raidurile din 2004. Asta în România.

De prin 2008 - vezi excluderea din Federația Internațională de Yoga și Alianța Europeană de Yoga - problemele MISA cu presa și autoritățile s-au agravat și extins în toată lumea.
2009 Finlanda, 2011 Argentina și India, 2013 Finlanda, dar și Danemarca, 2015 și 2019 Uruguay, 2016 Franța (arestarea gurului) și România (guru a stat la zdup), 2017-2018 Germania. (Vezi secțiunile Press și Video de pe acest blog)

Misanii noștri, în frunte cu marele guru de Tărtășești, ori n-au vizualizat ce trebuie, ori n-a funcționat vizualizarea.
E greu de crezut că "dorințele și aspirațiile benefice" vizualizate de ei au fost cele ce s-au materializat, enumerate în lista de mai sus.

Gregorian Bivolaru, MISA și cursanții/adepții ei sunt dovada clară că această tehnică de vizualizare promovată de și în cadrul MISA este apă de ploaie sau o sui generis frecție cu spirt la picior de lemn.

Deci iată, rezultatele benefice imediate vizualizate de misani, susținuți cu ienerjia subtilă paranormală triplă a gurului Bivolaru, sunt de-a dreptul caragialiane: admirabile, sublime, putem zice, dar lipsesc cu desăvârșire.

Sectă de rahat - vizualizare de rahat! Ca să parafrazăm și un banc binecunoscut în România.

["O imagine valorează mai mult decât 10 000 de cuvinte". (Confucius) Trei imagini valorează mai mult decât 30 000 de vizualizări creatoare.]










6 comments:

  1. Are solutii la toate dar pare tare nefericit

    ReplyDelete
  2. Acesta o fi fost pe la misa ca prea face totul dupa manual
    https://www.scena9.ro/article/vipassana-romania-copiii-soarelui-secta

    ReplyDelete
    Replies
    1. A fost la MISA prin anii 90, apoi s-a desprins.
      O instructoare de Ayurveda din Iași (I.P.) a fost trimisă de GB într-o tentativă nereușită de a-l aduce înapoi.

      Amănunte aici
      https://ezoterism.fandom.com/ro/wiki/Copiii_Soarelui

      Delete
    2. "mai multe femei din comunitate o presau să se culce cu el, pentru că doar așa se va vindeca, va evolua și se va curăța de karmă, la fel ca ele"

      "Adi de la Brad le promite femeilor „evoluția spirituală” și unele privilegii în comunitate în schimbul contactului sexual."

      E la fel de dereglat si nemernic ca biv0laru, tarcãu, trandafir, adinaprostnanda si alte gunoaie de acelasi fel.

      Delete
    3. pe site-ul (de shopping al) sectei lui adi de la brad se lauda ca au "pus în practică informația transmisă de dl. M.T. Keshe, inițiatorul tehnologiei plasmatice." :D

      https://www.energetik.ro/produse/

      Delete
    4. Am intrat pe site-ul respectiv.
      Fotografia lui in pat:
      - o sticla/borcan mare sub pat, Nutella?
      - prosop fata sau batista pe frama patului,
      - el cu haina si caciula in cap imbracat in pat,
      - patura cu caltisori - i-am vazut la un tablou irlandez. Aduc cu 666, nu?
      - dezordine pe rafturi,
      - Buda burtos
      - oglinda pentru cosurile de pe fata,
      - talisman pe perete,
      - alt perete separator, grajd, provizorat
      - perne fara fata de perna,
      - lingura de mancare lasata pe raft.
      - copilul fara camasa.
      Minichivotul este ceea ce seamana cu un "burner" de aragaz electric. Probabil ca nici mancarea n-o mananca gatita de frica ca isi pierde dumnezeirea si atunci se inchina la aragazul electric.
      Modulul plasmatic: iesle dupa modelul nasterii lui Iisus?

      Articol in adevarul.ro. scrie ca umbla "streak-naked" ca sa dau termen in jargon crestin. Ei sunt copii si de aceea umbla cu un o parte de autentic pe ei adica dezbracati.

      Dezbracati, neingrijiti, sunt toti Iisusi pe propria piele si se inchina la plita poate vine careva sa le faca de mancare.

      Eu nu neg ca au succes. https://www.youtube.com/watch?v=KTUL1_dMrYo
      Numai ca banii intra in contul Odesza.

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400