Monday, November 20, 2023

”Cei ce vor copii, au dorințe inferioare!”


La MISA, totul se învârte în jurul continenței sexuale, care este regula supremă.
Nu contează cât de destrăbălat, de mincinos sau de ticălos ești, dar Doamne ferește să pierzi ”potențialul creator”! Asta ridică problema conceperii copiilor
în cadrul cuplului sau familiei de la MISA: se cuvine a se încălca respectarea neîntreruptă a continenței sexuale depline, au ba?
Oficial, pe față, conceperea unui copil este singura acțiune care justifică suspendarea temporară a continenței sexuale.

articol ”Yoga şi planificarea familială” 🔗

”Fiecare familie, fiecare cuplu, atunci când îşi pune problema de a avea copii, îşi doreşte în mod evident ca aceştia să fie cât mai armonioşi, sănătoşi şi cât mai inteligenţi. Toate învăţăturile antice despre procreaţie subliniază faptul că atitudinea mentală capătă o însemnătate colosală pentru obţinerea succesului în procesul concepţiei. O fuziune spirituală între cei doi iubiţi şi o dragoste autentică, va atrage un suflet elevat şi sănătos. Puteţi mentaliza cu mult timp înainte sexul şi calităţile pe care le doriţi viitorului copil. Învăţăturile yoghine afirmă că mişcarea respiraţiei e unul din factorii principali pentru a determina sexul copiilor.
Observaţie importantă: învăţăturile yoghine recomandă foarte ferm continenţa sexuală, cu singura excepţie a momentelor când se doreşte conceperea unui copil.

articol ”Ce este continența sexuală?” 🔗

”Secretul acestei tehnici străvechi constă în reţinerea şi conservarea potenţialului sexual (sperma la bărbat şi fluidele sexuale la femeie), în timpul actului amoros realizat de către un cuplu iubitor şi transfigurator, potenţial care astfel va fi transformat în forme elevate de energie.
Atenţie! Suspendarea descărcării energiei sexuale, prin fluidele sexuale corespondente - atât la bărbat cât şi la femeie – nu conduce la imposibilitatea de a procrea. Într-un cuplu, bărbatul poate trăi orgasmul cu descărcare – ejaculare atunci când cei doi iubiţi îşi doresc un copil.
Cercetările au demonstrat că, în cazul cuplurilor care au practicat continenţa, copiii născuţi sunt mult mai viguroşi şi mai sănătoşi.”


În primii ani ai existenței MISA, s-a făcut frecvent referire la faptul că cea mai mare grație pentru o ființă umană este să se nască într-o familie de yoghini avansați și să fie astfel inițiată de către părinți pe o cale autentică și rapidă de către aceștia. Referirea are legătură cu un citat din Bhagavad Gita:

Cartea a VI-a - YOGA CONCENTRĂRII (a STĂPÂNIRII DE. SINE) pag. 53-54 🔗

VI.37. Ce se întâmplă, o, Krishna, cu cel care are credinţă, dar nu se poate stăpâni, a cărui inimă e nestatornică în renunțare și care n-a ajuns la desăvârşire? 
VI.40. Unul ca acela nu piere, o fiu al Prithi, nici în lumea aceasta nici în cealaltă, căci nu poate pieri nimeni care a făcut ceva bun,
VI.41. ci va intra în cerul celor drepţi şi va petrece acolo mulţi ani; după aceea se va naşte din nou într-o casă de om bun și fericit; 
VI.42. Sau poate, chiar se naşte într-o familie de înţelepti yoghini, căci o naştere ca aceasta este cea mai grea de dobândit în această lume.

Referirea la acest citat a fost interpretată de unii cursanți chiar ca o datorie morală de a căuta să aducă pe lume spirite avansate și să împlinească astfel nu doar prin ei, dar și prin copiii lor, misiunea de ridicare spirituală a omenirii asumată de MISA. Dar MISA își dă mereu cu stângul în dreptul așa că, după ce prezintă învățătura lui Krishna despre marea grație a nașterii într-o familie de yoghini avansați, într-o altă carte publicată de măreața școală, același ”Krishna” îi ponegrește pe cei care nu mai pot de grija familiei:

Fragment preluat din cartea ”KRISHNA – Marele avatar şi învăţător divin” la Ed. Sapientia 🔗

”În acest mod, inima celui care este ataşat de familia lui este tulburată, [...] el urmăreşte să-şi afle plăcerea în atracţia sexuală lumească. Fiind foarte ocupat să-şi susţină familia, o asemenea persoană nefericită este sortită să aibă parte de multă suferinţă, împreună cu toţi membri familiei sale.
Uşile eliberării sunt larg deschise pentru fiinţele care au primit un trup omenesc. Dar dacă o fiinţă umană se dedică doar vieţii de familie, [...] atunci ea se aseamănă cu cel care a urcat într-un loc înalt numai pentru a se împiedica şi pentru a se prăbuşi.”

Se pare că nașterea într-o familie de yoghini avansați e o imensă grație doar pentru copil; pentru părinții yoghini avansați, pare o pacoste și chiar finalul evoluției spirituale.

Cu toate acestea, la MISA se realizează workshop-uri pe tema natalității:  ”Fertilitatea – un aspect delicat al feminităţii” (arhivă 🔗).
Site-ul MISA pune la dispoziție informații despre posturi pentru gravide în perioada pre-natală (arhivă 🔗), iar printre cursurile online de yoga se numără în prezent LiveOnlineYoga Classes for Moms, precum și LiveOnlineYoga Classes for Pregnant (”yoga pentru mămici cu burtici”), de exemplu aici 🔗.
Așadar, aproape toate bune și frumoase pe față, dar problemele la MISA sunt prin dos. Erau probleme în paradis căci, prin unghere și pe la colțuri, șoaptele acoperite cu jurăminte de păstrare a secretelor spuneau altceva, după cum arăta fostul forum ExMISA: SINTEZE pe tema MISA - VI. FAMILIA (arhivă 🔗)

”Multe femei de la curs, care ar fi putut fi împlinite făcând un copil, au ales să nu facă pentru că au fost influenţate de anumite idei marca MISA, idei pe care le-am auzit de atâtea ori: să nu te căsătoreşti că intri în egregorul familial şi e tare rău, dacă ai copii jumătate din evoluţia ta spirituală scade, iar dacă eşti femeie şi faci copii, atunci aproape că nu mai ai nici o şansă să faci ceva cu viaţa ta din punct de vedere spiritual.”

”Zvonuri răutăcioase de cârcotași demonici!” - s-ar putea spune. Dar unele zvonuri apar în materiale ale MISA:

blog Rapcea - articolul ”Narcoza stărilor spirituale la MISA” (arhivă 🔗)

”Un citat ”semnificativ” din aforismele lui Gregorian Bivolaru, publicat în caietul Taberei de Vacanță Yoga Costinești 2010: “Există unii sărmani yoghini care vor cu tot dinadinsul să facă copii. Un astfel de yoghin ajunge sa își dorească cu ardoare un singur lucru, să fie tată.” - pag 291, aforismul 17.

Apoi, alte rumori despre faptul că unele cursante care rămâneau gravide, erau sfătuite să avorteze chiar de către liderii Mișcării.
Fosta asistentă personală a lui Mihai Stoian, conducătorul NATHA, a făcut următoarele declarații într-un documentar danez (în special de la momentul 10min:28sec al documentarului 🔗):

- Când ți-a trecut prin cap că trebuie să ieși (din NATHA)?
- Ei bine, mi-a apărut pe la începutul lui 2008. Rămăsesem însărcinată.
Iubitul Celiei, tatăl copilului, este tot în Natha, și amândoi sunt foarte fericiți că vor avea un copil, dar când îi spun șefului școlii, Mihai, sunt chemați la o discuție.
- A fost despre eliminarea presupuselor greșeli pe care le-am comis.
- Cum ar fi...
- Că nu suntem suficient de integrați pe calea spirituală, că suntem critici față de școală, că ne lăsăm preluați de ego. Concluzia lui a fost că acestea au condus la faptul că am rămas însărcinată și ar fi o mare greșeală să avem acest copil. 
Ei bine, am fost îngrozită. Mi-a spus că nu a fost voia lui Dumnezeu că a apărut această sarcină, a fost voia diavolului. Și apoi nu a durat mult până când am primit un SMS la miezul nopții, că Grig spunea să fac un avort.
- Ce scria?
- Spunea: ”Grig a spus fără copil.”
- Simțeam că mi-e din ce în ce mai greu să iau parte la așa ceva. Mă gândeam cum poate să stea acolo, la mii de kilometri distanță de mine și să spună dacă îmi este permis să am un copil sau nu?
În clipa în care l-am auzit că ar trebui să fac avort, totul s-a prăbușit, pentru că am crezut că e cam escroc și prefăcut, că nu e sănătos la cap.
El nu știe cine sunt, nu poate simți ce simt ceilalți. N-are nici o putere specială supranaturală sau clarvedere sau ceva de genul acesta. Cum îmi dă un astfel de sfat, pentru că e cel mai prost sfat pe care l-aș putea primi. El e un nimic.
- Poți spune că realitatea ta a fost ruptă, că ai revenit la viață mulțumită faptului că ai rămas gravidă. Cum e, privind înapoi, cu divinitatea pe care i-o atribuiai lui Grig?
- A dispărut dintr-odată, credeam că e Dumnezeu pe Pământ și acum nu înseamnă nimic pentru mine, pentru că nu-i mai pot atribui vreo valoare cuvintelor și sfaturilor lui și asta e cumva dramatic, dar a fost o situație norocoasă că am avut un prieten minunat alături și mi-a dat sprijin să trec prin asta. Chiar dacă totul s-a prăbușit și am pierdut tot ce am crezut timp de zece ani, am încă o viață nouă pe care a avem de construit.

În același timp, atunci când mijloacele servesc scopului urmărit, MISA combate avortul:

articol: ”Avortul este un sacrificiu uman oferit demonilor, aspect afirmat cu mândrie chiar de către adepții „bisericii lui Satan” 🔗

”Să respingem avortul și astfel îl vom lăsa pe Adversar fără principalul instrument al triumfului său infernal. Să respingem avortul și astfel vom avea milioane de suflete care să iubească și să fie iubite, care să realizeze fapte mari, să devină sfinți, să lupte alături de noi și să merite Raiul.”

articol: ”Templul satanic scoate la loterie avorturi gratis și recunoaște că avortul copiilor nenăscuţi este un ritual satanic” 🔗

”Templul satanic (TST) a anunțat că scoate la loterie avorturi gratuite pentru a promova ritualul religios al organizației. TST spune că toate avorturile făcute de membrii lor sunt acte religioase de satanism și sunt protejate sub acea ordonanță.”

citat articol 🔗:

”O neverosimilă pervertire a dreptului internațional: Convenția privind violența împotriva femeilor, folosită pentru promovarea avortului. În luna septembrie 2017, Parlamentul European a adoptat, în mod șocant și îngrijorător, un raport parlamentar ce prevede că „refuzarea serviciilor și drepturilor de sănătate sexuală și reproductivă, inclusiv avortul legal și sigur, este o formă de violență împotriva femeilor și fetelor”.


articol: ”Adevărata pandemie și cea mai mare: Avortul a fost principala cauză de deces în 2020.” 🔗

”Numărul șocant de decese cauzate de avort i-a determinat pe anumiți observatori să numească avortul „cauza justiției sociale a timpului nostru”, întrucât amploarea problemei eclipsează complet alte probleme ale drepturilor omului.”


articol: ”SUA și alte 32 de state au semnat o Declarație comună prin care se afirmă rolul fundamental al familiei ca celulă de bază a societății și dreptul copiilor nenăscuți la viață” 🔗

”Declarația își asumă angajamentul „pentru a permite femeilor să treacă prin sarcină în siguranță și a oferi cuplurilor cea mai bună șansă de a avea un copil sănătos. Semnatarii reafirmă că „familia este celula naturală și fundamentală a societății, fiind îndreptățită la protecție din partea societății și a statului”.

În declarațiile lui Bivolaru despre relațiile amoroase, nu există referiri la familie, în schimb sunt înfierate atașamentul afectiv și gelozia (articol partea 1 🔗 și partea a 2-a 🔗).

Reamintim că MISA a susținut propagandistic (articol partea 1 🔗, partea a 2-a 🔗 și partea a 3-a 🔗) și subtil adoptarea Referendumului pentru familia tradiționalăcare a eșuat însă 🔗.  Asta, în timp ce la MISA sunt combătute relațiile închise și este promovat poliamorul.

”Totodată, atunci, respectivul cuplu este sudat, fidelitatea între cei doi iubiţi se păstrează nealterată, chiar şi dacă ei sunt angrenaţi şi în alte relaţii amoroase paralele. În cazul unui astfel de cuplu, cei doi iubiţi nu sunt obsedaţi de posesivităţi, de gelozie, de egoism şi de tendinţa de a se domina unul pe celălalt.” 🔗 
Amuzant, site-ul MISA afirmă că ostilitatea față de natalitate și familie face parte din... ideologia woke! 🔗

Însă când vezi cu ochii tăi și auzi cu propriile tale urechi, nu mai rămâne îndoială.
Astfel, în conferința despre ”Continența sexuală” - prima parte, din 2008, El Maximo Lider afirmă, citez (audio 🔗):

Ejacularea este admisă în astfel de situații doar o singură dată, numai atunci când cuplul vrea cu tot dinadinsul să conceapă un copil.
Chiar și atunci însă, atât bărbatul cât și femeia care practică yoga trebuie să știe că astfel de dorințe nu au în ele nimic spiritual și astfel de acțiuni suspendă continuitatea și efectele cumulative ale Tapas-ului constant progresiv și neîntrerupt pe care cei doi yoghini ar trebui să îl realizeze fără nicio întrerupere.
În multe situații, satisfacerea unor astfel de dorințe inferioare de a avea copii provoacă ulterior devierea de pe calea spirituală atât a unuia dintre ei, fie a amândurora. În astfel de situații, ei fac jocul perfid al egoului, care îi împinge să acționeze în felul acesta. Dacă ar fi să acționeze înțelept, ei ar putea să înfieze un copil orfan sau un copil abandonat care nu are mamă, nu are tată și ar face în felul acesta o faptă extraordinar de bună în fața lui Dumnezeu.”

Așadar, dorința de avea copii este, în opinia Marelui Realizat Spiritual Bivolaru, ”o dorință inferioară, un joc perfid al ego-ului”.
De unde se înțelege că Măria Sa ar fi venit pe lume prin Imaculată Concepție dintr-o fecioară și de aici provine pretenția ca manifestarea sa pe Pământ să fie noul Moment Zero al Istoriei (audio 🔗).


În tot acest timp, MISA se arată îngrijorată de scăderea fertilității și a natalității:

”Depopularea României de către oculta mondială!” - YE 2015 (arhivă 🔗):
”Oculta mondială a pus la cale un plan prin care să diminueze masiv populaţia română şi au încercat mai multe metode. Ca şi cum măsurile economice prin care s-a provocat depopularea n-au fost destule se foloseşte şi măsura prin care suntem otrăviţi prin alimentaţie cu scopul de a se provoca infertilitatea şi deci loveşte în rata natalităţii.”

”Google și controlul asupra omului” - YE, 2023 (arhivă 🔗):
”Oamenii se căsătoresc tot mai târziu și, chiar și așa, puțini mai fac pasul ăsta; natalitatea este în scădere.”

”Se împuținează căsătoriile și natalitatea”: asta e cea mai mare suferință la MISA, promotoarea revoluției sexuale planetare prin continență deplină în relații libere multiple, ”poliamoroase”!

”Din nou „conspiraționiștii” au dreptate!” - YE 2023 (arhivă 🔗):
”Dacă mai țineți minte, pe la începuturile campaniei de vaccinare, s-a răspândit zvonul că vaccinurile experimentale cauzează infertilitatea. Evident, toți cei care au afirmat așa ceva au fost catalogați drept conspiraționiști. În ceea ce privește fertilitatea, problema deja nu mai poate fi considerată de neluat în seamă. Se vede pe cifre că natalitatea a scăzut brusc peste tot în lume. Mai devreme sau mai târziu, din toată această nebunie va ieși un scandal monstruos. Cu siguranță că există extrem de mulți oameni care doresc să aibă copii și, din cauza autorităților, se vor afla în imposibilitatea de a-i avea.”

Dar pentru ce să mai aibă oamenii copii?
Ca să vină Bivolaru și MISA să-i atragă la curs unde să li se spună că, a avea la rândul lor copii, înseamnă ”dorințe perfide ale ego-ului”?
Cum rămâne cu ”noua revoluție sexuală a omenirii” pe care Bivolaru și MISA vor să o declanșeze cu continență deplină și natalitate zero? Revoluția cărei omeniri? Aceea în care nu se mai naște nimeni?

Ticăloșia și fățărnicia MISA ating apogeul atunci când, în articolul ce tocmai a fost menționat, se spune:
”Dereglarea ciclului menstrual afectează fertilitatea femeilor.” 
Dar suspendarea ciclului menstrual - visul de aur al femeilor de la MISA - nu are influență asupra fertilității?

Cum se împacă recomandarea înduioșătoare a Mărețului despre înfierea unor copii proveniți din ”dorințele inferioare perfide ale ego-ului”, cu învățăturile yoghine care arată cum să fie atrase, spre a se naște în lumea noastră, suflete elevate, învățături cuprinse chiar în articolul MISA menționat la începutul articolului?

Familia și dorința de a avea copii sunt blamate la MISA, pentru că sunt îi împiedică pe adepți să se dedice întru totul organizației. Cei care au familii și copii își vor orienta atenția, eforturile și resursele în primul rând către asigurarea unor condiții bune de existență pentru familie și vor pune interesele organizației - sexul liber, karma yoga 🔗 și taberele fără număr - pe un plan secundar sau chiar le vor respinge. De asemenea, deciziile în cadrul unei familii se iau de către cei doi soți în primul rând interesul familiei și al copiilor, în timp ce adepții nefamiliști sunt mult mai ușor de influențat individual, conform devizei ”dezbină-i și stăpânește-i”.


Sunt familii la MISA ai căror soți, împotriva învățăturilor grupării, sunt fideli unul altuia și își alocă timpul în primul rând familiei. În același timp, sunt multe familii care s-au destrămat odată cu înscrierea unuia sau ambilor soți la cursurile MISA. Este de notorietate faptul că unii instructori cu vechime care erau căsătoriți cu acte la înființarea MISA și la deschiderea cursurilor la începutul lui 1990, se afișau în primele luni cu mai mulți parteneri/partenere din rândul noilor cursanți/cursante și chiar au existat scene de gelozie.
Unii participanți la tabăra de primăvară de la Mamaia 1991 au asistat la o ceartă din partea unui astfel de cuplu de instructori vechi: femeia abandonată a făcut o scenă de gelozie față de partenerul care se afișa cu trei iubite noi în același timp (un mare crai, autor de SF-uri și de muzică ”inspirată” de alții).
Alți doi instructori vechi căsătoriți, cu poziții importante pe atunci în MISA - ”flori” ale spiritualității - erau mari inițiatori de shakti-uri proaspete, ceea ce a făcut ca soțiile lor din acte să adopte aceeași atitudine. Conducătorul Natha apare în filme porno făcând sex și cu alte femei decât soția lui care, la rândul ei, apare în acele filme. Peste toți trona Gurul care, încă de atunci, venea la întâlnirile cu cursanții înconjurat de cohorte de tinere ”dakini” care de care mai lascive, mereu altele, incitând fățiș la amor liber și invitând alte cursante la inițierile de la viluțe sau din camerele de hotel (arhivă 🔗 și 🔗).

Atunci, de ce MISA ține cursuri pre-natale sau post-natale, dacă se recomandă ferm continența neîntreruptă?
Simplu: cu această ocazie, mai pot fi atrase la cursuri noi participante!
Și ce dacă acestea au pierdut șansa evoluției spirituale prin faptul că au copii? Ele pot plăti cursul, nu?

12 comments:

  1. Da, am cunoscut personal pe cineva care locuia la ashram in Pipera si a ramas insarcinata. Tartorul i-a spus sa faca avort, ea nu a vrut si a trebuit sa paraseasca ashramul bineînțeles

    ReplyDelete
  2. Cum sa fie mizeriile astea de grig, stoian - si toti ceilalti dementi, inclusi aici tarcaii, trandafirii, catrinii - de acord cu o familie normala, care doreste copii ? Le-ar strica afacerile porno-conspirationiste.
    Astia nu-s oameni, sunt jeguri criminale.
    Autoritatile romanesti au identificat in viteza in ultimele zile asasinii unui om de afaceri sibian. In schimb o secta criminala pe multiple planuri cum e MISA (si toate celelalte grupuri afiliate prin toata lumea) isi face de cap nestingherita: deja a spalat pe creieri mai multe generatii care propaga raul mai departe.
    La fel e situatia in Europa: francezii au sub nasul lor un criminal nenorocit (bivolaru) si ... nimic. El continua sa-si bata joc de viata multor oameni in buricul Parisului. La fel cum isi face de cap in Danemarca ticalosul de stoian.

    ReplyDelete
  3. O mare lipsă a materialului prezentat e faza cu menstruația ca boală și pe cale de consecință suprimarea ei. De aici trebuia început, cu nebuneala asta groaznică...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, femeile sunt acuzate ca nu isi cresc singure temperatura interna a corpului pentru a-si declansa autofagia resurselor interne.
      Lunar femeile canibale din cultul lui Bivolaru isi consuma sangele ce altfel ar fi fost destinat unui fat care si-ar fi gasit loc sa inmugureasca. Sangele consumat astfel nu mai e vizibil la exterior pentru ca s-ar numi menstruatie, "risipa" si "boala" iar femeia la menstruatie demonaraia lui Kali.

      "Când vine vorba de menstruație, de obicei ne gândim la sânge. Însă doar jumătate din lichidul menstrual este compus din sânge, restul fiind mucus cervical, secreții vaginale si țesut endometrial. Culoarea se poate schimba de la o lună la alta, sau de-a lungul timpului, încet. Pe lângă schimbarea culorii și texturii, pot apărea și mici cheaguri cu o concentrație relativă de sânge și țesut endometrial. "
      https://www.cupa-menstruala.ro/sangele-menstrual/

      Mucusul, cheagurile, bucatile de tesut si de secretii sunt constructii avand consistenta de caramizi de CASA DE PIATRA ale unei entitati potentiale. Iar entitatea care primeste cadou aceste caramizi ca*sa vina pe lume o face prin ceea ce este numit miracolul vietii.

      Daca ii aude Bivolaru cum isi ureaza traditional cursantii unii altora, isi da singur cu firma in cap:
      https://youtu.be/9jlQiHHMlkA?si=W0qFJYnomOrS-vEY&t=295
      Hahaha,
      IC XC NI KA

      Delete
  4. Totuși, trebuie să admitem că Marele MENsturat are dreptate când face referire la "dorința inferioară de a avea copii". Problema lui este că această afirmație este absolută și universal valabilă, asta dacă lăsăm la o parte scopurile murdare sectare pe care le-a arătat bine autorul articolului.
    Mai degrabă, motivele din spatele dorinței pot face ca dorința să fie "inferioară" sau nu. Uneori, motivele sunt egoiste: ca să aibă cine să-mi dea o cană cu apă la bătrânețe, pentru salvarea căsniciei, să nu mor singur/ă, pentru că așa se face, pentru că așa este creștinește, pentru că așa zice popa, pentru că e presiune socială, pentru munca câmpului (un motiv mai rar în acest secol). Ar mai fi multe altele, dar mă opresc din enumerat. Am scris uneori, nu totdeauna. Să nu mai spun de desenele Disney cu prinți și prințese ce ne umplu mințile cu fantasmagorii.
    Aici, Marele-Decretat-în-Natalitate putea să dreagă puțin afirmația și să nu o facă "absolută", dar a dat-o în bară, urmându-și interesele. Chiar și la MISA, în procente mai mici, încă mai există femei și bărbați care își doresc copii, în mod altruist sau egoist.
    Probabil că autorul, știind prea bine că atinge un subiect foarte sensibil, a ales să nu discute motivele dorinței în articolul de față ca să nu se aleagă cu comentarii fierbinți și să-și piardă audiența. Astfel a ales o manieră generală, ideală, principială ca să preîntâmpine valurile de comentarii, doar că realitatea nu e așa roz chiar "dacă MISA nu ar fi existat".
    Cu toate acestea, să nu închidem ochii la destrămarea familiei provocată de MISA, dar nici nu e cazul să fim ipocriți să ne dăm mari familiști creștini, șoimi patrioți și protectori de copii, când unii copii de sub același acoperiș sunt prost crescuți, când în jurul nostru sunt mulți copii abandonați, traumatizați, plini de suferință, iar orfelinatele de abia mai sunt susținute subțire de stat. Unii copii nici măcar nu au fost doriți (deci, nu s-ar mai pune problema vreunei dorințe). Chiar și simpla introducere a acestui subiect poate înflăcăra secțiunea de comentarii. Dacă era opțiunea de dat plus-minus la comentarii, cred că acesta s-ar fi ales cu multe minusuri.
    Multă pace vă doresc și mult discernământ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elevată sau inferioară, dorința de a avea copii este singura cale prin care omenirea merge mai departe, este o necesitate. De aceea Bivolaru nu exclude conceperea de copii, ci o lasă în seama celorlalți.
      El spune, citez: ”Dacă ar fi să acționeze înțelept, ei ar putea să înfieze un copil orfan sau abandonat și ar face o faptă extraordinar de bună”.
      Deci în viziunea bivolariană, problema principală nu este de a avea copii, ci faptul că pentru aceasta ”trebuie” să se piardă ”potențialul creator” și să se întrerupă Tapas-ul de continență. Tapas-ul întrerupt e problema. Totul revine la eliminarea ejaculării și a menstruației. Este o viziune strict dogmatică, dar nepractică.

      Bivolaru & Co pretind că aduc omenirii noua revoluție sexuală care, practic, ar însemna EXTINCȚIA omenirii.
      Egoistă sau nu, necesitatea de a avea copii care să asigure existența generației vârstnice este de neînlăturat.
      De fapt, dorința de a avea copii nu este egoistă. Copii sunt, la rândul lor, datori să-i întrețină pe părinți, pentru că și părinții i-au întreținut pe ei până la maturitate.
      Bivolaru vorbește de ”principiul hrănirii reciproce”, dar vede hrănirea reciprocă doar prin prisma amorului tantric, nu al unei societăți juste.

      Deci a avea copii este o necesitate, dar Bivolaru aruncă necesitatea conceperii copiilor - deci pierderea potențialului sexual - în seama celorlalți, a ”neinițiaților”.
      Ei, ”inițiații”, sunt ”Aleșii, casta superioară, brahmanii” lumii de azi, care guvernează ”servitorii” (Sudra). Asta este de un egoism feroce.
      Asemeni lui Krishna, el spune: ”Fiecare are o chemare, o menire (dharma). Voi, cei Chemați către spiritualitate, lăsați perpetuarea speciei în seama celor care au chemare către lume”.
      Problema e că, potrivit însăși învățăturii ezoterice expuse de Bivolaru, copiii ce se nasc în felul acesta, sunt aduși pe lume de ”dorințele inferioare al unor oameni inferiori”, deci au o natură ”inferioară” dată de rezonanța ocultă marcă înregistrată MISA.
      Dar ei înșiși, ”marii inițiați”, au venit pe lume tot prin ”dorințele inferioare ale părinților lor inferiori”. Dar atunci cum au ajuns să fie ”aleși”, dacă s-au născut din dorințe inferioare?
      Aici este o contradicție cu principiul rezonanței, pe care tot ei îl trâmbițează.
      Dacă se consideră principiul rezonanței ca hotărâtor (”totul este rezonanță”), atunci dorința de a avea copii nu este în sine inferioară, căci ar naște doar copii inferiori.
      Astfel, teza lui Bivolaru cu ”dorințele inferioare” este contrazisă.

      Rămâne doar teza conservării cu orice preț a potențialului creator”, care este evident una dogmatică, deoarece condiționează natura și evoluția omului strict de continență, adică de metodă, de tehnică și nu de calitățile Spiritului, care ar trebui să fie autonom de trup și deasupra acestuia. Este o viziune tehnicistă.
      Se vorbește mereu de Sinele Suprem, dar în faptă totul se reduce la ”tehnici”. La MISA doar se spune, dar nu se face ceea ce se spune.
      La MISA, iubirea vine doar prin fuziuni (poli)amoroase ”detașate”, susținute de ingerarea secrețiilor fiziologice ale celuilalt (urină, secreții menstruale, kala-uri), de poziții și tehnici sexuale.
      La MISA nu există nimic pur spiritual, sacru, ci totul este fiziologie și tehnică, este stimulare și gâdilare. Este blamată Inteligența Artificială, dar este preamărită Spiritualitatea Tehnică.
      ”Scopul scuză mijloacele” dar, în același timp, ”mijloacele determină scopul”. Este un cerc vicios.
      Continența sexuală este un mijloc, dar Bivolaru a făcut din aceasta un scop în sine, subordonat Scopului său suprem, care este aservirea fizică și mentală a adepților.

      Delete
    2. Sa nu risipim ”potențialul creator” - teza fundamentala misana.
      Daca aruncam un ochi la ce au creat, ce vedem:
      - fapte asociale, destramarea multor familii, izolarea de societate, manipularea adeptilor
      - infractiuni (sex cu minori, acte de pedofilie, trafic de carne vie)
      - furt si nu creatie (toate cursurile, zecile de carti "scrise" de Infractor, muzica copiata cu nesimtire)

      Pana si teoriile conspiratiei le copiaza / fura de prin toate cotloanele netului. Zero potential creator. singura activitate: futai disperat (care nu-i duce in rai).

      MISA este o secta aberanta, complet împotriva vietii, pro-moarte (unde-si expediaza ritmic si galopant cursantele mai ales).

      Delete
    3. Domnule autor, nu a fost necesar să reiterezi ideile articolului într-un comentariu amplu prin alte citate, contradicții, generalizări științifice și teze. Am înțeles ideile articolului, sunt de acord cu acestea, ba chiar îți apreciez munca de pe blog. Nici nu am deturnat ideea articolului: "să nu închidem ochii la destrămarea provocată de MISA".
      Se pare că nu ai înțeles comentariul meu care a fost mai nuanțat și a arătat în final ipocrizia ultraprotecționistă când acei ipocriți se fac că nu văd ce este în propria curte și în societate (pe care o numești "justă" de dragul retoricii teoriilor ideale).
      Ai adăugat, totuși, în comentariu niște pasaje cu care nu sunt de acord: "dorința de a avea copii este singura cale prin care omenirea merge mai departe, este o necesitate", "necesitatea de a avea copii care să asigure existența generației vârstnice este de neînlăturat".
      Sunt miliarde de oameni vii pe planetă. Să fim realiști. Omenirea a depășit demult pragul extincției, iar MISA nu va avea niciodată puterea să revoluționeze în ultimă instanță extincția omenirii prin această revoluție sexuală cu marca aferentă ei, plus că această sectă are nevoie să paraziteze societatea. Populația României, în plină cădere demografică, poate fi catalogată în cel mai rău scenariu la indicele NT (near-threatened species), iar omenirea la LC (least concern species), vorbind în termeni științifici.
      Dar abordarea matematică, științifică cu care am scris mai sus și spre care tinzi chiar și la acest subiect este cam seacă de când pragul extincției a fost depășit. Un bărbat, dacă i-ar vorbi unei femei despre această "necesitate", și-ar lua o palmă de s-ar trezi cu ochii la ceafă, iar ea s-ar simți văzută ca o simplă unitate reproductivă a speciei sau ca o vită de prăsilă. Cuplurile nu mai fac astăzi copii pentru planetă, patrie, specie, societate etc. De cealaltă parte, să nu uităm de aberantul Decret 770 când necesitatea nu a fost doar biologică (nici pe atunci valabilă, numeric vorbind), dar și politică.

      Delete
    4. Pe scurt, nu a fost necesar să te repeți în speranța de a mă lămuri căci am înțeles deja ideea.
      Sunt de acord cu celelalte idei din articol.
      Se pare că nu ai înțeles comentariul meu. Am discutat motivele dorinței și despre ipocrizie vizavi de subiect.
      Cu toate că "necesitatea" de a ne reproduce este adevărată, strict stiințific vorbind, nu sunt de acord cu aceasta și nu o mai consider valabilă, dat fiind numărul cu mult dincolo de pragul extincției. Dezacordul meu cu privire la extincție nu schimbă deloc direcția articolului.

      Delete
  5. Unii dintre adeptii care au copii , conceputi chiar inainte de a urma cursurile, si-au adus propriile progenituri la curs si si-au pus fetele la dispozitia maistrului. Asa am auzit , ca nu mai conta nici varsta fetelor. Deci, iata.

    ReplyDelete
  6. "”Cei ce vor copii, au dorințe inferioare!”"
    Nici comunistul nu-i asa de peste.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400