Friday, August 2, 2024

Filiala MISA din Stuttgart s-a volatilizat

Conform site-ului oficial, până de curând Deutsche Akademie für traditionelles Yoga (pe scurt DAtY), filiala MISA din Germania, se lăuda cu centre în 9 orașe: Berlin, Dresden, Erlangen, Freiburg, Hamburg, Heidenheim, München, Nürnberg și Stuttgart.

La ora actuală cel din Stuttgart nu mai apare pe site. Nici în lista centrelor, nici pe pagina special alocată în ultimii ani.

De pe WebArchive aflăm că centrul cu pricina a dispărut de pe listă cândva între 15.05. și 7.07.2024
Pe ultima variantă a paginii filialei din Stuttgart, salvată pe 29.05.2024, este menționat "momentan pausiert der Kurs in Stuttgart", adică momentan cursul e în pauză, suspendat.

Tot WebArchive ne dezvăluie că momentanul ăsta a început cândva între 7.12.2022 și 28.03.2023. Ditamai momentanul!

Facebook nu e la fel de generos. De câțiva ani contul DAtY Stuttgart e în principal o sui-generis platformă de reclamă pentru evenimentele organizate de matroana centrului DAtY Freiburg.
Evenimente locale ale DAtY Stuttgart nu au mai fost promovate de prin 2016, iar în februarie 2019 anunțau că își oferă spațiile spre închiriere.


S-a trezit din adormire Anca S., fondatoarea și coordonatoarea 🔗🔗centrului din Stuttgart după podcastul Toxic Tantra?

Dacă are cineva informații pe această temă, este rugat să ni le comunice în comentarii sau prin formularul de contact. 

1 comment:

  1. Aceeași istorie plină de mistere are și filiala MISA/ATMAN din Franța, aia care n-are legătură cu faptele ce au condus la raziile din 28 noiembrie. Vorba poetului: era pe când nu s-a zărit... https://web.archive.org/web/20231002082000/https://yoga-integral.fr/
    ...Azi o vedem și nu e! Nu a dispărut dintr-odată, ci gradat, mai întâi a fost șters contul în care erau stocate pozele de pe fundal și acestea au dispărut din pagina principală.
    https://web.archive.org/web/20231205185711/https://yoga-integral.fr/
    Apoi a dispărut cu totul: https://yoga-integral.fr/
    ”This site has been temporarily disabled, please try again later.” Hai, mă, temporar! Și nu e corect ”Încercați mai târziu”, ci ”urmăriți mai târziu”. Cât de târziu? Păi cam... niciodată!

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400