Saturday, November 26, 2016

Misani: faceți provizii pentru câteva luni

Pe site-urile sectei ioghine MISA a aparut un anunț destinat scursanților.

ANUNȚ IMPORTANT ÎN ATENȚIA CURSANȚILOR YOGA

Ce aflam ? Vânzatorii de brasoave care conduc secta au citit ca nemții au cerut cetațenilor sa faca provizii de hrana si apa pe mai multe zile. Cehii ceva asemanator (în cazul unei crize țara nu ar avea suficiente stocuri).

Ce spun analfabeții care dau indicații prețioase misanilor:
Mai întâi abereaza despre nu-se-stie ce razbel-mondial ar sta sa porneasca (pai nu i-a lichidat țiganul infractor pe rautaciosii aia - 60.000 bucãți ?), apoi de la "zile" recomandarea sare la "pe o perioadã de mai multe luni".
Nemții vorbesc de necesitatea de a avea un plan articulat de aparare civila, de a constientiza populația. Sectanții îndeamna la stocuri pe luni de zile. Panica curata în rândul saracilor mintali care-i mai cred.
"vă sugerăm ca, urmând exemplul populației din Germania căreia guvernul i-a cerut să își facă stocuri de alimente de bază și de apă pentru ca familiile „să fie pregătite în mod adecvat pentru un eveniment care le-ar putea amenința existența și care nu poate fi exclus în viitor”, să vă pregătiți în același fel, asigurându-vă fiecare un stoc de alimente neperisabile și de apă care să vă acopere necesitățile pe o perioadă de câteva luni. Nu este un îndemn panicard, ci un sfat înțelept și plin de bun simț"

Indemn plin de bun simț. Din partea unui condamnat definitiv pentru a fi abuzat sexual de minore.

Ce spun unii scursanți la comentarii ?
O tipa, SilviaP e toata panicata si usor revoltata. Cum asa, aruncați stirea si nu ne ajutați ? Sa ne organizam pe grupuri eventual, pe orase, ca nu poci stoca atâtea alimente. Si simpatica scursanta se întreaba:
Nu exista posibilitatea sa ne organizam cumva pe orase… sa facem ceva impreuna? Si daca se poate sa ne putem lua si familiile?
What ??? Sa fugim toti sectantii dar, ... poate poate o mai fi loc si pentru familie.

Si alte replici la fel de idioate. Schizofrenia e-n floare. Zice un dajtept: 
Acest sfat/indemn nu vine de la conducerea mall-ului….Succes in a intui de la cine provine!
Da, criminalul din puscarie le da "idei" în continuare. Desi nu m-as mira ca astfel de sperietori sa provina de la noii / vechii sefi: Adinathananda, stoienii.

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400