Friday, November 11, 2016

Cererea infractorului Gregorian Bivolaru a fost respinsa la Sibiu

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21410316-cererea-lui-gregorian-bivolaru-redeschidere-procesului-care-fost-condamnat-pentru-act-sexual-minor-respinsa-tribunalul-sibiu.htm

Magistratii Tribunalului Sibiu au respins, vineri, cererea formulata de Gregorian Bivolaru de redeschidere a procesului in care a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor, informeaza News.ro. Decizia instantei nu este definitiva.
 Decizia instantei nu este definitiva si poate fi contestata in termen de zece zile de la comunicare la Curtea de Apel Alba Iulia.
Ticalosul nu se multumeste ca i s-au scazut zilele de prin închisorile occidentale, vrea  si rejudecare eventual anularea procesului. Rapcea (fost avocat al sarlatanului bivolar) povesteste inclusiv despre posibilitatea iesirii anticipate din închisoare a monstrului violangiu de minore:

potrivit disp. art. 100 pct. 2 Cod Penal,“În cazul condamnatului care a împlinit vârsta de 60 de ani, se poate dispune liberarea condiţionată, după executarea efectivă a jumătate din durata pedepsei, în cazul închisorii ce nu depăşeşte 10 ani”

 Corect, dar codul penal are nuanţarea: "se poate dispune liberarea condiţionată". Nu este obligatorie !

Il ajunge din urma procesul de la Cluj.




No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400