Sunday, November 13, 2016

"Ingerii" misani sunt oripilați

Nebunie, imbecilitate crasă sau aroganţă dusă la extrem? Un afacerist organizează petreceri monstruoase la care apare cu femei ce sunt ţinute în lesă

Despre Mark Zuckerberg (fondatorul Facebook), care a cheltuiește peste 700.000 de dolari pe an numai pe zborurile cu avionul său privat, se zvonește că ar face petreceri în aer (la bordul aeronavei) cu câte 50 de prostituate și o mulțime de droguri.

Si tot asa. Foarte îngrijorați se dovedesc a fi spalații pe creier de pe yogaesoteric-ul misan.
Ba ca unii fac orgii pe mulți bani, droguri într-o veselie, femei în lesã.

Dar cum sunã așa ceva:

Un batrân libidinos într-un apartament supraîncalzit, zeci de femei îmbracate sumar (plimbate între gara / aeroport si apartament cu ochelari opaci), unele se masturbeaza, altele privesc nonstop filme porno. Apoi, când le vine rândul, intra într-o camera cu un monstru decrepit, care eventual mai poate doar sa le ..."guste", dar se pișã vârtos în gura lor și reciproc. Cadoul final niste produse cosmetice expirate si premiul cel mare: BTS (boli transmisibile sexual). Boli pe care le vor duce la rândul lor "iubitilor".

Si toata mizeria asta se numeste "spiritualitate" tantricã. Si încã sunt oameni (sau subumani îndobitociți) care mai cred ca la MISA este totul ok si toata lumea le vrea raul ?

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400