Friday, November 4, 2016

O păpuşă RealDoll pentru infestatul Bivolaru

"Pudibonzii" de pe yogaeso-terci se mira ca o baba. Doar în titlu:

O ciudată nebunie și perversitate a lumii actuale: femeile artificiale tip cyborg ce au fost special inventate pentru a fi bizare instrumente sexuale (Au puls, căldură corporală și vorbesc murdar)

O stire banala, ca sa faca portia de articole împrumutate de te-miri-unde.

O artificiala d-asta ar fi fost foarte buna pentru slinosul puşcariaş cu camaşa mov. Foarte multe cursante (sau mai bine zis descreierate) ar fi scapat de multiplele boli sexuale pe care cu mare drag le-a raspândit iubitorul de minore gregOrian bivOlaru.

Ar fi fost la fel de buna si pentru zecile de locotenenti (citeste: nenorociti) bivolari care la fel ca maistrul instalator au ruinat familii, destine, vieti. O gaşca de obsedati sexual dar pusi si pe trait bine pe spatele unor naivi (desi asa e-n viata: prostia crâncena se plateste).

Ioghini de Tartasesti: faceti o cheta si cumparati o RealDoll pentru decrepitul din puşcarie. S-ar putea sa fie în dificultate daca mândra artificiala e-n varianta cu AI (vezi mai jos).
"un sistem de inteligenţă artificială va fi implementat în produsele sale (RealDoll)"


8 comments:

  1. Maistrul a reușit să-și reducă pedeapsa
    http://www.evz.ro/liderul-misa-gregorian-bivolaru-va-executa-mai-putina-inchisoare.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. asta e normal. In schimb i-as fi adaugat infractorului o pedeapsa pentru acte false bulgaresti, dar daca frantzuzii nu s-au deranjat ramane cum e.

      mai are o sansa buna cu traficul de persoane in dosarul clujean. Sa-i tinem pumnii: la mai multi ! :D

      Delete
  2. Iarba rea nu piere ușor. Uite ce zice rapcea
    http://www.rapcea.ro/2016/11/10/s-a-confirmat-ceea-ce-spuneam-la-anul-de-ziua-lui-gregorian-bivolaru-va-fi-liber/

    ReplyDelete
    Replies
    1. da. cum ziceam, il asteapta clujul.asta daca nu fuge iar ca sobolanul (dupa eliberarea pe cauza de varsta si daca clujul nu se pronunta pana atunci).

      Delete
  3. Ia uite, nu vor sa redeschida procesul de la Sibiu
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21410316-cererea-lui-gregorian-bivolaru-redeschidere-procesului-care-fost-condamnat-pentru-act-sexual-minor-respinsa-tribunalul-sibiu.htm
    dar nu e definitiv
    Eu nu mai inteleg nimic. Care e procesul cu casele? Le-au ridicat sechestrul? Oare Claudiu o fi dar proprietatile inapoi (avand in vedere ca vrea sa-si faca sat de meditatie in Portocalia!!!)
    Stii ceva despre anchetele din Italia? Poate fi condamnat in Italia? Ce m-as rade........

    ReplyDelete
  4. Procesul in care le-au pus sechestru pe case (si masini) e cel de la Cluj. Sechestrul l-au ridicat dupa ce au fost achitati, din cate stiu. Dar a fost admis recursul, asa ca nu stiu care mai e situatia.
    Claudiu n-avea cum sa dea inapoi nimic, de vreme ce erau cu sechestru pe ele.
    De satul de meditatie din Portugalia al lui Claudiu nu stiu nimic, dar are el centrul lui in Mexic si se plimba prin toata lumea cu tot felul de workshop-uri.

    Despre anchetele din Italia nu s-a mai anuntat nimic. Ar trebui sa se porneasca procesul. Vom afla din presa.

    ReplyDelete
  5. Trandafir: alt nenorocit pe care-l doreste puscaria. A abuzat cot la cot cu bivolaru (si ceilalti vipi) de femeile de la curs. Acum prinde-n plasa alti fraieri din zone înca naive.

    Aici sunt buruienile "gândurilor" escrocului trandafir:
    http://www.hridaya-yoga.com/quotes-by-sahajananda/

    ReplyDelete
  6. Ce mă distrează e că, atunci când e întrebat, povestește despre ce rău era Bivolaru.....dar asta doar în „privat”. Cum că el era obligat să facă măgăriile pe care i le cerea Bivolaru, și că n-avea încotro......Păi, băi, tată, dacă ți-ai trezit Sinele, așa cum pretinzi, nu mai poți face rău (exact așa cum le spune el celor care vin la noile lui cursuri).
    Și-a trezit sinele o pewlă.
    Ideea e că atât timp cât vor exista oameni care vor să fie mințiți, atât timp vor exista grupări gen Bivolaru, Trandafiri, Pol Doamonzi, etc........

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400