Saturday, September 2, 2023

Erori grosolane la MISA: spirala yin - yang

Am primit pe adresa blogului o relatare despre una dintre erorile sefului sectei (bivolaru g. - cel care nu greseste niciodata 😑).


Este vorba despre efectuarea gresita (ani de zile) a spiralelor la MISA. 

Biletul cursantului (trimis în 2009) a primit raspuns în acest caz si spiralele s-au efectuat corect din acel moment.


Puteti citi relatarea si aici: https://telegra.ph/Spirala-Yang-09-02

(daca cineva are si alte detalii privitor la acest subiect este invitat sa comenteze sau sa ne scrie pe form contact)

14 comments:

  1. Problema este alta, Bivolaru NU dadea energie ci o lua. Miscarea in sens invers a acelor de ceasornic este Yin, nu Yang

    ReplyDelete
  2. Dupa ce s-au yinizat ("de a-TI scrie") singuri, acesta scapa de ei ('ne vom pronunta in curand' bla-bla, 's-ar putea sa ai dreptate') cf. definitiei respectului curgand intr-un singur sens datorita gravitatiei: de sus in jos.
    Hei, nu-i nici-o greseala mea! 😂 Sunt yin de cand ma stiu.
    label: "opera de arta" https://i.ytimg.com/vi/mQock6JrdzE/maxresdefault.jpg 😁

    ReplyDelete
  3. Maestrul ocultat a uitat ca s-a ocultat chiar in timpul spiralei. Inainte vreme mai scotea o palma lunga prin spirala sa ajunga pana la discipolul carcotas. Acum proceseaza cu pretenul Alzheimer.

    "Si urmatoarea spirala s-a realizat corect, yang." , adica yin.
    "Cum a fost inainte si cum este si acum", adica yin.

    Voi chiar cumparati gogoritele ca va tine de mana in timpul spiralei si ca va transmite? Sau ca e vreun flux prin spirala?
    Ce e este un aranjament potemtial dar flux nicidecum.

    ReplyDelete
  4. @autor articol:
    10:10 are dreptate.
    Da, el ține spiralele din subtil că ține prima persoană de mână. Nu poate fi emisiv când statutul e de receptiv adică să știe unde e mâna primuia din spirală. Și primul din spirală îl apucă mâncăriciul și zice 'stai puțin că mă ține Scumpi de mână' și începe să se scarpine pe urmă ca se dă drumul la robinet prin mână. Sunt prea mulți de "dacă".
    Întrebarea logică este: de ce mai ține spiralele dacă toate manipulările de energii le poate face și singur?
    Sau e pentru discipoli să simtă curentul patriotic cum îi animă pe câmpurile țării? Patriotic ești când nu mai ai nimic al tău decât steagul și cămașa din spinare. Jalnic!
    Sunt cursanți săraci care nu-și pot plăti cursurile și el stă să-i jecmănească. Poliția ar trebui să se sesizeze și să intre peste șefii de ashramuri și karma yoga. Mulți sunt terminați că fac totul pentru el, iar el nimic pentru ei.
    Minte! Minte că dă banii la MISA!
    Minte ca să nu se vadă tragicul celor chinuiți de el. Când n-are inimă, nu vrea să se vadă. De aceea atacul lui este mințind.

    ReplyDelete
  5. Vechiul nord e noul sud, iar vechiul sud e noul nord... Cum? Off dar eu cum așez păturica. Personal nu am percepții. Sunt un yoghin de rând...

    ReplyDelete
  6. S-au obosit sa falsifice un raport de la Princeton in 2005, ca sa aiba dovezi stiintifice ca spiralele lor au efecte, pentru ca apoi sa schimbe felul in care se executa spiralele? Cand au introdus schimbarea executiei spiralei, de care se vorbeste in articol?

    ReplyDelete
  7. Nu cred ca poate sau a putut vreodata mosul sa manipuleze energii. Manipuleaza doar mintile oamenilor. Cat de "convins" este de efectele (de orice fel) spiralelor pe care le-a organizat si le organizeaza inca, este foarte clar cel putin de cand le-a revelat tehnica executarii spiralei de unul singur - spirala de "plandemie", titirezul. https://exmisa.blogspot.com/2022/08/titirezul-spirala-misa-de-plandemie.html Cine mai da pe la spiralele MISA, la fata locului sau se titirezeste la el acasa, nu mai are nici o scapare. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. manipuleaza doar mintile celor slabi sau celor fara pic de gandire critica.

      Delete
  8. Dna Maria, clarvazatoare din orasul Tecuci, este de acord cu faptul ca
    "LUNA DE PE CER, SE VA ROTI IN INVERSUL ACELOR DE CEAS !"
    ca s-o citez direct.
    Ceea ce este adevarat deoarece acest astru cand e vazut de la Polul Nord sau steaua Polara, se roteste invers acelor de ceasornic.
    Dar aceasta nu presupune ca Dna Maria nu a incercat, desi nu are initieri, sa intrevada adevarul in problema spiralei.
    Spirala are sens invers acelor de ceasornic exact cum a facut si o face Luna inca, din totdeauna. Acum ca am trezit aceasta simpatica doamna din somn in timpul noptii cu vaicarelile lui Bivolaru de buric al pamantului care da drumul la robinet prin mainile sale ca o palida Sfanta Fecioara ce se crede dar nu e, sa ii multumim pentru prezenta de spirit Doamnei ca ne ofera solutia la indemana care este - netul!
    Si da, Luna se roteste in jurul Pamantului in sens invers acelor de ceasornic!
    Facea aceasta si pentru spiralele lui Gregorian si pentru spiralele altora dinaintea sa precum cunoscutei afirmatii ca au existat nenumarati Mantuitori inaintea lui Iisus Cristos, slava si inchinaciune Lui ca se gasesc inca credinciosi neinitiati in
    curs de yoga in Romania!
    Sa multumim inca acestei doamne care in miez de noapte ne aduce la cunostinta ca Mantuitorul se gandeste la problemele noastre si ne transmite atat cat este necesar ca sa le rezolvam!
    In ceea ce priveste fenomenele de poltergeist care apar in preajma lui bivolaru si care au fost notate de fosti cursanti, inca nu dispun de un raspuns la acestea. Probabil ca trebuie facuta apa sfintita.
    Cat priveste apa de Valcele, intai s-au dat directii spre Ramnicu Valcea, localitate pe unde trecuse eclipsa de soare,
    https://www.solar-eclipse.info/eclipse/images/countrymap_political_1999-08-11_RO.jpg
    ca sa cumparam produse in urma eclipsei. Intai a fost zacusca si zarzavatul la borcan de Ramnicu Valcea ca apoi sa se alunece din valcea in valcea la statiunea Valcele cunoscuta ca:
    https://en.wikipedia.org/wiki/V%C3%A2lcele
    Initial au facut aluzii la aceasta: https://en.wikipedia.org/wiki/V%C3%A2lcele,_Olt, undeva in Muntenia. Ca in final sa descoperim ca si apa de Valcele provine din Covasna si ca accentul e pe magneziu si nu pe fier cum se subliniaza femeilor la curs.
    Si sa mai aflam ca apa era inca din trecut exploatata in statiunea balneara respectiva.
    Cand ajungi sa intrebi de localitatea Valcele, ti se va spune ca numai soferii stiu drumul la Valcele si ca este secret, ca apa se aduce in butoaie speciale doar pentru, si alte treburi de acestea.
    Intotdeauna este la misa o noua moda activa, ca e apa, ca e planta, mereu este ceva "inedit" ca sa tina mintea oamenilor ocupata sa nu apuce sa-si puna intrebari de nici-un fel.
    Dar e mai bine sa iesi de acolo decat sa stai "sa primesti mereu" si sa nu te intrebi niciodata ce ar fi fost daca dai la o parte perdeaua ignorantei in care esti tinut.

    ReplyDelete
  9. Nu a fost "ani de zile". A fost maxim un an, s-au realizat câteva spirale în acest mod. Nu e nimeni pe acolo pe la voi care să
    își amintească că a existat o perioadă în care spiralele se realizau cu misanii așezați cu fața spre exteriorul spiralei?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indiferent ca se faceau cu fata la interior sau la exterior, erau tot yin.
      El care zice ca genereaza yang, genereaza yin, adica treneaza pe toti.
      E ca Luna mimetica dupa Soare care Soare se poate intampla sa fie orice bazdaganie ii vine lui in minte, nici vorba de consecventa a caii personale sau de vreun mahasiddha cum se crede.

      La ce mi-ar fi folosit atunci sa explic ca ii aduce pe toti supusi vointei sale in orice ar incepe?
      Am folosit gramatica gresita ca vorba lui Rapcea, "sunt plurivalenta si am si alte preocupari".

      Puteam sa pun o erata.
      "Dar e mai bine sa iesi de acolo decat sa stai "sa primesti mereu" si sa nu te intrebi niciodata ce ar fi fost daca dadeai la o parte perdeaua ignorantei in care erai tinut/a."

      Delete
  10. Are vreo importanta cã fu yin, cã fu yang ? cã acum spirala e asa sau altfel ?
    Nicio relevanta.
    Gruparea este toxica, aberanta, periculoasa.
    Este triumful prostiei galopante intr-o secta cu-n frunte un criminal analfabet (el si alti complici infecti) care-si exploateaza fraierii cazuti in cursa.

    Au si fraierii rolul lor in propria distrugere: au alergat ani, unii zeci de ani dupa himere.
    Culmea idioteniei: sa accezi la Spiritualitate facand sex cu un criminal. In schimb (la nimic) obtii: viata distrusa, cancere galopante, izolare de familie si prieteni, singuratatea odata cu inaintarea in varsta (nu mai esti interesant in a te cupla cu prospaturi).

    ReplyDelete
  11. Bivolaru si cursul merg dupa regula surubului/burghiului din fizica. De aceea sensul e yang.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400