Friday, September 15, 2023

MISA - noul Radio Erevan!

 Marți, 12 septembrie 2023, MISA TV a transmis între orele 16:36-16:42 o expunere în premieră, un "mesaj special din seria Moravuri și năravuri - completare la mesajul referitor la Marius Sârbu”. Link  Arhivă 

Despre mesajul inițial a fost consemnat pe acest blog pe 29 august 2023.

Susnumitul cursant ar fi transmis gurului o declarație, pe care "Stăpânul Adevărului Dumnezeiesc" o admite ca fiind reală, dar nu are balls să o citească integral.

Conform acesteia individul nu a participat la tabăra de la Costinești, ci doar s-a dus la Costinești pentu o oră, "pentru a constata ce mai este pe acolo".
Adicătelea, gurul a bătut câmpii în mesajul anterior.

În loc să își ceară scuze pentru neadevărul pe care l-a scuipat generos pe internet, notre "Poirot de Ferentari" a aberat în continuare în stilul caracteristic.

"În urma investigațiilor suplimentare ce au fost efectuate, s-a putut constata însă că acest cursant - Marius Sârbu - a abordat o cursantă de la anul întâi după ce a fost realizată o spirală inițiatică la ”Stonheigi” și, deși acest cursant Marius Sârbu a avut relații apropiate intime cu persoane vaccinate, nu a dat dovadă de onestitate și nu i-a comunicat acelei cursante din anul întâi că el a avut relații apropiate intime cu persoane vaccinate, chiar dacă acea persoană din anul întâi nu era vaccinată."

După cum se poate observa în transcrierea mini-mesajului, "Întreitul" a repetat aceeași "precizare" de trei ori, dar nu a considerat necesar să clarifice ce înseamnă pentru "Eminența Sa" "a aborda".
Conform Dex Online înseamnă doar "a se apropia de cineva pentru a-i vorbi". Pregătește terenul pentru o nouă dezvăluire ultrazguduitoare: Proteina Spike se ia verbal de la vaccinați? 😈

Indiferent cum ar suna glosarul mesajului, un lucru e foarte clar.  MISA, "cea mai mare școală spirituală din Europa" se dovedește a fi noul Radio Erevan!

3 comments:

  1. Oare gurul este atat de debusolat incat sa creada ca politica anti-vaccinista si aplombul sau public e sustinut in Marea Britanie de coroana si ca scandalul pe care isi permite sa-l faca presei si autoritatilor din Romania il poate face si in Londra?
    Cum crede ca aduce persoane noi la curs? Vin ele singure? Eu cred ca se bazeaza pe cursantii de ani mari sa aduca noi membri platitori de curs.
    Este o minciunica de-a gurului. El vizeaza marfa intacta inaintea lui Marius Sarbu. De aceea acest scandal cu studenta mintita.
    Mai intai era ca a venit cursantul in Romania si ca le taxa pe nevaccinatele de Romania.
    Acum este ca a venit in Romania dar studenta e din Anglia si spirala la Stonehenge.
    Le suceste de nu mai stii ce sa crezi.
    Griguta draga, da-ne un semn sa stim! Tot in Paris esti? Macar de tine sa fim siguri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mosneagul ofticos nu va da coltul in patul lui. Asta moare pe strada atat de eliberat e ca il fte grija inca cine pe cine fte. Va dati seama domniile voastre ce debusolat conduce miscarea? Nici la varsta la care a ajuns nu si-a dat seama ca e pierdut. A manipulat o viata , da. Dar se pare ca toate minciunile spuse acum i se intorc karmic din ce in ce mai des. Niciun eliberat nu sta sa critice cine cu cine se fte. Doar un descreierat morbid face asta. Pentru ca parca evolutia spirituala inseamna detasarea de corp, dar pe el inca il freaca grija de sex. Asta ar trebui sa isi dea seama si minipu..lii din miscare si aia mai noi. Mosul face trap trap , partz partz real, dar tot se da mare zeu.

      Delete
  2. Mesajul despre Marius este in programul MISA TV de aceasta saptamina, ca reluare miercuri si simbata, dar fara completare. Mosul o comite din nou!

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400