Saturday, October 12, 2024

Lupii moraliști

 MisaTV a difuzat în după-amiaza zilei de joi 10 octombrie, în premieră, expunerea Regelui Lunii, H. Pintea, cu un titlu cât o conferință, din care citez doar o parte: ”Grotescul vădit, dezgustătorul evident, blasfemia insolentă, batjocura și satanismul aproape explicit au fost preponderente în infecta ceremonie de deschidere, dar și în cea de închidere a Jocurilor Olimpice de anul acesta de la Paris.”  Desigur că respectivele ceremonii au fost niș… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, October 9, 2024

”Yoga care ne transformă”

 Invitat la podcast-ul ”Dan sare coarda” 🔗 , Costică - instructor yoga la MISA - a afirmat: ”Yoga, pentru mine, reprezintă acum un mod de viață, iar ca și cadru general este un sistem foarte precis, este o știință exactă, dar în același timp se îmbină extraordinar de bine cu capacitatea de a te transforma profund, interior, la modul real.” Aici se atinge un punct sensibil care privește nu doar yoga practicată la MISA, ci orice practică spirituală î… Citește mai departe / Read more »

Monday, October 7, 2024

Profesorii autointitulați și The Wonder Woman

Am preluat - cu  consimţământul  autorului - acest articol . La cursul de yoga MISA se află foarte repede că femeia, prin diminuarea și anularea menstruației va deveni chiar mai capabilă mental, psihic și fizic decât barbații. Pentru aceasta sunt "relevate" tehnici de transmutare și sublimare a potențialului erotic. Una din aceste tehnici după cum știm de la domnul profesor GB este uniunea sexuală continentă. Nu continență sexuală cum dore… Citește mai departe / Read more »

Saturday, October 5, 2024

Codul lui Piști despre procesul lui Bivolaru

 MisaTV a difuzat joi (”Ziua Judecății”) expunerea ”în premieră” intitulată ”Despre ce a dezvăluit CODUL SECRET al BIBLIEI  referitor la ceea ce urmează să se petreacă în viitorul apropiat în cazul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru” - text redactat de Pistis Zadoff. De fapt, această expunere a mai fost audiată în cadrul programului taberei de vară 🔗 , dar se pare că pentru cei mai mulți este o premieră, de unde se vede câți au vizionat conferi… Citește mai departe / Read more »

Thursday, October 3, 2024

MISA a mai detonat o ”nucleară”

 Nu e un secret pentru nimeni că MISA face propagandă pro-Rusia. A arătat-o clar însuși ”ghidul” său spiritual Bivolaru, care își teleghidează adepții în direcțiile conforme cu scopurile urmărite de către el, direcții ce sunt însă cel mai adesea contradictorii. A fost mai întâi susținerea MISA pentru propunerea lui Putin de modificare a Constituției Rusiei cu privire la familia tradițională: https://yogaesoteric.net/vladimir-putin-propune-ca-noua-c… Citește mai departe / Read more »