Thursday, September 22, 2016

De ce este chel Gregorian Bivolaru ?

Inca din primul an de curs - de peste 25 de ani - bobocilor de la cursul de ioga (organizat de asociatia de dezaxati MISA) li se cânta aceeasi falsa melodie:

- prin Yoga aveti acces la tinerete vesnica (o fi, dar nu si prin ioga misana)
- par complet negru si sanatate de fier pâna la adânci batrâneti
- organele de simt stimulate si refacute cu ajutorul asanelor yoghine
- echilibrare si vioiciune corporala

Si alte reclame de felul asta.

Rezultatul observat pe viu dupa 25 de ani:

- instructori "faimosi" cu parul complet alb si chelie. Bivolaru (acel infractor aflat in puscarie) are chelie hipocratica. Usor observabila în plimbarile pe holul tribunalelor. 
Adinathananda si el are o "desteptaciune" progresiva. Advaitananda e alb de la 40_si_ceva anisori.

- oameni dezechilibrati psihic, hormonal, fizic: au umplut spitale de psihiatrie, sectii de boli venerice, unii s-au sinucis de atâtea "viziuni" schizofrenice.

Se pot admira ditamai luptatoarele de sumo misane (provenite din fatuci absolut normale): au adoptat o alimentatie "vegetariana" cu junk food recomandat de acelasi analfabet Bivolaru (crema finetti + banane + alte porcarii). Tot el le-a spus ca astfel vor deveni zeite. Sure.

Bivolaru (infractorul care s-a bucurat la multe minore) n-a reusit sa-si repare ochii. Tot cu sifoanele (si papornita) dupa el.

Cum de nu s-a închis baraca cu astfel de rezultate ? Baietii recruteaza în continuare, se bazeaza pe sex, sex, sex. Free în secta, poleit cu aparente 'telectual-spirituale. Când se prind ca au luat plasa (goala) si doar au cotizat la viata buna a unor smecheri e deja prea târziu. Anii au trecut, ei au devenit a n-a generatie-rebut, altii se pregatesc sa le ia locul.

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400