Thursday, September 15, 2016

Educatia sexuala si "valorile" misane

Sub titlul "Educația sexuală – armă insidioasă de distrugere a inocenței copiilor noștri", site-ul oficial misan yogaesoteric, vrea sa ne educe.

Sa vedem un pasaj din articol (furat ca mai toate cele ce apar in universul dezaxatilor):

În cadrul acestui program copiii unguri au fost inițiați în teme ca „iubirea liberă” și contactul sexual, fiindu-le inoculate idei precum: natura arhaică a valorilor familiei „burgheze”, caracterul demodat al monogamiei, irelevanța religiei. În concepția promotorului acestui tip de educație, temele menționate privau omul de orice fel de plăcere. Prin urmare, copiii erau stimulați să batjocorească și să ignore autoritatea părinților precum și preceptele morale tradiționale.



Iubirea libera: punctul central al "filozofiei" (mai corect spus: schizofreniei) misane.

Contactul sexual: este singurul lucru practicat in gruparea sectara MISA. Restul sunt vorbe.

Caracterul demodat al monogamiei: Scopul misanilor (indus tuturor de infractorul bivolaru) este de a avea cat mai multi parteneri, de a distruge implicit familia.

Preceptele morale tradiționale: sunt complet desconsiderate in secta MISA. Daca nu ai renuntat la vetustele traditii, radacini morale, esti privit ca un paria, nu esti "deschis", esti demoniac.

Autoritatea parintilor ? Vorbe goale. Cursantii sunt indemnati sa-i minta, sa-i considere fiinte inferioare.
Singura autoritate este secta si seful ei.

Ce se poate intelege din "articolul" misan ? Nici ei nu citesc ce fura si pun pe site. Altfel ar fi inteles ca se descrie pe ei insisi.

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400