Monday, September 12, 2016

Mesajul unui grup de ioghini din MISA

Aparut intr-un comentariu pe blogul lui Mihai Rapcea:
http://www.rapcea.ro/2016/05/30/cum-se-preface-ca-il-apara-misa-pe-gregorian-bivolaru/#comment-299702

"YoghiniiMISA says:
10/09/2016 at 09:13
Un mesaj personal plin de inteligenta si bun simt din partea unor cursanti yoga de la cursurile MISA

Domnule Bivolaru,
Suntem un grup de cursanti din ani mari de yoga, dezgustati de caracterul dumneavoastra mizerabil si manipulator. Mintiti cu nerusinare cu speranta ca rapetand aceleasi minciuni, acestea vor deveni Adevar. Ne fortati la tacere in cadrul scolii santajandu-ne cu excluderea de la cursurile de yoga si celelalte activitati. Rusine, domnule Bivolaru ! Gasca de ticalosi cu care v-ati inconjurat nu face altceva decat sa oprime si sa terorizeze cursantii, suprimand libertatea de exprimare.

Va erijati in profesor de yoga cand in realitate dumneavoastra nu ati mai predat deloc yoga in ultimii 13 ani si nu ati mai avut nici o legatura cu activitatea didactica din MISA caci toata lumea stie ca materialele prezentate in cadrul scolii ca si cursuri, carti sau caiete de vacanta nu va apartin ci sunt rodul muncii unor colective de cursanti sau instructori yoga.
Va prezentati drept victima a sistemului comunist, a securitatii si a masoneriei desi in realitate nu ati luptat niciodata impotriva acestor organizatii. Plagiatul de carti anti-masonerie nu se pune.
Prezentati drept dovezi ale persecutiei dumneavoastra niste scrisori anonime despre care afirmati, fara a arata nici o dovada ca provin de la cei ce va persecuta. O intrebare logica si de bun simt: cum se face ca numai in cazul dumneavoastra aceste forte malefice masonice au folosit aceasta cale a scrisorilor ? Scrisori anonime de amenintare la judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie care v-au judecat cazul in Romania in 2012. Scrisori anonime de la securisti de bine, publicate pe yogaestoeric in repetate randuri. Scrisori anonime in Suedia. Scrisori anonime la avocatii din Paris.

Dumneavoastra chiar ne considerati pe toti tampiti ? Chiar atat de arogant sunteti incat se ne insultati incontinuu inteligenta ? Cei care va cunosc din tineretea dumneavoastra stiu ca toata aceasta scrisoriada este in realitate pusa la cale chiar de catre dumneavoastra cu ajutorul unor mesageri de incredere, caci erati foarte incantat cand citeati clasicii francezi gen Moliere, care foloseau in mod curent drept subiect de intriga scrisorile anonime.
Ati negat cu indarjire in ultimii 13 ani ca traiti la Paris, si ati declarat in mesajele audio trimise in Romania ca acest lucru este o minciuna sfruntata si ca de fapt dumneavoastra ati trait in toti acesti ani la Malmo, in Suedia. Si toate acestea in ciuda faptului ca toata lumea de la MISA stia ca in realitate traiti la Paris, unde sunteti vizitat de sute de femei de la cursurile de yoga MISA, pe care le invitati acolo pentru a intretine relatii sexuale cu ele.

Daca sunteti corect, de ce publicati trunchiat doar anumite parti din dosarul de extradare de la Paris si nu publicati in intregime ?
Ar trebui ca lumea sa stie ce ati declarat instantei, unde ati declarat ca locuiati, cu cine si cu ce mijloace de transport ati venit in Franta si la ce data, cine va insotea, de ce ati avut un pasaport fals bulgaresc si de ce ati pretins ca sunteti bulgar.

Din datele pe care le cunoastem, autoritatile franceze v-au extradat pentru ca v-ati ingropat singur in minciuni, crezand ca ii puteti duce de nas pe judecatori asa cum ati facut-o cu autoritatile din Suedia. Ati declarat ca erati de putin timp in Paris, iar la verificarile de pe camerele video stradale ati fost descoperit ca traiati de ani de zile in Paris, bine mersi. Propriile dumneavoastra minciuni v-au extradat, domnule Bivolaru, nu masoneria si nici reaua-cedinta a udecatorilor francezi. Sunteti victima propriilor minciuni.

Insistati in aberatia de a folosi pluralul atunci cand faceti referire la persoana dumneavoastra, dand de inteles prin acest mod de exprimare ca sunteti in stare de unitate cu Dumnezeu. Atunci cum explicati exprimarea ridicola si aberanta din utimul dumneavoastra mesaj personal publicat pe yogaesoteric, pe misatv, difuzat in tabara de la Costinesti, in care ne marturisiti noua cursantilor MISA “că nu îmi este frică şi vă anunţ că vom merge ca întotdeauna mai departe bazându-ne cu o credinţă de nezdruncinat pe ajutorul ce ne vine de BUNUL DUMNEZEU. Ghidarea Sa neîncetată şi prezenţa Sa tainică sunt la fel de vii pentru noi. ”
Hotarati-va odata cati sunteti. Sunteti unul singur, domnule Bivolaru, sau sunteti mai multi !? La care „noi” va referiti cand folositi pluralul ? La dumneavoastra si ceilalti coinculpati din dosarele penale pe care le-ati generat ? Sau la dumneavostra si zecile de masti fatarnice pe care le afisati in contactul cu oamenii ?
Cat de curand veti ajunge la concluzia pe care ati enuntat-o cu multa vreme in urma atunci cand va refereati la escroci: poti pacali un om odata, poti pacali chiar mai multi oameni, dar nu poti pacali mereu pe toata lumea.

Incheiem acest mesaj transmitandu-va ca daca tacem si acceptam minciunile si nedreptatile din MISA, acest lucru nu inseamna ca suntem prosti si nu le observam ci doar ca dorim sa practicam in continuare yoga, fara a fi anchetati si expulzati de la cursurile de yoga. Pentru ca pe zi ce trece MISA suntem noi cursantii yoga si nu dumneavostra si conducerea represiva care va urmeaza ordinele."

comentariul meu:

Ca or fi sau nu mai multi, exprima niste adevaruri de mult-stiute de "larvarii" din afara (s)cursului ioghin misan. Pagubos este ca niste oameni isi pierd in continuare timpul (si sanatatea: cel putin cea psihica) vrand sa "practice yoga" intr-un loc care nu are nimic in comun cu vreo forma de yoga.

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400