Friday, September 16, 2016

MISA si cancerul

Plini de o vesela inconstienta, cei  de pe site-ul oficial misan "publica" câteva vorbe despre un studiu, despre americani, alimentatie, cancer.

Studiu: sângele vegetarienilor are o eficienţă de opt ori mai mare în uciderea celulelor canceroase

Desigur, în lumea asta a noastra în care traim exista si stress si alimentatie grabita, nu foarte rationala, nu foarte moderata. Oamenii nu se misca suficient, munca de birou, timp putin de refacere.

S-a studiat, cei cu alimentatie vegana ar avea sângele mai eficient în lupta contra celulelor canceroase. Miscarea si ea ajuta.

Toate bune si frumoase pâna aici, nu sunt noutati. Moderatia, miscarea, hrana mai sanatoasa ne ajuta sa ne ferim de belele iminente.

Partea întunecata este în curtea sectei MISA. Ca de obicei ei sunt plini de vorbe frumoase, de materiale furate (cum le sunt cursurile, cartile publicate si integral "împrumutate" de la altii).

Realitatea în schimb este neagra (desi teoretic ei urmând o cale spirituala, au îmbratisat si o alimentatie ok; miscare fac, macar cât practica ioga aia a lor):

- cursanti morti de cancer. Printre norocosi, de fapt norocoase, se numara si femei care au trecut prin patul celui care le-a promis evolutie rapida. In fapt le-a facut cadou BTS-uri si o cale sigura spre auto-distrugere.

- cursanti care au încercat sa "zboare". Sinucisi. "Calea" lor (propovaduita de abuzatorul de minore condamnat bivolaru) le-a distrus credintele, traditiile, familiile, viitorul.

- cursanti plini de boli venerice, de boli psihice.

- cursanti care au ajuns la 50-60 de ani sa arate ca la 80. A se vedea chiar seful bivolar dar si alti vipi albi si / sau cu chelie. Asta desi din primele cursuri li se îndruga ca vor muri cu parul negru în cap si calare pe o pustoaica. Virili si fericiti. Baliverne.


No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400