Saturday, September 17, 2016

Mesajul adminului exmisa.org


Eu consider că 10 ani sunt de ajuns. Doar cine a avut căciula trasă peste ochi și urechi nu a aflat ce era de aflat. Și, în fond, e treaba lui dacă îi place vara cu căciula peste ochi...

Bivo e la mititica și va sta acolo și pentru trecerea ilegală a frontierei și pentru actele false și negarea indentității reale în fața autorităților... asta ca să mă refer doar la lucruri clare. Fiind un adevărat tantric încet-încet cred că o să-i placă.

Ca să nu mai lungim vorba, demersuri pentru recuperarea domeniului nu voi face. Am pierdut mult timp cu acest forum și nu mai sunt dispus să fac asta. Am ieșit la pensie.
 O să fac o arhivă HTML pe care o să o postez ca amintire. În varianta asta forumul va mai funcționa până în noiembrie cât este plătit abonamentul pentru hosting.
Desigur este disponibilă și baza de date a forumului și dacă vrea careva să preia ștafeta i-o predau. A fi misan nu este un avantaj.

Comentariu:

Cum se poate draCi misani, ca un forum sustinut de SRI, iluminati, reptilieni, etc sa dispara asa rapid ?
Stiu, stiu ... înca nu aveti un raspuns, las'ca inventati voi unul pe potriva dezaxarii voastre ;)

5 comments:

  1. Eu sint de parere ca forumul este necesar.
    1. Cine vrea sa vada ce se mai intimpla la misa, citeste aici. Yogaesoteric e cenzurat, reactioneaza dupa citeva lunisau deloc. Rapcea publica pe blogul lui ce i se pare lui important.
    2. Estimez ca forumul era citit de 100 -200 de oameni, dupa cite vizualizari au in medie pozele. Adminul ma poate corecta.
    3. Misa are adepti noi in fiecare an si are adepti care pleaca, mai multi decit cei care vin. Pentru toti e util sa stie despre ce e vorba, chiar daca nu comenteaza.
    Ramine sa vedem daca va prelua cineva functia de admin si cine va fi dispus sa-si asume bataia de cap.

    ReplyDelete
  2. Nu e vorba de functia de admin, e vorba de preluat un site, platit hosting, platit domeniu, timp cu belelele forumului, eventual procese cu misanii, probleme ca asta de acum cu exmisance care au mintit porceste despre site (si domeniul a zburat).

    ReplyDelete
  3. Pai da, pina acum adminul se ocupa si de restul, ideal ar fi sa fie un singur om ca ia mai putin timp. Sper sa se rezolve, intr-un fel sau altul.

    ReplyDelete
  4. MISA exists bine mersi, voi nu...hahaha, hai pa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. exista, cum sa nu: o adunatura de spalati pe creier, multi bosorogi, cu parul alb (asa vi se promitea ?), cu chelie (bivolaru, catrina, stoian par alb). Noi existam in viata reala, voi nu stiti ce este asa ceva.

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400