Sunday, June 27, 2021

MISA și nefasta lună plină - Gregorian Bivolaru interzice inițierile de lună plină

Sâmbătă 26 iunie 2021 MISA Senzaţional TV a difuzat un mesaj important din partea gurului Gregorian Bivolaru aka Magnus Aurolsson aka Nicolai Petrov.

Mesajul neobisnuit de scurt (circa 10 minute) este adresat in general instructorilor si in particular instructorului Teophanus Erdey-Gruz, ce preda tantra yoga ezoterica in Petrosani.

Theophanus ar fi indraznit sa afirme, ca e normal sa dai initieri de luna plina, care in viziunea lui Bivolaru este un moment nefast, ba chiar malefic.

Desi si-a petrecut ani buni in strainatate, Bivolaru inca n-a bagat la cap, ca intai te adresezi publicului de gen feminin si pe urma celui de gen masculin. El ii da inainte ca la el in fundul Tartasestiului, unde femeia, pe vremea lui, mergea un pas in urma masculului.

Asa cum ne-a obisnuit, desi de prin 1995/1996 nu are nici o functie oficiala in MISA, daca e sa te iei dupa informatiile de pe site-ul oficial al sectei, se manifesta ca un dictator si INTERZICE initierile de luna plina. De fapt nu doar ca interzice.

Cum interdictiile, si in general mesajele, trimise de el in ultima vreme, sunt cam lipsite de vlaga si nu par sa fie luate in serios, precizeaza ca anuntul, respectiv interdictia sunt clare, ferme si categorice. In plus anima masa misana de manevra sa ii “atentioneze public” pe instructorii care ar indrazni sa incalce decizia gurului.

Mai mult decat atat, ca sa mearga la sigur, mesajul va fi reluat de 30 de ori pe MISA TV. Ca tot se spune pe site-ul oficial “însăși profunzimea și amploarea minciunii impune ca minciuna să fie insistent repetată și orice dezacord, în totalitate zdrobit.”

Ca de obicei citeaza motive si raspunsuri imaginare ale instructorilor tembeli, despre care crede ca nu vor fi de acord cu el.

Ca de obicei incepe cate o fraza si uita sa o termine. Incepe cu "sugeram", pentru ca apoi sa spuna ca "este interzis". Scleroza e in floare! C-asa-i in yoga spirituala ezoterica de la MISA!

Mesajul camuflat in "anunt" sau "raspuns" este de la o posta inca o manipulare abjecta a gurului, pentru a-si impune "decizia noastra".


1 comment:

  1. "In situatia in care unii instructori tembeli sau unele instructoare tembele vor nesocoti aceasta decizie voi cursantii, voi aspirantii aveti indatorirea sa le atrageti public atentia ca este interzis sa se implementeze mantre sau inclusiv sa se reimplementeze mantre la cei care le-au uitat." auma , uitasem mantra asta... circar mare krik. Asa de bune sunt implementarile de mantre ca idiotii le uita :)

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400