Sunday, January 16, 2022

Jurați, jurați... dar puteți să respectați?

O persoană de la curs care a cerut o rețetă de plante, a fost pusă să jure înainte și acum nu poate face rost de plante sau le găsește cu greu,
din când în când sau foarte scump,
doar de la Steluța cea Divină (n-ar trebui să fie "dumnezeiască"?)




În schimb a primit conferința cu jurămintele revizuită și reșapată!
https://exmisa.blogspot.com/2022/01/revelatii-in-reluare-planetara-marea.html



link-uri în legătură cu tema:

Mesaj GB pt fata cu cartea
VerdiTV - MISA si provocarea Adevarului. Jurati sau nu jurati











5 comments:

  1. Ce vremuri erau alea in care GB spunea ca rostul nostru pe lume depinde de intrebarile pe care ni le punem.... Acum, daca iti pui intrebari esti facut albie de porci. Si tot el spunea : daca adori un eliberat primesti gratia unui eliberat, ...., daca adori un actor (ceva de genul), primesti gratia unui actor. Daca extrapolam, vedem ce se intampla daca adori un manipulator. Traiesti 30 de ani dupa regulile lui si daca incepi sa iti pui intrebari (pt ca te simti rau si nu sti de ce) te face cum ii vine la gura. Ca deh, maestru tantric.... cu cat te face mai tampit cu atat te iubeste mai tare. Parca te-ai lipsi ...

    ReplyDelete
  2. Nu rezulta clar care este autoritatea in baza careia se comanda persoanei care a primit foaia respectiva ce sa faca.
    #1: Unde sunt studiile, acreditarea pe care se bazeaza raspunsul dat?
    #2: Chiar l-a batut Dumnezeu in cap sa nu inteleaga ca "nu" este "nu"? Nu poate sa maraie la mine dintr-o hartie.
    #3: Initierea conflictului cu apropiatii prin proferarea de insulte la adresa candidatului.
    Aici Bivolaru pune toata ura de care e capabil pe candidatul respectiv pentru ca societatea ii face pe tineri mai saraci si mai vulnerabili incat nu-si pot achiziotiona nici macar medicamente/le. Pentru binele celor multi, acest impilator neghiob si nesatul trebuie sa ramana in inchisoare iar organizatia sa desfacuta bucati. Nu poate fi recuperat asa ceva. Nu la varsta lui. Se duce si se miorlaie ca un las in fata judecatorului ca apoi sa-si continue practicile miselesti.
    #4. Vezi #3!
    #5: http://www.ms.ro/solicitare-informatii/
    "vă rugăm să vă adresaţi Direcţiei Relații cu Presa, Afaceri Europene și Relații Internaționale – Compartiment Relații cu Presa și Relații Publice.
    Director Oana Grigore
    Coordonate de contact
    Telefon: 021.3072.514
    E-mail solicitări petenți: relatii.publice@ms.ro
    #6: Da, pacientul are drepturi de care afla acum. Are dreptul de a uita daca asa se intanmpla, are dreptul ca in cazul in care nu este iertat ca a uitat si deoarece se afla intr-o tara majoritar crestine, sa se adreseze organelor de politie si ministerului ca acestea sa inchida definitiv organizatia domestic terorista si ostila care oricum nu se subordoneaza cerintelor Ministerului Sanatatii.
    #7: Juramant care nu e doar pe el ci si pe acestia care citim odata cu el instiintarea.
    Conditionarea nu numai ca incalca drepturile cetateanului roman prevazute in Constitutie privind libertatea ce include si libertatea de constiinta si de exprimare, dar este si o dovada de razboi clara cu societatea pe care datul in urmarire internationala, Bivolaru, o declara celor din Romania ca subterfugiu pentru a culede in continuare beneficii materiale de pe urma persoanelor vulnerabile.
    Consider ca afacerea cu leacuri cu plante pentru batrani este o afacere ilegala si ca nu tine cont de drepturile acestor prichindei care n-au stiut in ce intra cand au invatat sa mearga si pe picioare fiind au ajuns in preajma ograzii lui Bivolaru.
    Ca si in cazul lui Dinca, eu cred ca trebuie intrat cu politia in asa zisul centru plin de tehnici auzite si nemaiauzite... masajul cu biftec, Lucky Love si Continuamente Deplorando.

    ReplyDelete
  3. Se pare ca Shankara, autorul Advaita Vedanta, s-a inspirat din lucrarile lui Nagarjuna.
    Deci nu exista un sine, un Atman, nici mai mare si nici mai mic, eventual condensat.
    Adica toata scoala misaneasca se bazeaza pe floricele, floricelele gandurilor mele.
    😂 ... ... 🤣.

    Asta putea sa spuna si inamicul, pardon anonimul, dar a ales sa ma invete pe mine cum sa distrug "scoala pukii".
    Zice el, shakti face, shakti trage. hahaha! 😛
    Unii o au mai mare (dar in nici un caz mai utila), altii mai mica, altii sunt bieti transgenderi dar nici unul nu are intelepciune deoarece ne spune Biblia ca "Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii" - Pildele lui Solomon 1:7.
    Si cu aceasta ultima consideratie, am incheiat lichidarea scolii si a filialelor. Sunt inutile dpv conceptual.
    Ei tot mediteaza la ceva ce nu exista. 🤣🤣🤣 Si li se reveleaza. 🤣🤣🤣 Si apoi scriu carti si brosuri, oracole si profetii. 🤣🤣🤣.
    Dar nici unul nu mediteaza de ce invierea lui Lazar. De-aia Ling-cha-Puck scoate bani de pe ei. 🤣🤣🤣 Pentru ca e libidinos. Si pentru ca ii curg baloaiele si i se scurg ochii incat toti le interpreteaza ca lacrimi din filme, citez anonimul, "siropoase indiene".

    Cat de neortodox, cat de inutil la scoala lui mutu interzis!

    ReplyDelete
  4. Din PC nu merge sa vedeti imaginile mari din browser. Dati click dreapta pe imagini apoi pe Open in a new window sau ceva in genul acesta pentru a vedea imaginile marite ca sa puteti citi comentariile. Pe mobil se pot vedea imaginile marite.

    Extras din P1:
    Culmea, Arsenie Boca a dat remedii simple din plante și cel mai probabil nu-i punea pe oameni să jure.
    Sursa despre Arsenie Boca și remedii:

    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20220

    Extras din P4:
    Comentariu:
    Și eu aș fi preferat să fi discutat și celelalte aspecte ale jurămintelor, nu numai despre cele ale secretelor inițiatice, dar tu ai preferat să le omiți în mod inteligent căci altfel aceste aspecte te-ar descalifica imediat.
    Confesiunea ta, personală, cu referire la jurăminte poate fi luată drept minciună, un fâs, un fiasco. Apropo, la instanțele de judecată ai jurat drept sau strâmb? Ai curaj în fața tuturor cursanților pe viu sau pe MISA TV în direct (live) să juri pe sănătatea și evoluția ta spirituală că spui adevărul și numai adevărul? Ai curaj să juri că te-ai manifestat ca un adevărat Vira când ți-ai pus geaca pe cap în 2004? Sau când te-ai zbătut să nu te prindă camerele de luat vederi când ai fost extrădat, înainte să ieși din secția de poliție, încătușat fiind? Ai curaj să juri că vocea din înregistrarea despre cartea Doamna Miracolului NU îți aparține cu tot cu cuvintele murdare pe care le-ai spus împotriva fetei? Rapcea a avut curajul nebunesc să jure cu mâna pe Biblie că o scrisoare nu provine de la el, ci de la anumiți cursanți nemulțumiți din ashram. În plus, el a jurat și pe propria viață, pe lângă sănătatea și evoluția lui sprituală.

    Youtube, Mesaj gB pt fata cu cartea (Doamna Miracolului), înregistrare audio parcă venită, scursă (leaked) dintr-odată în mod misterios din Eter (prin analele Youtube-ului românesc) în care Gregorian Bivolaru pune pe o fată să scrie lucruri urâte la adresa altei fete cu cartea Doamna Miracolului:

    https://www.youtube.com/watch?v=bBU9V5y756s

    Articol blog și filmare Youtube (vezi minutul 6, recomand să vă uitați la tot videoclipul), VerdiTV – MISA și provocarea adevărului, Jurați sau nu jurați ?!, Rapcea, despre scrisoarea nemulțumirilor din ashram și jurământul pe Biblie despre autenticitatea scrisorii:

    https://rapcea.ro/verditv-misa-si-provocarea-adevarului-jurati-sau-nu-juratu/
    https://www.youtube.com/watch?v=bVqNIdDTnYo

    ReplyDelete
  5. Cele doua clipuri din final nu mai sunt available pe youtube.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400