Friday, September 23, 2022

Sătui de Bivolaru până peste cap - Adepții MISA n-au chef de bonusurile gurului

 La finalul taberei MISA de vară online a fost anunțat pe oficiosul sectei că se oferă participanților două zile bonus, pe 18 și pe 25 septembrie.  

"Deoarece programul taberei a fost foarte bogat și nu a fost timp suficient pentru a include materialele pregătite"

Cu alte cuvinte, pentru ca s-au organizat prost, ca de obicei. Nimic nou sub soare!

Astăzi, 23 septembrie 2022 la ora 16:10 (ora României), a fost difuzat pe MISA TV un mesaj privire la ziua bonus de tabără din data de 25 septembrie trimis de "Marele Gângav". Între timp au publicat conținutul mesajului pe site-ul MISA. 

Deși extrem de scurt (5 minute), Bivolaru a reușit să repete de mai multe ori același lucru în cadrul mesajului. 

Conform "Întunecatului", ziua bonus de pe 18 septembrie s-a bucurat de un interes "mediocru", participând doar o treime din cei înscriși la tabăra "spirituală yoghină ezoterică pentru vacanța de vară" online.  

Cum " Magnus Plagiatorul" ar fi lucrat peste 40 de ore pentru pregătirea materialelor pentru a doua zi bonus, a DECIS să fie anulat programul special ce fusese stabilit pentru data de 25 septembrie.

Conferințele (toate noi) și teoria despre un nou atribut Dumnezeiesc, ce erau programate pentru acea zi, "vor fi introduse în mod necesar" în cadrul taberei "spirituale yoghine ezoterice pentru vacanța de primăvară" din 2023. 

Tabăra respectivă "este deocamdată programată să se desfășoare tot online, cu alternativa de a se efectua atât online, cât și la Herculane, dacă vor fi întrunite condițiile necesare"

Avem deci negru pe alb, că:

Gregorian Bivolaru este cel de DECIDE la MISA

Gregorian Bivolaru are o viteză de melc și la copiat.

- Atotștiutorul Gregorian Bivolaru habar nu are dacă in 2023 se va putea ține tabăra de primavară in condiții normale la Herculane. 

Două treimi din participanții la ultima tabără MISA nu dau doi bani pe "programul prelungit" oferit de "Marele Plagiator".

Mare minune că nu s-a lăsat cu înjurii pe tema asta. Încă. A rămas gurul fără "abjective"? Probabil în noua conferință din ciclul "Moravuri și Năravuri". 



Arhiva:

https://archive.ph/Cy69z

https://archive.ph/wip/FIay2

https://archive.ph/a0mrH

4 comments:

  1. Corect era să fie difuzat programul doar pentru cei care au ascultat și să-i sancționeze pe ceilalți, (dacă ar fi fost posibil dpdv tehnic).
    Totuși, pedeapsa la grămadă îi lovește doar pe cei ce voiau să asculte și nu îi afectează deloc pe ceilalți, care oricum nu ascultau.
    Dar e problema celor care-i înghit la infinit figurile și accesele de furie.
    Asta e măsura ”tactului pedagogic” de care dă dovadă ”maestrul”.

    ReplyDelete
  2. Si eu as fi vrut sa ramana sa poata sa citeasca si astept eventual sa-mi raspunda.
    Dar intai un exemplu de cum febra se propaga si se intinde de la unii la altii in Romania:

    "In 3 zile, acele regiuni devin parte a teritoriului Rusiei și orice agresiune împotriva lor va fi considerata agresiune împotriva Rusiei.
    Foarte probabil, pe fondul alegerilor mid-term ce se apropie in SUA, ucrainienii vor trebui și ei să livreze ceva cat de cat palpabil către votanții americani. Repet, foarte probabil ucrainienii vor călca pe bec și vor ataca regiunile devenite ruse. Rușii vor înăbuși atunci în sânge prostia ucrainienilor."

    E vorba de Donețk, Lugansk, Zaparojie și Herson. Si nu e clar de ce trebuie sa livreze cel afectat. De ce avanseaza astfel de idee? Adica i-a crucificat pe ucrainieni deja?

    "Bidon și democrații nu vor avea ce să facă decât să creeze alte mici conflicte sub steag fals împotriva Rusiei.
    Totuși, până în noiembrie la alegerile din SUA nu mai e mult și cred că democrații vor suferi o înfrângere dureroasa.
    Trump intra pe turnantă ptr a redeveni președinte, poate chiar înainte de 2024."

    Care turnanta nu o vede dar se gandeste in pitulicea sa de minte ca poate banii o vor cumpara.

    Si vi se da si morfina:
    "Pentru România e foarte bine ce se petrece.
    Avem șanse să ieșim de sub jugul CIA și al globaliștilor in perioada următoare."

    As completa pentru ca jugul e presupus, nu si real. Dar da bine in conversatie si face nota stridenta.

    Si uite asa cu vorbe de agitatori si conspiratori, lumea cade in depresie, este deturnata de la scopurile sale acum in prag de iarna si se ajunge ca se prefera moartea decat sa se traiasca liber si in democratie adica sa existe drepturi.
    De unde canibalismul acesta ca sa vinzi si pe altul daca tot iti vezi drepturile luate?
    Dar asa isi alege umanitatea pentru sine in Romania: isi alege sa simta stari de disperare, de groaza, incat sa se sinucida. Aceasta este o agitatie a mortii, o lipsa de aer. Si este pentru ca in Romania este lipsa acuta de oxigen, de speranta, de credinta neadulterata de comunism sau criminali precum Dinca pentecostalul sau Bivolaru traficantul.
    Ca sa inveti religie de la criminali mi se pare cea mai mare tarfeala posibila. Se lasa tot cu moarte. De ce atunci spectacolul sinistru?
    Adica sa descoperi ca exista un Dumnezeu abia cand esti la mana criminalului si acesta sa iti vorbeasca in mod sfidator ca are credinta iar tu nu, mi se pare crunt de barbar.
    Cu astfel de catastrofe, de piroane, de roci abisale in societate, cum sa faci un pas inainte?
    Aici trebuie sa va puneti problema.
    De ce criminalii in Romania sunt aparent mai credinciosi ca norma generala?
    Si apoi intrebarea mea din curiozitate personala: De ce sa inveti religie din surse murdare cand poti invata din surse curate, de acasa, de la cei apropiati, parinti, bunici?
    De ce toti comunistii sunt acum mari sponsori de religie si constructii?
    Hai si un pas spre absolutizare: De ce sa fie doar criminalii inraiti detinatori de autoritate? E Dumnezeu un criminal inrait?
    Acum ca aveti la ce medita, aveti liber.

    ReplyDelete
  3. Este de datoria fiecărui misan spălat pă creier să se trezească. Să vadă cloaca "spirituală" care este mis@ și că în frunte are un posedat demoniac proxenet pervers obsedat sexual și pedofil. Cum am zis cu altă ocazie... Singura realizare spirituală pe care poate să o atingă un misan este trezirea din spălarea de creier. Succes! Pentru mine viața post mis@ este o aventură și provocare continuă... Veți afla lucruri noi și multe în opoziție cu vrăjelile promovate la scurs... Merită

    ReplyDelete
  4. "Mare minune că nu s-a lăsat cu înjurii pe tema asta. Încă"

    Maistrul infractor si specialist in injuraturi a facut spume si s-a decis:

    https://yogaesoteric.net/un-nou-mesaj-din-partea-ghidului-spiritual-luni-26-octombrie-de-la-ora-1940-pe-misa-tv/
    Un nou mesaj din partea Ghidului spiritual, luni 26 octombrie, de la ora 19:40, pe MISA TV

    Desigur "redactorii" cu mintea tulbure (specializati DOAR in furt / copy-paste) au gresit titlul (este azi nu in octombrie)
    "luni 26 septembrie, între orele 19:40-20:05"

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400