Friday, October 7, 2022

"Sui generis" șantaj „cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu, în Dumnezeu, întru Dumnezeu“

  Motto: "Dacă voi nu NE vreți, NOI vă vrem! Minim 98% din voi."   


Adepții MISA n-au chef de bonusurile gurului, s-au săturat de filmele "erotice" vehiculate în cadrul taberelor și, mai nou, nu se înghesuie nici la evenimentele Mișcării Charismatice Teofanice

Cu toată seria de "conferințe atipice" în premieră  intergalatică, sau poate tocmai din cauza lor, se pare că participarea lasă de dorit. 

Starea de lehamite a misanilor e atât de profundă si plenară, încât există unii, care au participat la selecție în 2019 și în anii anteriori și încă nu au catadicsit să solicite rezultatul. Sacré bleu, quel sacrilège!

Metodele specifice puse la dispoziție din 2009 încoace, pentru "descoperirea înfrânării" (controlul potenţialului creator-sexual), au dat roade, se pare, dar doar în ceea ce privește aspirația membrilor comunității. Unde dai și unde crapă! 

"Fideli" bombasticului motto „Cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu, în Dumnezeu, întru Dumnezeu“ coordonatorii sectei în sectă "au ales" să își "sui generis" șantajeze membrii. 

Drept urmare, au publicat pe site-ul MISA pe 6.10.2022 o "precizare importantă": "în cazul în care participarea la audierea conferințelor din cadrul MCT din data de 8 octombrie nu va fi de minim 98%, aceste conferințe nu vor mai continua în săptămânile următoare."

98% din cei așa ziși "peste 8000 de participanți" ai comunității? Really?

Asta da comuniune concomitentă și totodată perfectă cu Atributele Dumnezeieşti ale Acceptării, Bunăvoinței, Iertării, Iubirii, Necondiționării, Nobleții și Toleranței Dumnezeieşti!



Archiva

https://archive.ph/JMuIw

https://archive.ph/7afPL

https://archive.ph/tB4gQ


2 comments:

  1. 98% ? Se crede pe vremea comunismului tataie.

    El de fapt nu vrea sa recunoasca ca s-a ramolit complet, e-n panã serioasa de "subiecte" noi, de unde si vânatoarea de noi articole oricât de demente ar fi publicate pe bloguri conspirationiste.

    ReplyDelete
  2. Ia uitati ce am gasit: https://www.youtube.com/watch?v=Q-a94v4pEjc mergand pe firul lui "Marilyn Monroe"!
    Ar fi de scris la Youtube s-o elimine pentru practici primejdioase, neaprobate de nimeni si nestudiate avand potential de ranire, dislocari de discuri, vertebre, ruperi de mebrane, suciri de incheieturi si cauzatoare de alte evenimente nefaste!
    Ea zice ca a pus videoul pe capitole si ca e sofro-pisica lui Mahomed. Minte si face armata cu batranii promitandu-le ca daca se inroleaza in secta posedatilor zvacnind din toate membrele, gasesc tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
    Asta fac neurozele de Hamerica: se ocupa de pocnit vreascuri adica de oase dupa ce au blasfemiat si dat de-a rostogolul cu batranii, acum se dau bine pe langa ei ca poate le sponsorizeaza. Asta numesc ele popularizare.
    De dragalasa Ofelia nu m-am luat niciodata dar are in ea un mamut de nesimtire - nesabuita si lacoma. Pe cine crede ea ca duce? Plus ca ii atrag atentia gurului ca se intind locotenentele lui la ceea ce e al lui si pe trademark.
    Pai asa zice Ileana, ca e trademarkul ei: https://www.bizapedia.com/trademarks/esoteric-tantra-86158071.html
    Eu o cred pe Ileana 😁, nu pe tufisul de Ofelia. Nu iese clar ca Ofelia are initiere daca Ileana are deja trademark. 😂

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400