Thursday, November 17, 2022

Cenzura la MISA și efectele ei

 Tristul eveniment de acum câteva zile a scos iar în evidență CENZURA strictă practicată în cadrul sectei.

Responsabilii paginilor MISA (yogaesoteric, misa.yoga, misatv) nu au curajul și bunul simț să publice un anunț decent despre decesul colegilor lor. Nici măcar când este vorba despre fosta lor președintă (Gabriela Ambăruș). Le este interzis de către Infractor (și căutat internațional).

Doar pe misatv - din când în când - apare în program o binecuvântare pentru "ființă defunctă".

A publica o astfel de știre îi sperie teribil pe șefii sectei. Ar echivala cu o recunoaștere a realității crude: frecventarea cursurilor MISA nu aduce vreun beneficiu celor înscriși. Dintotdeauna secta a pretins că oferă o sănătate de fier, un regim de viață optim (pe lângă celelalte "beneficii" din sfera sexului și a faimoaselor "stări" spirituale). 

Cancere, deviații psihice, sinucideri. "Beneficiile" MISA pentru cursanții / adepții săi. Și "stările spirituale". În plus sunt hrăniți cu cele mai toxice și inepte teorii conspiraționiste pe care Infractorul le culege din pubelele internetului.

Care sunt efectele cenzurii ? Se împacă oare cursanții sectei cu ea ?

Să vedem audiența blogului în ultimele 3 luni. În mod normal la publicarea unui nou articol în primele zile vizualizările zilnice cresc spre 300-400 apoi în zilele intermediare se mențin în zona 200 / zi.

Articolul despre decesul Gabrielei Ambăruș a sărit la peste 600 views în prima zi și a continuat și în următoarele zile un trend peste medie.

Persoanele vor să fie informate chiar dacă temporar (se speră..) și-au suspendat atributele raționale și continuă să se scufunde în mlaștina iluziilor unei secte apocaliptico-ridicole (dar distrugătoare de vieți și familii). 

Views în ultimele 3 luni:



2 comments:

  1. S-a trezit o capetenie misana - NC - si a publicat un comunicat (despre decesul colegei lor Gabriela Ambarus) catre ... cine ? Dupa 11 zile de tacere asurzitoare si nerusinata.

    https://yogaesoteric.net/comunicat-referitor-la-parasirea-definitiva-a-lumii-pamantesti-de-cea-care-a-fost-presedinta-misa-grace-gabriela-ambarus/

    Scribul (care-i un fel de viceGuru) o trage de urechi pe Gabriela dupa moarte. - identificand el - supremul vice - cauzele "subtile". Ihâm, te credem mestere (lol)

    "Din nefericire, un cancer agresiv a declanșat apoi unele efecte fizice cumplite (în trupul ei plăpând), pe fondul multor cauze subtile fatidice profunde pe care le-a cam tratat cu o inadmisibilă, sinucigașă indiferență și cu o revoltătoare superficialitate, și care au costat-o în final scump, curmându-i astfel mult mai repede viața în lumea pământească, și au răpit-o prematur dintre noi."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa nu ne facem iluzii: mai-marii sectei au scremut dupa multe zile un articol DOAR ca urmare a criticilor virulente aparute prin feluritele colturi ale netului (FB, twitter, bloguri etc) chiar printre adeptii aceleiasi secte.

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400