Monday, November 29, 2021

Guru face (cât) două "șoșoace"!

Motto: "Când gura o ia pe dinainte, posesorul o ia... pe arătură!"

Atenție, pandemie de "șoșocită", cu multe mutații!
După zicerea antologică cu "sterilitatea pe 3 generații", a venit și rândul Marelui Gânditor Supramental să o comită și nu o dată,
ci chiar de 2 ori, în aceeași conferință! 

În ”Răspuns global privind vaccinarea P2”, GB afirmă vor trece ceva ani de la această modificare genetică în rău,
ce survine la unii rapidla alții după câteva săptămâni, la alții după câteva luni.

După "luptele seculare ce au durat aproape 30 de ani" ale lui Cațavencu, iată o contracție a ienergiilor timpului și la Guru Dandanache.
"ceva ani" = "câteva săptămâni sau luni"

Tot în acea conferință, GB afirmă că cei ce s-au vaccinat nu mai pot face nimic... iar, după aceea, vor suferi inevitabil pentru tot restul vieții
și, pe parcursul a 7 ani calendaristici, la aceste ființe umane va surveni moartea.

Acum, nu mai "survine rapid", ci "pe tot restul vieții", scurtată apoi la "7 ani calendaristici". Legea lu' Șapte, enunțată de inteligentu lu Pește!


De fapt, GB a avut o prestație remarcabilă pe toată durata respectivei conferințe.

În ”Răspuns global privind vaccinarea P1”, GB afirmă că atunci când doar atingem o persoană vaccinată,
efectele dăunătoare nu se transmit,
cu excepția preluării salivei celuilalt prin sărutudar și a secrețiilor intime genitale, inclusiv a secrețiilor menstruale și a urinei.

Astfel, se dă de gol faptul că la MI.S-A "se servesc" urină și sânge menstrual, deși Guru neagă în mod oficial
(oricum se știa de la "Doamna Miracolului").


GB avertizează că nu este exclus ca unii să jure strâmb că nu s-au vaccinat, atunci când de fapt deja s-au vaccinat.

Marele Conferențiar sugerează că actualmente, contactele fizice sau intime la MI.S-A pot fi realizate doar după ce se depune jurământ!


Deși GB anunță că cele prezentate sunt doar sfaturi, pe care fiecare are libertatea lăuntrică deplină de a le lua în considerare,
câteva fraze mai încolo, spune că ideea-forță este și rămâne următoarea:
„Cei vaccinați să rămână apoi cu cei vaccinați, iar cei nevaccinați să rămână cu cei nevaccinați!”"

"Vă anunțăm pe această cale că..., cursant al acestei școli, are interdicție definitivă și irevocabilă de a atinge, de a îmbrățișa sau de a săruta
cursantele sau aspirantele acestei școli, deoarece a ales să se vaccineze.
Vă rugăm să evitați orice contact cu acest cursant, ne referim la contactul trupesc, fizic."

Concluzia: la MI.S-A, libertatea este doar... lăuntrică!



Mai încolo, pe GB îl ia gura pe dinainte și revelează că "ne referim aici la relațiile intime între ființele umane de sex opus,
dar și la relațiile intime între femeibazate pe iubire reciprocă."
Dacă tot a dat pe goarnă despre urină și jurăminte, mai lipseau relațiile intime între femei pentru pachetul complet.


Iar în ”Răspuns global privind vaccinarea P2”, GB anunță că remediile profilactice  și-au probat deja în sute de cazuri eficacitatea
vindecând fără excepție persoanele ce au fost contaminate cu Covid-19.

Revelație planetară: sute de cursanți de la MI.S-A s-au îmbolnăvit de Covid (Guru zice că numai dintre cei care n-au luat iarbă).
A se observa că Gb spune că respectivii au fost "contaminați" - ca să nu spună bolnavi - dar se poate deduce că
e vorba de cursanți ce au avut simptome clare; este greu de crezut că, fără simptome, s-au repezit la teste, care sunt fie false,
fie contaminate cu Covid, cip-uri și grafen.



Tot din ”Răspuns global privind vaccinarea P2, aflăm că există deja zeci de mii de cazuri în care persoane contaminate cu Covid-19
s-au tratat cu felurite remedii și au fost salvate de la moarte.
Aceste situații dovedesc cu prisosință că de fapt Covid-19 nu este mortal, așa cum se afirmă.

"Au fost salvate de la moarte", dar "Covid-19 nu este mortal, așa cum se afirmă de către presa mincinoasă".
Și, pentru că nu este deloc mortal, vai de cei ce nu-și iau remediile și mujdeiul de 4 ori pe zi!

Iar remediile și mujdeiul au ambele efecte certe, dar tot trebuie luate împreună așa, ca să nu fie emoții...

5 comments:

  1. Jurați, fraților!
    Jurați, fraților, că nu ați mâncat toată pâinea, nu ați furat furculițe, nu ați mutat papucii mai încolo, nu ați scăpat săpunul pe jos, că ați tras apa la WC, ați citit toate numerele de la Yoga Magazin, toate cursurile și broșurile (mai ales cele antimasonice), că ați audiat conferințe mincinoase.
    Jurați că mergeți la curs, să spuneți adevărul spiritual sau lumesc care vă convine, să vă plătiți taxele la timp, că țineți secrete penibile sau ciudate, că faceți lucruri stranii la limita legii, că nu încălcați legea, nu încălcați Yama și Niyama.
    Cel mai important, fraților, să jurați că sunteți într-adevăr pe o cale spir(i)tuală și că aveți încredere oarbă într-un maestru orb.
    De fiecare dată să jurați pe sănătatea și evoluția voastră spirituală, mânca-v-aș, că haltfel nu hare valoare spirituală! Așa să-i ajute profund, benefic și euforic Dumnezeu Tatăl pe toate ființele umane deschise, cu intuiție spirituală și pline de bun simț!
    Amin! Amin! Amin!
    Ar trebui un articol dedicat jurămintelor penibile de la MISA care nu mai spirituale nu pot fi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am scris nu mai. Am vrut să scriu numai.

      Delete
    2. Fraților, de nu urmați întru totul un jurământ, pardon, legământ, veți fi pedepsiți de Doamne-Doamne timp de 7 ani sau 7 eoni sau cât vrea și cum vrea mușchiul maestrului. Fără jurăminte, SC M.I.S.-A. SA/SRL era demult o mică pată neagră în istoria României.

      Delete
  2. Face cat trei! Pt ca are energie tripla, always!

    ReplyDelete
  3. "Contaminarea cu vaccinul" - asta da, paranoia!
    Intrebati-l de ce cadrelor medicale care vaccineaza oamenii nu le e frica de vaccin ca se contamineaza? De ce nu le-a fost frica inainte de aceste vaccin de alte vaccinuri? E ca somnul ratiunii naste monstri?

    "Astfel, se dă de gol faptul că la MI.S-A "se servesc" urină și sânge menstrual, deși Guru neagă în mod oficial"
    Servirea ca auto-servirea, dar se da de gol ca le place sa sara sa hamaie pe femei/fete indiferent ca sunt la perioada specifica sau nu. Unele persoane sunt delicate incat nici tatii lor acasa nu stiu cand sunt indispuse. Si e mai bine asa! O minima pudoare care tine de specificul persoanei si de viata sa privata o pun mult mai mult in valoare decat toate acele zmuciri de asane. Aici spune bine Iisus ca sa nu dai margaritarele tale porcilor.

    La cate pacate au MISA si Bivolaru, mai era cazul sa mai mentionez acest aspect ce tine de viata personala? Daca nu stiam cat de greu este in astfel de situatii, unde era compasiunea mea daca taceam si nu spuneam nimic?

    Unele femei se duc la curs pentru a fi cumva mai bine in ochii publicului, pentru a fi percepute chiar si negativ dar sa fie percepute. Asa isi doresc ele gresit. Tragedia este ca astfel isi pierd feminitatea.

    O sa spuneti ca se vaicareste, ca este o plangacioasa, inexperimentata. Are dreptul sa se vaicareasca. Si la ce bun sa fie experimentata cu toti cand juramintele de iubire si le face cu o singura persoana si nu cu toti ca la stim noi cine - oops!

    Si asa cu auto-eliminarea! Zice Iisus in Biblie ca sa te dedici lui Dumnezeu si daca nu poti, atunci sa te casatoresti. Si asa e si corect! Pentru ca daca te dedici, te dedici in puritatea ta, asa cum ai fost nascut, si nu in aranjamente de la MISA ca iti da Dumnezeu de toate daca te duci la MISA. Asta chiar ma distreaza. Asteptarile sunt gramada, inputul zero, lipsa de autenticitate. Atunci raman starile care oricum sunt subiective... un gen de povesti pescaresti.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400