Monday, March 20, 2023

Guru Bivolaru - "Omnipotent" dar totuși vulnerabil

 ENGLISH

Site-ul sectei MISA anunță astăzi, 20.03.2023, că, vezi Doamne, niște cursanți MISA propun realizarea zilnică, începând de pe 21.03.2023, la unison, a unui program spiritual de "invulnerabilizare" a gurului Gregorian Bivolaru. Link Arhivă

Au crezut vrăjeala cu scrisoarea de amenințare sau fac mișto de liderul lor? 

40 de minute de branșare la și direcționare către ramolitul Magnus a "energiei subtile sublime, nesfârșite, veșnice, gratuite a Atributului Dumnezeiesc al Invulnerabilității Dumnezeiești".

"Doamne, Dumnezeule, Tată Ceresc, Ție îți dăruiesc aici și acum, în mod total și necondiționat, roadele acestei comuniuni intense, plenare, profunde, continue cu energia subtilă sublimă nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Invulnerabilitățîi Dumnezeiești, pe care o atrag apoi din abundență în universul meu lăuntric și o direcționez către Ghidul meu spiritual, Gregorian".

Adicătelea, "Cel UNA cu Dumnezeu", căruia acesta îi revelează de ani de zile tot felul de Atribute Dumnezeiești, care mai de care mai gogonate, are nevoie de susținerea subtilă a cursanților. Trece prin el "ienergia" Domnului la fiecare revelație, dar Parizianul nostru e încă vulnerabil. 

Cel ce le-ar susține  misanilor de ani de zile unele acțiuni - NU toate (sic!) - cu energie subtilă paranormală triplă "este necesar" să fie susținut ca să devină invulnerabil. 

Deci, iată... în sfârșit și cursanții MISA au realizat că Magnus nu este decât un "impotent". 

14 comments:

  1. "Rostirea formulei integratoare simple: Doamne, Dumnezeule, Te implor cu iubire, cu credință în Tine și cu umilință, miliește-mă după imensa compasiune a Ta."

    misani, asta e o porcarie, poate daca vedeti scris undeva pricepeti:

    - formula integratoare => asta e un barbarism inept, tipic analfabetilor care vor sa epateze. Adica tipic maistrului penal.
    - apoi, nu e suficient misanilor sa repetati papagaliceste "cu iubire, cu credinta, cu umilinta", astea se simt, se traiesc nu se insira aiurea la comanda. Daca nu, NU. Vorbiti degeaba.

    Acum v-ati prins ca mizeria aia subumana (bivolarul cu gust la sex cu minore) este doar un speriat nenorocit ca infunda iar puscaria ? Nici el nu crede in balivernele astea pe care vi le cere voua, daaaar, a dat in mintea babelor si o superstitie tribala ii zice sa incerce si descantecu asta. Amin !

    ReplyDelete
  2. Atributul bivolarienesc al nesimtirii supreme:

    Si proxenet megaprofitor si fara scrupule dar si guru divin ca el nimeni altul; Si pedofil pervers dar si plin de iubire sublima divina

    Care va sa zica curat murdar, coane Fănică

    curat caraghioz! , curat mișel!

    ReplyDelete
  3. Nu mai are energie supremul prostalau si mai cauta de la neghiobii adepti inca niste ienerjii, ca i-a secat aura. Dar tare prost e si el ca cere si ei mai prosti ca il sustin:)) S-a terminat ienerjiile, tremura mosneagul ca varga:) acesta e semnul neputintei, nu al eliberarii. Spor la scris dupa gratii, bosorogule.

    ReplyDelete
  4. Problema e ca il pomenesc cu numele mic, de parca i se fac binecuvantari. Se prea poate sa isi simta finalul razgaiatul pedofil, chiar daca este deja condamnat. Probabil ca sanatatea fizica se tine dupa cea psihica si e pe duca, iremediabil. As sugera inspirat de diavoli sa se faca o meditatie zilnica cu retragerea tuturor calitatilor sau meritelor spirituale dobandite de inculpat, dar stiu ca toate au fost false, slabe manipulari executate de un "guru" circar. Chiar si asa merita sa i se amplifice gratuit, etern si inepuizabil, teama de inchisoare. Ca de ce ti-e frica , de aia nu scapi, citandu-l pe scuipi:)

    ReplyDelete
  5. Condamnarile lui João de Deus totalizeaza 271 de ani. scrie NoticiasR7
    https://noticias.r7.com/cidades/joao-de-deus-e-condenado-a-mais-de-48-anos-de-prisao-por-crimes-sexuais-04022023
    Hai cu Bivolaru si Tarcau! Hai ca se poate! Hai ca vin pe turnanta si il taie pe João, mic copil care nu stie de atribute sau Thailanda_a_a !
    Se reincarneaza ca sa-si execute pedeapsa. Secole la rand. 🤣

    ReplyDelete
  6. Eu cred că mosu e bolnav, știe careva, are in plan sa se opereze de ceva?

    ReplyDelete
    Replies
    1. N-are decat sa-si scoata tot.
      Meh, e scumpi si poate si fara.

      Delete
  7. Programul propus a avut asa efecte zdrobitoare, ca de astazi se face de doua ori pe zi. https://yogaesoteric.net/program-la-unison-de-comuniune-cu-atributul-dumnezeiesc-al-invulnerabilitatii-dumnezeiesti/
    Mai baieti, mai bine il faceti din doua in doua ore, ca alaptatul sugarilor! Ramolitul vostru oricum a dat de mult in mintea copiilor. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. De fapt, cursanții și instructorii de la MISA sunt avertizați de mult timp că toate acțiunile subtile mai importante și care angrenează mai multe persoane
      trebuie să fie aprobate și susținute de către Maistru pentru că, în caz contrar, riscă să acumuleze o karmă imensă.
      Prin urmare, și acest program, ca toate celelalte, a fost avizat în prealabil de către Maistru.
      În concluzie, Invulnerabilul aprobă și ”susține subtil” un program care are ca scop protejarea lui însuși față de acțiunile la care este vulnerabil.

      Delete
    2. Măh, poate mascații francezi deja au capturat un cuibușor de nebunii la Paris, iar maistrul a fost deja avertizat de locotenenți să-și mute cuibul. Presa de acolo încă mai tace ca să nu bubuie totul prematur și ca să nu se răsufle degeaba capturarea celorlalte cuiburi. Altfel nu-i văd sensul acestui program de râs.
      "Protecția de hârtie" ar fi "soluția adecvată" care a venit "la inițiativa unor cursanți ai școlii noastre".
      Vezi, nea' meșter, să nu pui ochii pe fata unui procuror, baron, nume mare din Franța că imediat ăla șterge Parchetul pe jos cu tine cu tot cu sclaveții ăia ai tăi de locotonenți "schirituali"!

      Delete
  8. La MISA s-a mai meditat vârtos cu Atributul Invulnerabilității, de exemplu pe 6 ianuarie 2021,
    înainte ca Congresul SUA să decidă cine va fi viitorul preşedinte american.

    https://yogaesoteric.net/actiune-spirituala-speciala-de-sustinere-a-lui-donald-trump-azi-6-ianuarie-2021-de-la-ora-2000/

    Având în vedere cine a ajuns la Casa Albă, plus ce experimentează Trump zilele acestea (când e chemat să dea cu subsemnatul în legătură cu curvele
    și cu șmecheriile lui financiare), se poate constata ce efecte a avut meditația și ce efecte va avea și de data aceasta pentru Mărețul Ghid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe acest subiect, s-a făcut bășcălie într-un ziar:
      https://insolent.ro/donald-trump-a-ratat-absolutul-misa-secta-lui-bivolaru-i-a-revarsat-energie-subtila-dar-el-n-o-sa-afle-in-veci/

      Delete
    2. Emil Berdeli în decembrie 2019

      [image width="500px" rel="nofollow" src="https://i.imgur.com/BMOulkM.png"/]

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400