Sunday, March 12, 2023

Dacă voi nu NE vreți, NOI vă vrem ... chiar și sub 5 ore!

 Azi e zi de sărbătoare, ziua când MISA "citează" incorect din actele oficiale ale gurului. 

Secta serbează cu mare pompă ziua de naștere a gurului Gregorian Bivolaru, care e de fapt pe 13, nu pe 12 martie. Și nu îl cheamă Gregorian Bivolaru, ci Magnus Aurolsson.  Dar la MISA e oricum ca in bancurile cu Radio Erevan. Link Arhivă

Întâiul și unicul "Zămislitor al Atributelor Dumnezeiești" a ajuns la 71 de anișori.

"Petrecerea" contra cronometru, cu program spiritual special revelat doar participanților, va avea loc atât online cât și la față locului, în București și alte filiale din țară și din străinătate. Online startul a fost dat deja la ora 16:00. Link Arhivă   

Muritorul de rând poate afla doar că sunt incluse "mai multe exemplificări spirituale, audierea unor conferințe în premieră, vizionarea unor filme cu mărturii despre relația inițiatică Ghid spiritual – aspirant și despre unele experiențe extraordinare pe care cursanții acestei școli le-au trăit prin grația Ghidului spiritual, momente de umor, filme artistice și documentare inspirate."

Amatorii de gargară urmau să se înscrie, ca și în tabere, pe bază de poze în costum de baie. Link Arhivă

Pe 5 martie 2023, în două anunțuri despre eliberarea și ridicarea invitațiilor (pe baza de buletin și legitimație de curs) și a codurilor de acces online, fără de care nu se poate participa, se atrage atenția: Link Arhivă Link Arhivă  

"că participarea la programul spiritual din 12 martie implică o prezență de minim 5 ore, fie integral la sală, fie integral online (pe baza codului personal de acces), fie parțial la sală și parțial online. Acest aspect este valabil pentru toți participanții la acest eveniment, atât din București, cât și din provincie."

Astăzi însă au publicat un nou anunț și le-au modificat pe ultimele două, cum că participarea la serbarea "Clovnului de Tărtășești" "NU implică prezența timp de minim 5 ore, indiferent dacă participarea se face la sală sau online." Link Arhivă 

Cu siguranță, a fost un tsunami de înscrieri și nu mai au loc în multele săli. Sunt buni până la urmă și cei care ar sta mai puțin de 5 ore la  program, numai să vină! 

Asta e cireașa de pe tort, cum ar veni, după toate problemele întâmpinate cu participarea la diverse evenimente MISA, cel puțin din vară încoace. Vezi detalii aici: Link Link Link Link

Deci...  La mulți ani și  același deplin succes (în a ajunge în închisorile finlandeze)!


8 comments:

  1. Gurule, unde iasti?
    Te ascunzi ca o fata mare?
    "au adus un citez"

    Planeta Moldova, nu vrei sa-l cauti acum cat e live?
    Repede ca fuge iar!

    ReplyDelete
  2. Sigur ca altii la venerabila varsta de 71 de anisori se pot lauda cu stranepoti. Pisoarul suprem doar cu copii si copilele spirituali /spirituale morti /moarte din cauza cancerului si a altor boli galopante. Niciun discipol nu a atins eliberarea, succes la puscarie diavolarule.

    ReplyDelete
  3. dada de ziua ta (sau TA) https://youtu.be/fZJXkNw2hg0

    ReplyDelete
  4. Și Rapcea i-a ascultat lamentarea de ziua lui: https://youtu.be/1aVODRvpD9Q

    Mie însă mi s-a părut căzut în mâl, cocârjat, la andropauză, lipsit de judecată, dus de ieșirile lui în care se crede cineva.
    Spune Rapcea: "Fluent". Eu spun: cu premergător.
    Vorbea din burtă circulația săngelui neajungăndu-i la cap. Trăgea aer pe gură, semn fie de răceală, fie de atac cerebral. În finalul conferinței care oricum era o meta-discuție despre Biblie și nu o discuție per se a scripturii, s-a dezlănțuit cu un șir de invective la adresa "șobolanilor anonimi".
    Ura sa era cu atât mai înverșunată cu atât mai mult cu cât părea că are contractură la gură și nu putea vorbi. Cuvintele cădeau sacadate de parcă ar fi fost într-o continuă topire, de ca și cum ceva îl ținea cu capul sub apă, în mâl.
    Lui Rapcea îi place să fie la înțelegere cu acest dinozaur abuzator. Mie mi s-a părut autoîncuiat și de joasă vibrație. A îmbătrânit urât. E atât de lipsit de energia vieții că nici nu se adună cu alții. De aceea 5 ore, de aceea mâlul.

    Celor care ați plecat de la curs: Trăiți-vă viața! Nu merită să va amărâți cu ziua lui la sfârșitul iernii când nici nu e vremea așa grozavă, ceață, iar el împute eforturile din Postul Paștelui, aspirațiile, cu vibrații joase.
    Guru închistat îți face viața grea. Cere ca un plod atenție continuă. Nu-i da!

    Fii liber de constrângeri, fii în contact cu natura, nu te lăsa manipulat cu vorbe de loser!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rapcea e smecher. A profitat de ocazie sa il faca pe mos retardat. Doar ca a zis ca el nu crede ca e retardat, ci ca foloseste nu stiu ce tehnica. Ca sa nu se poata lega misanii de el.

      Delete
    2. Nu stiu cat de smecher este Rapcea.
      A zis si ca are o minte stralucita, ceea ce este o limbã fix in dosul dereglatului.
      Postarile lui erau aproape identice cu ale misanilor relativ la teoriile conspirationiste legate de covid sau legate de Ucraina si putin.

      Delete
    3. Vedeţi ce văd și eu? https://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_T%C4%83rt%C4%83%C8%99e%C8%99ti,_D%C3%A2mbovi%C8%9Ba#/media/Fi%C8%99ier:Actual_D%C3%A2mbovi%C8%9Ba_county_CoA.png
      O căprioară ... semn de bun augur.

      "Tărtăşeşti este o comună în judeţul Dâmboviţa, Muntenia, România, formată din satele Bâldana, Gulia şi Tărtăşeşti (reşedinţa). La sfârşitul secolului al XIX-lea, comuna făcea parte din plasa Snagov a judeţului Ilfov, şi avea în compunere satele Bujoreanca, Călugăru, Hanu-de-Pământ şi Pajera, cu 1148 de locuitori. În comună funcţionau o moară cu aburi, o şcoală mixtă şi trei biserici — la Bujoreanca, Călugăru şi Pajerea.
      "Boierul Tărtăşescu - Împreună cu fiii săi, care au investit la strămutarea vatrei aşezarii (La început,această comună nu se afla pe actuala şosea, ci era la punctul zis “Chirnov” (Grădina Burlanului), la o depărtare de 1,500 m, la vest de actuala aşezare,având şosea în legătură cu Brăiloiu şi Poiana din Judeţul Dâmboviţa, cu Săbărenii, Bâcu etc.). Şi la construirea drumului care face direct legătura intre Bucureşti şi Târgovişte."

      Românul întotdeauna e cam limitat - nu prea știe de unde vine și unde se duce. Și în cazul lui Bivolaru, le e lene până peste măsură.
      Zice că au ajutat la sistematizarea cursului Dâmboviței și ar fi adunat 30 000 de taleri. Bravo lor!
      "Actuala denumire, Tărtăşeşti, provine de la numele boierului Tărtăşescu. Localitatea mai este cunoscută de către bătrânii zonei şi ca Ruset, se povesteşte că actuala aşezare a comunei datează din anul 1849 şi se datorează lui C. A. Rosetti. Venind acesta de la Craiova cu diligenţa şi nevoind să treacă prin Buftea, deoarece era certat cu prinţul Ştirbei, a mers până la Hanul de Pământ (de unde e fam. lui A.N.) şi aici a rugat pe boierul Tărtăşescu să-i dea robi să-i taie drumul prin pădurea Râioasa spre Bucureşti.
      "Localitatea a mai avut un nume, Sărlăiasca, însa nu se ştiu prea multe despre originea si semnificaţia acestui nume, nici perioada când a fost atribuit localităţii."

      Începe să-ți sune românește? Dacă nu, stai că mai e!
      "În anul 1864, înmulţindu-se casele, deoarece toată lumea de la Chirnov se muta aici, au obligat pe un arendaş, pe nume Hilea, să clădească actuala Biserică Bujoreanca."
      Adică de la bujori și nu de la trandafiri. Se vede că nu erau proști pe atunci, doar generația asta ce am ieșit nu ne descurcăm nicicum.

      Am făcut citirea pentru a se știi de unde din România vine individul, ca să se poată face o legătură curată cu propria istorie si natură.
      Oamenii trăiau și fără el și chiar aveau biserică la care mergeau și fără el și cam totul avea loc și far' de el. De ce să creadă careva că locul este oropsit și n-are tradiție doar pentru că întreaga misa împreună cu el e superficială și vede doar podul cu yantra? Ei văd doar năzbatii când ar putea vedea tradiția, cultura/religia românilor.

      La Tărtășești de ziua unuia care zice că stă în ashram și își pune cenușă pe cap și pe corp. De ce să-ți urășți țara când poate există și alte "guri de" meleaguri care se deschid ca realități nebănuite?
      Lăsaţi-l în ura lui aprigă! A uitat de unde a plecat. Cei care uită de unde pleacă, nu-și găsesc drumul îndărăt.

      Delete
    4. Mihai Rapcea este exemplul tipic de exmisan care a ramas de fapt misan, cu mintea de misan 'plina' de formatari mentale si conceptuale, dupa atatia ani de spalare pe creier constanta. Asta una la mana. A doua, el este iarasi exemplul perfect ori de 'idiot util' (expresie inventata de tovarasii sai sovietici in perioada razboiului rece) care sustine cauza rusofila (direct sau indirect), ori de agent activ al propagandei rusesti (neo-sovietic putiniste), ori o combinatie a celor doua. In acest sens, se poate vedea sustinerea si prezenta lui pe langa hazaica idioata si agent al Moscovei, Sosoaca (care a avut declaratii halucinante gen: dupa vaccin, 7 generatii raman sterile si multe altele etc) si care are o prezenta constanta pe la ambasada ciolovecilor sau la manifestarile pro-rusia. La fel, se vede acesta si in ceea ce priveste preluarea si diseminarea propagandei rusesti si rusofile pe subiectul invazia rusiei in Ukraina cat si in sustinerea cauzei muscalilor.
      In privinta status-ului de 'idiot util', este de asemenea destul de clar: in timpul ultimilor ani cu pandemia si vaccinurile, a postat cantitati imense de fake & junk info (gen afirmatia ilara si complet nedovedita de orice stiinta, logica si informatie stiintifica reala - dar mai mult decat atat, de FAPTE! - cum ca vaccinurile modifica ADN-ul), de aberatii si conspiratii ridicole. Daca ii analizezi postarile si 'gandirea', vezi ca are probleme serioase de gandire critica, logica si discernamant, de prezenta disonantei cognitive, de lipsa verificarii ale asa-ziselor informatiilor pe care le posteaza cu atata sarg si de a face diferenta de exemplu (printre multe altele), intre cauzalitate si corelatie etc.
      In acest sens, se dovedeste ca mult mai periculos decat prostul lenes este prostul harnic, dar mult mai periculos decat ambii, este prostul cu studii si diplome, care se crede si 'inteligent' si 'informat' si care crede cu naivititate orice ii confirma credintele si conceptiile pre-existente, fara a le mai verifica si analiza critic. Si ce nu realizeaza indivizi de genul asta, este ca falsa informatie si cunoastere este mult mai periculoasa decat lipsa oricarei informatii sau cunoasteri!

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400