Friday, December 23, 2022

Dacă voi nu NE vreți, NOI vă vrem ... cu taxă!

English

 


În conformitate cu dictonul exmisan "Cel mai bun exmisan tot misanul este!", din ce în ce mai des Yogaesoteric, oficiosul MISA® , a "ridicat mingea la fileu" acestui "blog obscur". 

Drept urmare, "blogărașii cârcotași" au punctat prompt (nu doar) cele mai recente probleme ale sectei legate de participarea cursanților la activități care mai de care mai "spirituale", oferite de scumpi "Lord Voldemort".

Adepții MISA® n-au chef de bonusurile guruluis-au săturat de filmele "erotice" difuzate în tabăra de vară online și nu se mai înghesuie nici la evenimentele "Mișcării Charismatice Teofanice".

Și se pare că distracția continuă!

Pe 22.12.2022, ilustrul anonim Kulananda "a ales" să paseze o nouă veste bombă pe site-ul "celei mai mari școli de yoga din Europa": MISA®  întâmpină probleme majore și în ceea ce privește participarea la "programul spiritual bogat care va fi difuzat ONLINE cu ocazia Crăciunului și Revelionului". (Linkarhivă)

Mai precis, "...există persoane care nu apreciază eforturile care se depun pentru a li se oferi acces, în mod complet gratuit, la diferitele evenimente spirituale pe care școala noastră le organizează online."

Dacă în cazul conferințelor bonus și a celor din cadrul "Mișcării Charismatice Teofanice" secta a ales pedeapsa în spiritul dictonului "neparticipantului i se ia darul", în ceea ce privește Crăciunul și Revelionul a optat, ca și în cazul "divinelor" filme porno, la introducerea de taxe pentru participare.

"...în cazul în care nu participă minim 5 ore la fiecare dintre evenimentele la care s-au înscris, pe viitor nu vor mai beneficia de acces gratuit la evenimentele spirituale online, ci doar contra unei taxe."

Că numărul celor înscriși pentru celebrarea sfintelor sărbători era mult mai mic decât EGOul gurului, era clar deja de la publicarea anunțului din 12.12.2022, conform căruia au fost prelungite înscrierile pentru aceste sărbătoriri până pe 18.12.2022.  (Linkarhivă)

Inițial se stabilise ca termen final pentru înscrieri data de 23.11.2022.  (Linkarhivă
De pe site-ul federației umbrelă  - ATMAN - aflăm insă că a mai fost o prelungire - până pe 9.12.2022. Deci cele două prelungiri, de aproape o lună împreună, nu au adus succesul scontat. 


Durerea cea mare a "Gângavului din Tărtășești" nu este însă doar numărul redus de participanți, ci și timpul redus de participare a discipolilor la evenimente. Adepții "Autoexilatului" își permit să nu mai stea de la cap la coadă la programul trasat de EL
Timpul optim de actiune a "energiei subtile paranormale triple" a "Inălbitorului de creiere" a crescut la 5 ore. Altfel nu mai poate păstra nici ultimii fraieri încătușați. "Debusolatorul" e frustrat pentru că a pierdut controlul asupra marionetelor.

Drept urmare, nici măcar în ajun de sărbători, acesta nu se abține de la amenințări sau șantaj. Sigur, nu e prima oară când o face în acest context. Cel puțin de prin 2014 îi cașunase pe cei ce se înscriu, nu participă și nu anunță că nu vor participa. Le promitea interdicție la aceste manifestări pe timp de 3 ani. (Linkarhivă)

Pentru cine nu cunoaște, menționăm faptul, că aceste "sărbătoriri" sunt "sui-generis" interminabile și nu constau doar în meditații. Programul se desfășoară (aproximativ/teoretic) între orele 20/22:00 - 7:00 (a doua zi) sau chiar mai târziu și conține conferințe "excepționale" și "în premieră" ale gurului (care sosesc în zor de zi), documentare, "filmulețe" (erotice), "momente artistice", "jocuri interactive creative", "glumițe", "cadouri spirituale"...

Cât de spirituală este sărbătorirea Crăciunului la MISA®  a fost subliniat și în presă română în 2010. (Linkarhivă

Semnificative sunt și câteva exemple din "baza de date" - courtesy of MISA®.

2007 Program Crăciun (Linkarhivă)

2009 Program Revelion (conține și o angrenare contra "focarului contrainițiatic" din interiorul MISA® )(Linkarhivă)

2012 Exemplificari Revelion  (Linkarhivă)

2014 Program Revelion (Linkarhivă
         Anunț  (Linkarhivă)   

2015 Program  Revelion (Linkarhivă)

2016 Program Revelion (Linkarhivă

2019  Anunț (Linkarhivă)

Așadar, bilanțul MISA®  la sfârșitul anului 2022 nu e deloc ROZ.  Dacă o ține tot așa, MISA®  are toate șansele de a se "autoelimina singură", ca să îl parafrazăm pe "Atotștiutorul" Gregorian Bivolaru. "Spor la succesuri" în continuare!

5 comments:

  1. Minim 5 ore de gargara?
    Și-au "autodat singuri" arama pe față. Este limpede că Moș Securici Împuțit și adminul paginilor cu evenimentele online numără și cronometrează vizitele conturilor.
    Perioada sărbătorilor de iarnă le oferă oamenilor ocazia de a reflecta la experiențele spirituale proprii din decursul anului și de a participa GRATUIT, sau altfel spus FĂRĂ TAXE, la evenimente specifice organizate de primării, asociații, biserici și indivizi care nu impun participare și alte taxe în plus.
    Moș Gerilă, printr-o astfel de măsură tâmpă care ar asigura participare și profit, mai pierde o mână de cursanți și îi întărâtă mai tare pe exmisani. A uitat debusolatu' că unii au familie și părinți de vizitat în preajma sărbătorilor. I-a "inițiat" pe "discipoli" în tainele legii dăruirii oculte, iar impunerea taxei și a numărului minim de participanți tocmai în ajun de sărbători nu reflectă deloc această "lieje". În virtutea acestei legi, este "dăruire ocultă" numai când un fraier dă bani, pe gratis (normal!), pe nimicuri oculte.
    Ce mai urmează? Să-i asculte și să-i vadă, dacă se poate, pe vizitatori, inclusiv pe Lisa TV și volgaesoteric? Această măsură s-ar realiza fără consimțământ, ocolind GDPR, cu consacrare și răspuns "afirmativ", în numele lui Scumpi cel MARE, dar totodată mic.

    ReplyDelete
  2. Citind programul de revelion din anii anteriori, era sa lesin de ras. ”Meditatii cadou cu energie tripla” :))). Inca nu pot sa cred ca exista oameni care cred lucrurile astea ce le debiteaza Bivolaru. Tare as vrea sa imi explice si sa imi arate cum se manifesta ”starea tainica de uimire spirituala”...Saracii oameni care sunt prinsi in aceasta secta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te uiti in oglinda si gata: starea de John Travolta fara febra!

      Delete
  3. E frustrat... egoul, a picat testele, eu l-as pune sa și faca o mea culpa in public și l-as da afara din școală pt 3 ani 🤣🤣

    ReplyDelete
  4. Kurananda,
    Cum ti-ar place sa fie -16 grade afara si tu sa fii in situatia nu de a te odihni, ci de a merge sa-ti salvezi grilul de bbq de la a ajunge sub rotile autobuzului pentru ca unul mai tare in manipura ca tine vrea sa te excute silit in secunda 2 a discutiei?
    Decat sa te infoiezi atat, mai bine ai fi plin de compasiune pentru cei care sunt pe cale sa-si piarda viata ca tu sa te kurulesti cat vrei la MISA si on line adica pe net!
    "Cei care s-au înscris pentru a participa, în mod gratuit, pe baza unui cod de acces, la programul spiritual bogat care va fi difuzat ONLINE cu ocazia Crăciunului și Revelionului sunt informați că, în cazul în care nu participă minim 5 ore la fiecare dintre evenimentele la care s-au înscris"
    Nu exista "cei care" ca nu tipi de pe gramada de lemne la mine!
    Problema care o prevad este urmatoarea: daca apare vreo pana de curent in cele 5 ore din cauza deraiatului de Putin? Daca Budeanu se pisa pe firele electrice si acolo ramane? Daca nimic din cele ce prevezi tu ca vor fi perfecte, nu iese nimic? Spune o zicala romaneasca: nu spune hop pana n-ai sarit!
    Eu cred ca nu esti in situatia de a emite pareri cu privire la soarta altora si mai cu seama cand nu tu le platesti lor providerii de internet. Eu cred ca ai mana lung bagata in buzunarul cursantilor si mai cred ca una peste sfecla te readuce cu picioarele pe pamant.
    "s-a constatat că, din păcate,"
    Ma lasi? Sunt pacatele tale, banii sunt ai cursantilor.
    KT

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400