Tuesday, March 7, 2023

Stãpânul semnãturilor. La Paris.

Este de notorietate cã șeful sectei MISA - Bivolaru Gregorian - "invitã" unele adepte la Paris sub pretextul "inițierii tantrice".
Femeile sunt alese pe sprânceanã (din sutele, miile de poze recoltate de la adepți), sunt "impulsionate" și spãlate frumos pe creier de instructori și de alte colege cu "experiențã".

Într-un final, ajung la Paris, sunt preluate de acoliții liderului, li se cere sã poarte niște ochelari "orbi" (opaci) pânã la destinație și sunt cazate într-unul dintre apartamentele sectei.
Ca sã se apere de eventuale acuzații, liderii sectei au conceput și o declarație aiuritoare pe care fetele "este necesar" "sã aleagă" ... sã o semneze.
O declarație care la rândul ei cuprinde mai bine de 50 de semnături (!) și e menitã sã-i apere pielea celui care a fost deja condamnat pe motive sexuale.
Bineînțeles cã nu are nicio valoare, scopul ei fiind de a o speria pe cea care ar dori într-un viitor incert sã povesteascã detalii picante (se face aluzie și la un jurãmânt depus de adeptã și cã ar cãdea sub incidența legii pentru false mãrturii). Publicãm acum în premierã transcrierea unei declarații, trimisã de o cursantã care a vizitat cuibușorul de nebunii sexuale. Dacã cineva este în posesia altei variante (mai veche sau mai nouã), eventual în românã sau englezã, este rugat sã scrie în comentarii (sau sã ne scrie prin intermediul formularului de contact).



17 comments:

  1. Nu pot sa cred ca sunt atat de idioti. Daca astfel de documente ajung pe mana unor organe de cercetare penala, mai mult ii incrimineaza decat ii scot. Pentru ca arata premeditarea unor infractiuni. Si nu pot sa cred ca exista persoane care accepta sa semneze astfel de angajamente. Adica, sa semnezi dinainte ca vei minti organele de politie, mi se pare halucinant si de-a dreptul iresponsabil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Desigur ca îi incrimineaza, însa adevaratul scop al mizeriei aleia de declaratie este plasarea persoanei intr-un spatiu al vinovatiei auto-induse.

      Asta arata si ca infractorul este bolnav psihic in ultimul grad si nu exista niciun adevarat barbat in secta care sa indrazneasca sa-l puna in discutie.

      Ma intrebam: daca fata respectiva nu vrea sa vizioneze vreo porcarie de video sau sa execute vreo activitate din lista aia enorma .. ce se intampla ? va fi pe veci sechestrata in bârlogul ororilor ?

      Delete
    2. Si ce ar trebui sa se intample ca astfel de documente sa ajunga pe mana unor organe de cercetare penala?

      Delete
  2. Declaratia este halucinanta. Nici dupa 30 de ani de abuzuri, spalarea creierelor, raspandirea bolilor, proxenetism, trafic de persoane .. politia / justitia (nu doar din România) nu au scos in afara legii si nu au condamnat banda asta de criminali.

    "Am luat la cunostinta că nu am voie să dau numărul meu de telefon sau adresa de e-mail persoanelor de sex masculin cu care interacționez aici (șoferi, bărbați care sună la ușă sau care intră în casă). Nu există excepții admise de la această regulă. Această decizie este definitivă și ireversibilă. În cazul în care doresc să am orice fel de comunicare sau relație cu bărbații aici este necesar să-i cer lui mai întâi aprobarea."

    "Am luat la cunoștință că, dacă știu că am probleme cu yoni, voi aduce cu mine produsele necesare pentru îngrijirea yoniului meu (clotrimazol, cervugid etc.)."

    Se incrimineaza singuri pomenind de substante / ciuperci halucinogene, droguri, hipnoza, cutii radionice (toate folosite de liderii bandei). Se adauga si furnizarea de informatii false politiei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Colici au gurul si misanii lui pentru ca sunt boli venerice care nu se trateaza cu cele specifice venericelor si adica degeaba se citeste prospectul daca nu este urmata linia de tratament pe care doctorul o recomanda conform protocolului institutiei care il plateste.
      Se fac vinovati de practicarea medicinei fara licenta. Si apoi cine s-ar duce la initiere daca "stie ca are probleme"?
      Acestea sunt crime contra inteligentei.
      Intr-o comunitate daca apare vreunul bolnav de venerice trebuie raportat institutiei responsabila de sanatatea publica pentru a se gasi toate contactele sale si este o problema care nu mai tine de individ ci de ceilalti membri ai comunitatii si de doctori. Individul poate sa nu spuna si sa infecteze pe multi si atunci trebuie gasite metode prin care sa fie adus la tratament si nu doar el. Multe boli nu dau semne si simptome la barbati dar la femei mai degraba se pot observa. Ei stiu aceasta si de aceea dau vina pe fetele venite la initiere ca ele sunt aducatoare de probleme.
      Tot victima adica fetele se aleg cu oalele sparte.

      Delete
  3. Din minunile "declaratiei":

    Am luat la cunoștință că voi primi dopuri de urechi pentru a le folosi în timpul vizitei mele aici și că trebuie să le înapoiez la plecare.

    Preocupare schiritualã de bazã. Semnaturã obligatorie. Probabil Ineptul colecteazã ceara din urechile cadânelor.

    ReplyDelete
  4. Tratatul gupta kama bhairava e citat uneori pe yogaterci si se refera la savurarea urofila a dereglatului dupa ce a savarsit actul sexual pardon urofil. Din pacate cred ca acest tratat secret e inventia mintii bolnave a urofilului suprem dupa modelul doamnei supreme in care s-ia pus propriile texte urofile, ca sa justifice cumva ca acestea sunt practici "milenare" si autentice. Feriti-va de urofil, omul e dement in ultima faza.

    ReplyDelete
  5. please archive this https://yogaesoteric.net/en/aphorisms-thoughts-and-reflections-on-the-mysterious-reality-of-maha-shakti/ 8 March ...

    ReplyDelete
  6. Declaratia asta arata cit de clarvazator si omniscient e taica Bivo. Zero barat. Daca ar fi asa de tare cum vrea el sa creada cursantii ca este, nu ar avea nevoie de aceasta declaratie. Pentru ca ar simti (in urina macar) care din "aspirante" o sa il dea in gat si nu le-ar mai primi din start pe aceste "demoniace" la "initiere". Cu declaratia asta isi da singur in freza. Dupa cum ii e obiceiul, de fapt.
    Iar politia, daca il prinde cu tone de declaratii din astea, il ridica imediat.

    ReplyDelete
  7. "I declare that now, when I am writing this declaration, I find myself in a normal and natural state of mind and"

    Asta iti poate declara orice bolnav psihic, cu mina pe inima, saracul. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta scrie in testament. Iar el vrea sa culeaga de la toti si toate ce ramane, casele, proprietatile, tot.
      El de fapt se uita in mod egal la toti, nu discrimineaza cand vine vorba sa ia.
      Iti ia ciorapii de shakti daca nu ai nimic sa-i dai.

      Delete
  8. Faptul ca a ajuns sa puna pe lista toate ororile gen viol, terorizare, amenintare, santaj, arata dupa parerea mea, ca au fost femei, care in cursul anilor i-au reprosat aceste lucruri. Si au fost multe. Pentru un caz singular nu te apuci sa ceri declaratii.
    Chiar daca nu le-ar fi violat, amenintat, santajat... se pune intrebarea, ce mare ghid spiritual esti tu, daca femeile astea se simt violate, amenintate, santajate in prezenta ta?

    ReplyDelete
  9. Bivolaru , cel mai de nadejde guru ce a pasit pe Terra
    https://www.youtube.com/watch?v=bZX3p-KPVKI

    ReplyDelete
  10. "IT IS NECESSARY TO FINISH READING the material GUPTA KAMA BHAIRAVA TANTRA BEFORE GOING OUT.
    For this, I agree to answer to 3-5 questions related to the material in order to be verified if I have read it carefully. The
    answers must be at least acceptable in order to be able to go out."

    Acesta e trafic de carne vie.
    S-a zis cu Ambarus care ii veghea turma in timp ce el facea astea de care scrie in declaratii!
    Nu mai e paznica sa dea de 6. E cazul sa dispara aceasta scoala si micile tulpinite care vor si ele pe calea banilor rapizi.
    Spalare pe creier cu usb port si declaratii smulse sub amenintarea ca semnatura le obliga. Au fost fortate sa mearga la el. Este ori inainte, ori inapoi si cum inapoi nu le venea sa mearga fiind sub impulsul miscarii initiate, a presiunii grupului, nu este ceva ce de buna voie au stabilit ele ca vor.
    Nu are nimeni cum sa ma convinga ca fetele mai erau constiente si ca inca mai percepeau ce se intampla cu ele fiind bagate la gramada etc. in intuneric si ceea ce mai descriu ele din ce isi amintesc.

    Aceasta e parerea oficiala:
    "As it relates to crimes against indi­vid­u­als, though, the death penal­ty should not be expand­ed to instances where the victim’s life was not taken."
    https://deathpenaltyinfo.org/facts-and-research/crimes-punishable-by-death/death-penalty-for-offenses-other-than-murder

    Dar aceasta nu le impiedica pe fete sa caute dreptate via procese impotriva lui, ci dimpotriva.

    ReplyDelete
  11. https://www.bitchute.com/video/d2i9DuorrZh7/

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400