Wednesday, June 19, 2024

Consacrarea acțiunilor înfăptuite în comun și liberul arbitru

(continuare a postării anterioare 🔗 ) Dacă consacrarea roadelor unei acțiuni individuale ridică atâtea semne de întrebare, cu atât mai complicată este consacrarea roadelor unei acțiuni în comun, ce este realizată simultan de către mai multe persoane. În primul rând, este necesar unisonul atât în ceea ce privește acțiunea în sine și scopul acesteia, cât și răspunsul Divinului la consacrare. În cazul unui act amoros realizat în cuplu, e nevoie de doi,… Citește mai departe / Read more »

Sunday, June 16, 2024

Consacrarea à la Bivolaru - o premieră cu adevărat planetară

(continuare din postarea anterioară  🔗 ) Motto: ”Dar mai lesne e să treacă cerul şi pământul, decât să cadă o literă din Lege” (Luca 16:17) ”De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit şi  nu în numele Tău minuni multe am făcut? Şi atunci voi mărturisi… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, June 12, 2024

Frumoasa Venețiană și Bestia Pariziană

 (continuare a postării ”Parisul nu a primit răspuns afirmativ la consacrare”  🔗 ) ”Răspunsul afirmativ la consacrare” a devenit justificarea tuturor porcăriilor de la MISA și de la alte aberații zămislite în umbra MISA: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/fostul-discipol-al-lui-gregorian-bivolaru-isi-trata-femeile-ca-pe-sclave-cum-a-ajuns-milionar-din-videochat.html Victimă : Asta nu înțeleg... Cum fac 30 de ore în 3 zile? Mîrtz Eugen :  Hai să-l… Citește mai departe / Read more »

Sunday, June 9, 2024

Marea Reciclare vs Marea Resetare

 Pe MisaTV, câțiva instructori MISA îndeplinesc un adevărat serviciu de permanență, expunând cel puțin o conferință ”nouă” în fiecare seară din ”zilele lucrătoare” (dacă se poate spune că cineva de la MISA știe ce e aceea zi lucrătoare). Este un veritabil asalt asupra minții adepților MISA, menit să-i mențină conectați la gândirea și activitatea măreței școli. Unii dintre cei care realizează aceste expuneri sunt instructori cunoscuți, de alții n-au… Citește mai departe / Read more »

Monday, June 3, 2024

Despre ÎNDOIELI și TESTE SPIRITUALE la MISA

 Cele două jurnaliste germane care au realizat recentul podcast ”Tantra Toxică” au sesizat că una dintre metodele de control psihologic larg utilizate în cadrul sectei MISA implică așa-zisele TESTE SPIRITUALE. citez din podcast: Terapeuta Încă mă impresionează modul în care inteligența este subminată în acest mod. Cu alte cuvinte, faptul că oameni care au de fapt  discernământ și inteligență, ajung într-o situație în care acestea sunt cumva pierdute… Citește mai departe / Read more »