Tuesday, July 27, 2021

"Bine băi, și abia acum te-ai trezit să ne spui?"

Faptul că GB s-a trezit după 30 de ani să-i avertizeze pe ageamiii săi de discipoli despre "ravagiile sublimării haotice stihinice",
nu este nicidecum ceva nou, ci este un fapt obișnuit de-a lungul timpului.


La peste doi ani de la începutul cursurilor, adepții MISA aflau cu surprindere că toate acțiunile importante - mai ales cele spirituale -
trebuie realizate numai după ce s-a primit în prealabil răspunsul afirmativ la așa-numita "consacrare a roadelor acțiunilor către Dumnezeu".
În lipsa consacrării, practicantul acumulează karma corespunzătoare acțiunii, rămânând legat de roadele acțiunii cu lanțuri invizibile,
de-a lungul a numeroase reîncarnări, până când va arde aceste legături.

Cea mai mare consternare a produs-o aflarea veștii că o karmă foarte mare se generează în cadrul fuziunilor amoroase,
care trebuiesc realizate numai cu "iubire, transfigurare, continență, transmutare și sublimare"
.
De unde puteau să știe practicanții că aceste condiții sunt îndeplinite?
Din răspunsul la consacrare, despre care însă nimeni nu știa până atunci, cu excepția poate a discipolilor vechi ai lui GB de dinainte de 1990,
care însă nu păreau să dea importanță faptului, din moment ce nu pomeniseră nici ei nimic despre aceasta.
La începutul practicii sau a activităților se realiza doar "interiorizarea și orientarea gândurilor către Divin".

Desigur, mulți se întrebau de ce fuseseră îndemnați să practice tantra (neoficial, din cărți) fără să fie avertizați asupra necesității consacrării?
GB se comporta de parcă toți trebuiau să fie din start experți în Bhagavad Gita, acolo unde este revelată practica consacrării.


Apoi a fost chestia cu hiatusul solar din august, care fost calculat în primii ani după calendarul liniar (în preajma datei de 23-24 august) și apoi care,
după o vizită a lui Narcis Tarcău în India, a început să fie calculat corect (după unghi, ca în astrologie), fiind realizat după 3-4 zile, pe 27-28 august.
În tot acest timp, Marele Inițiat din altă Eră, care este mereu scufundat în Divin și este conștient de toate energiile elevate,
nu s-a prins că un asemenea fenomen subtil cu mare ecou în ambianța înconjurătoare avea loc de fapt după ce fusese "exemplificat".


La peste zece ani după ce începuseră "spiralele de inducție a stării de Eliberare prin miracol divin", avea loc un alt "miracol":
GB a mutat Brahmarandhra din creștetul capului, un pic mai în spate... 
Și cum rămânea cu cei ce relataseră despre stările de "ieliberare" pe care le "trăiseră"? Văzuseră alt film...
Cică vinovat era Claudiu T., deși GB era cel care păstorise mai toate spiralele până atunci.


Apoi a mai venit una "de-a lui Claudiu": subit, nu mai era corect ca în timpul execuției asanelor să fie realizată laya yoga cu bija-mantrele
corespunzătoare centrilor activați de asane.


În preajma Marii Translații în ce-o fi fost din 2012, s-au schimbat și polii magnetici.
După 22 de ani în care practicații s-au orientat cu fața către Nordul magnetic (confundat cu Nordul geografic), acum au întors spatele vechiului,
orientându-se cu fața către Sudul geografic, unde se află de fapt adevăratul Nord Magnetic!
Se inversaseră cumva polii magnetici între timp? Evident că nu, acele busolelor arătau la fel ca înainte, iar păsările zburau tot pe vechile trasee.
Dar GB s-a folosit de basmele cu inversarea polilor pentru a masca eroarea anterioară (de care și-a dat probabil seama navigând pe maleficul Internet).
Evident, tot Claudiu începuse cu stângul, numai că de la plecarea acestuia trecuseră deja vreo 5 ani!


După 25 de ani de practică Hatha-yoga, altă surpriză cu asanele: s-a schimbat modalitatea de execuție și de conștientizare!
Noua modalitate se numeșteVijnana Asana și este muuult mai eficientă decât vechea modalitate.
Și atunci ce au făcut practicanții MISA timp de 25 de ani? Cum, ce? Au "evoluat și ei spiritual" cum au putut, înregistrând "mari realizări"!


Mai apoi, cu o întârziere de peste 30 de ani, altă revelație: energia OJAS rezultată prin transmutare nu trebuie sublimată oricum și oriunde,
cum vrea mușchii fiecăruia, ci trebuie "modulată"!
Iar GB nu a lămurit cum exact anume trebuie realizată respectiva modulație, ci a oferit un număr de "iexemplificări",
în urma cărora sublimarea - urmată de modulație - este realizată "acolo unde este necesar"!
Ce se petrece cu cei care nu s-au prins cum anume trebuie procedat? Ghinion, n-au decât să participe la cursurile din anii anteriori!

Cum rămâne cu "tantra este doar pentru cei pregătiți"?
Important era să pescuiască un număr cât mai mare de aspiranți; despre pericolele "ravagiilor sublimării haotice stihinice"
avea să vorbească mult mai târziu, contra cost.
Acum, iată că GB s-a decis să reveleze acest aspect și ageamiilor plângăcioși de la ceilalți ani de curs, dar numai celor care participă la tabăra de vară!
Cum rămâne cu ceilalți? O să revină cu "revelații" pentru toți, dar mai întâi să fructifice taxa... pardon, "donația" de 700 Ron.


În acest caz, ce să mai vorbim despre "mica întîrziere" dintre debutul termoscanării și "revelația" conform căreia
cei termoscanați sunt în pericol să fi fost deja "marcați izotopic", recomandându-le să se verifice cu lămpi ultraviolete? 
Sau despre "mica întîrziere" de 6 luni dintre debutul vaccinării și "revelația" conform căreia cei care deja s-au vaccinat,
au avut relații sau doar i-au atins pe cei vaccinați, sunt în mare pericol de a se îmbolnăvi
?

Și astfel cursurile MISA au împlinit 32 de ani, unde revelațiile sosesc cu întârziere (retard), atunci când se prinde și Marele Retardat.

1 comment:

  1. Ojas e de la sine rafinata si nu se moduleaza. Energia inimii nu se moduleaza. Nu exista asa ceva ca modulezi, impui iubirii ce sa faca.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400