Wednesday, July 14, 2021

”Diavolii ce se deghizează cu viclenie în straie de îngeri” - Marea Demascare

Urmare la postări anterioare:

GB anunță cu emfază că a fost identificată persoana ce se ascundea sub denumirea “Angel’s Victory”:
este cursanta A.M.R. din Pitești, grupa 23.
Aceasta a urmărit să se disculpe într-o manieră șmecheră,, afirmând că niciodată nu a fost sau nu va fi dușmana Atributelor Dumnezeiești,
dar faptele ei o demască și o dau de gol.

A.M.R. nu a fost sinceră și nu și-a recunoscut cu umilință greșelile vădit intenționate pe care le-a săvârșit,
acaparată de beția puterii ca moderatoare.
După ce a șters postarea privitoare la Atributele divine, a transmis că acestea sunt permise doar în privat dar, în schimb,
a permis alte postări ce exprimau îndoieli cu privire la revelația Atributelor și astfel s-a demascat ca o dușmancă a acestora.

În final, GB o invită pe A.M.R. să răspundă audio-video cu privire la aceste fapte.

”Înclinăm să credem cu anticipație, cu o certitudine de 99%”, că nu va fi difuzat un eventual răspuns al celei învinuite,
pentru că scopul tevaturii create de GB nu este justificarea erorii sau îndreptarea acesteia, ci este execuția sumară de tip bolșevic,
care să servească drept exemplu tuturor slugilor care, pe viitor, ar avea de gând să devieze de la liniile directoare trasate de Autoritatea Supremă.





2 comments:

  1. O balacareala lunga, inepta, cu repetitii infinite (si sinonime puse unul langa altul) semn al decrepitudinii galopante a clovnului penal obosit autointitulat profesor de yoga.

    Caricatura asta de sef de secta nu stie ce este gândul bun, pozitiv, nu cunoaste si nu practica compasiunea, mila, nu empatizeaza cu ceilalti. Carisma ZERO, inteligenta sub medie (cea emotionala lipseste complet).

    Si totusi inca exista persoane captive in secta, unii probabil nu mai dau 2 bani pe schizo-"conferintele" fondatorului misan dar sunt legati de interese economice sau sunt prea batrani sa mai gaseasca o cale de iesire care sa nu-i trimita direct in depresie .. finala.

    ReplyDelete
  2. Numai un ieliberat poate la varsta lui sa o ia razna pe campii. In loc sa se autocenzureze din gandirea deliranta si vorbirea discursiva despre probleme, el se lauda smecher, chiar parsiv, ca a identificat pe x. Au trecut 3 saptamani sau poate si mai multe de cand s-a chinuit sa descopere vipera coltoasa. Asa guru panglicar eu nu am cunoscut in toate vietile mele. Pe el il roade grija, paranoic fiind, nu cumva adeptii sa isi dea seama cat de inapt este. Bineinteles ca aici putea sa taca malc si sa lase intuitia divina sa manifeste adevarul, dar sa ne amintim ca smintitul inventeaza si interpreteaza mereu ceea ce era de mult scris si revelat. Ca nu poate recunoaste adevarul manifestat, asta o stim, fiind el unealta decripita a altor entitati. Dar sa te cobori in halul asta din postura de mare clarvazator in postura de maimutoi, asta a fost prevazut de cineva in trecut, in prezenta consoartei lui principale de atunci, motiv pentru care aceeasi consoarta a parasit si cursul si a si turnat un pic ca sa iasa din lista procesului respectiv. Va spun sincer, eu nu l-am crezut pe prietenul meu cand a prevazut sau a prevestit evenimente. A avut sau nu darul clarviziunii, eu nu stiu, ca eu nu pot sa vad ce a facut acum 20 de ani dar vad ca absolut tot ce a afirmat despre miscare, gurul ei si restul, s-au implinit cu eroare de 0.5%. Despre mine, ce sa spun, sunt fericit ca am un prieten lucid, care mi-a expus mai demult toate potlogariile miscarii si mi-a ramas exemplu. Despre miscare, ce sa zic, ca orice secta decimata va supravietui si dupa amortirea glasului celui neieliberat, mereu acelasi neieliberat. A consemnat Trivium.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400