Monday, May 24, 2021

Atac la “revelațiile fundamentale” ale gurului - Gregorian Bivolaru instigã la vânãtoare de “dușmance ascunse”

 

Sâmbãtã 22 mai 2021 MISA Senzational TV a transmis un mesaj-atentionare de la Gregorian Bivolaru -„Diavolii ce se deghizează cu viclenie în straie de îngeri”.

Pe scurt, in cadrul MISA exista voci critice la adresa uneia din multele revelatii ale ghidului spiritual, a “atributului dumnezeiesc al iertarii”.

Drept urmare, gurul ofensat instiga la vanatoare de “dusmance ascunse” ale acestei revelatii.


Pâra – marca (inca) neinregistrata de MISA


In deschiderea mesajului, Gregorian Bivolaru aka Magnus Aurolsson citeste, in ritmul si tonul care l-au consacrat, marturia unei “aspirante”, al carei nume omite sa il mentioneze.

Aceasta este nemultumita de faptul ca i-a fost sters, “cu rea vointa”, un sfat postat pe un grup de discutii Telegram, in care recomanda unei colege intru MISA invocarea “atributului dumnezeiesc al iertarii” ca “tehnica puternica pentru iertare”.


Moderatoarea “Angel’s Victory” nu doar ca i-a cenzurat comentariul sus mentionat, dar a permis apoi postari in care se contesta eficienta operarii cu atributul dumnezeiesc al iertarii, revelat de insusi Gregorian Bivolaru.

Sacré bleu! Quel sacrilège! :)

Astfel de pâre inabil camuflate fac deliciul gurului de Tartasesti de ani de zile. E E de mirare, ca pâra nu se afla inca pe lista celor 13 (!) marci inregistrate de MISA la OSIM.

Adeptii il alimenteaza regulat pe guru cu asa ceva, desi sunt clar in contradictie crasa cu spiritualitatea afisata cu aplomb de MISA. Ii face o placere nebuna sa le comenteze ore in sir, improscand “vinovatul” cu epitete ca la usa cortului.


Complaint against unknown”


Si mai jenant in acest context este faptul, ca marele Magnus Aurolsson habar nu are cine este “Angel’s Victory”. Nu i-a aflat inca numele real, nu a stat de vorba cu ea. Comenteaza insa cu tupeu pe marginea situatiei descrisa in depesa.

Atat “paracioasa”, cat si instructorul Cavel Sãlinescu, Aurianela (purtator de cuvant pentru MISA si Bivolaru) si un alt administrator al grupului Telegram sunt la fel de “impotenti” ca mentorul lor spiritual. Exemplificarea “subtil-telepatica paranormala” a starii de ceata totala in ceea ce priveste identitatea reala a “raufacatoarei”a functionat cu brio.


Desi necunoscuta gurului, acesta o catalogheaza drept “imbecila”, “dusmanca indarjita a atributelor dumnezeiesti” si instrumentul anumitor categorii de demoni”. (vezi min 50:10)


De asemenea, “Grieg” a avut neobrazarea sa afirme, ca nu exista nici o indoiala cu privire la intentiile abjecte ale acestei persoane, care nu intamplator, se ascunde ca o sobolanca si refuza sa isi dea numele”. (vezi min 51:17)

La pasajul asta se enervase bine de tot “Scumpi”. Nu exista nici o indoiala, desigur, ca si-a adus fulgerator aminte, cum a fugit in 2004 in Suedia, ascuns ca un sobolan intr-un tir si cum in 2016 la Paris, cu pasaport bulgar pe numele Nicolai Petrov, nega ca l-ar chema Gregorian Bivolaru.



Perle


Asa cum ii este obiceiul, pe parcursul mesajului a scos perla dupa perla.


Cateva exemple:


“ … atunci cand Isus Cristos crucificat fiind, se afla pe cruce, a rostit in auzul ucenicilor sai cuvinte memorabile.

Unde altundeva sa fi fost, decat pe cruce, daca era crucificat? Cu vaca prin porumbi?


Luati aminte ca nici o fiinta umana si nici macar ingerii nu sunt capabili vreodata sa inventeze energia iertarii...”

Ce plantute o fi tinut sub limba inainte sa scoata intelepciunea asta?


.. a devenit canalul tainic prin care era captata si apoi era receptata si manifestata energia subtila sublima a iertarii dumnezeiesti.”

A capta si a recepta sunt sinonime, domnu’ maistru instalator.

De unde sa stie asta un eliberat in viata, despre care adeptii afirma ca stie ce scrie intr-o carte doar punand mana pe ea?

Doneaza cineva un DEX pentru “biblioteca divina” a acestui guru inchipuit?


Instigare la vanatoare de “dusmance ascunse”


Una peste alta, mesajul acesta este inca o dovada clara, ca Gregorian Bivolaru e mereu acelasi ofticos, ranchiunos, care nu suporta alte puncte de vedere.

Cei care ii fac jocul sunt caracterizati, dupa parerea lui, de o inteligenta sclipitoare, de bun simt, de luciditate” si au reusit sa isi dinamizeze “intuitia spirituala”. Asta-i marfa rara la ora actuala in cadrul “celei mai mari scoli spirituale ezoterice” din Europa.

Cei care spun altfel decat el sunt “imbecili”, “dobitoci”, “perversi” ori se afla sub influenta demonilor, diavolilor sau a spiritelor satanice.

La teorie e tare. Bivolaru tine conferinte despre iertare, exemplifica starea de iertare si atributul dumnezeiesc al iertarii dumnezeiesti, dar nu e capabil sa puna in practica nici macar un “gram fundamental” din ceea ce predica.

Dovada este chiar mesajul in discutie, in care pe langa faptul ca o face cu ou si cu otet pe moderatoare, isi si “roaga” adeptii sa o depisteze neintarziat, pentru a-i expune personal numele intr-o interventie scurta, ulterioara. (vezi min 53:04)

...va rugam sa o anuntati, ca va fi iertata pentru ticalosia de care a dat dovada, dar ii transmitem cu anticipatie ca, citam, “a gresi este ceva omenesc, a ierta este o evidenta manifestare dumnezeiasca, dar a persevera apoi iar si iar in aceeasi greseala este dovada unui comportament pervers, diavolesc”.

Fiind evident ca nu e vorba de un caz singular, ca se inmultesc vocile, care nu mai cred in eficienta revelatiilor lui, se ambaleaza si mai tare.

Drept urmare trebuie identificate neintarziat , demascate imediat si apoi izolate toate fiintele umane din cadrul MISA, care sunt deocamdata dusmance ascunse, incapatinate ale atributelor dumnezeiesti”. (vezi min 55:03 si 56:43)

Acestea sunt unele din caracteristicile majore ale sectelor periculoase: demascarea si marginalizarea criticilor.


Bãtrânețe, haine grele


Mai mult, Magnus Aurolsson da semne de ramolire avansata: este incoerent, repeta aceeasi idee de mai multe ori, uneori chiar in cadrul aceleasi fraze. Frazele-i lungi si incalcite, nu doar ca nu prea mai fac sens, dar pare sa nu le mai inteleaga nici el.

La un moment dat spune ca citeaza o “rostire” din Biblie, iar dupa ce termina de “citat” afirma ca a parafrazat si imbogatit rostirea. ;)

Uita deci, de la mana pana la gura sau se “autocontrazice singur”, ca sa il parafrazam.


Exceptionala metoda ezoterica tibetana de intinerire, regenerare si revitalizare”, in care ii initiaza numai pe “aspirantii la starea de Vira” a dat roade doar in ceea ce priveste Ego-ul maestrului, un “sui generis” Turn Eifel” de Tartasesti.

Bivolaru nu se poate abtine sa sublinieze de mai multe ori ca atributele dumnezeiesti i-au fost revelate pentru prima oara pe aceasta planeta, “rand pe rand de bunul Dumnezeu”, care Dumnezeu continua cu revelatiile.


Cu toate ca asa isi incheie “corespondenta” cu discipolii, gurul Gregorian Bivolaru nu are cum sa mai fie “mereu acelasi”.


No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400