Friday, May 21, 2021

Cum se mai distreazã sectanţii bivolari

 Misani plini de iniţiativã si stupiditate si-au emulat caricatura de maistru (instalator) si au pus-o de-un unison mic, habotnic si dereglat.

Acţiune spirituală la unison (rugăciune) [19 mai]


Minut dupã minut adepţilor ("fiinţele umane" - alienii si animalele au interdicţie) li se cere sa-si mute atenţia pe diverse cereri cãtre Mnezo-tãticul.

Culmineazã cu seria de trei cereri de mai jos care-i îmbinarea perfectã a sperietorilor conspiraţioniste vânturate pe glob plecând de la QAnon si pânã la senatoarea-urlãtoare șoșoacă.


21.40 – 21.41 (1) obligativitatea vaccinării și toate vaccinările nocive să fie anihilate din fașă și definitiv atât în România, cât și pe întreaga planetă Pământ;

21.41 – 21.42 (2) să fie oprită răspândirea oricărei pandemii covid-19 sau oricare altfel de pandemie, orice înscenare cu această temă;

21.42 – 21.43 (3) să fie dizolvate și anihilate acum și aici toate manifestările și intențiile malefice de control și subjugare a populației întregii planete Pământ;


In (2) baieţii sunt dezorientaţi: e pandemie sau e înscenare ? (tot pe modelul schizo-gurului: "este doar o gripã dar eu vã lecuiesc cu poţiunile-minune")

Se stie cât de bine le ies misanilor binecuvântãrile, susţinerile, "rugãciunile" (mai ales alea dedicate câte unui coleg mort de cancer desi gurul l-a "tratat" profesionist).

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400