Sunday, July 11, 2021

Efectele teoriilor conspirationiste asupra adeptilor: Jayson Acs

 Intr-un articol publicat pe yogaesoteric - "Clarificare privind situaţia fostului instructor de yoga Jayson Acs", aflam despre efectele intens "benefice" ale învataturilor sectei asupra adeptilor.

Un individ - fost instructor acum - aderã la o grupare anarhicã care nu recunoaste legile si statul în care traieste, adaugã la aberatiile "politice" un comportament haotic la volan în trafic cu toate consecintele de rigoare (ajunge în puscarie, o inutila greva a foamei etc).

Articolul pare scris de expertul-puscarias bivolaru sau de omul-plastilina (lipsit de coloana vertebrala) Adinathananda.

Eroul bãlãcãrelii misane s-a dovedit doar un fidel adept al sectei, punând în practica tot ce aude de la maistrul sãu dus (mental): teorii conspirationiste, slãvirea gruparilor (real - imaginare) alternative para-stat / paramilitare (QAnon, fortele galactice ale lui trump, pãlãrii colorate), schizo-entuziasmul tâmp la auzul uciderii a 60 de mii de "baieti rãi".

Jayson Acs ar trebui premiat de sefii sectei - dovedindu-se unul dintre putinii indivizii care trec dincolo de vorbe (copiate de Decrepit de pe tot soiul de pagini-ghene de gunoi) si trecând la fapte. Bine ca n-a început sa vâneze reptilieni pe strazile oraselor Europei.


Inca adeptii sectei ar trebui sa se întrebe cum un asemenea specimen a fost promovat în postura de instructor de sefii sectei, de Decrepit în persoana. Sã-si aduca aminte de povestile despre ultra-capacitatile gângavului maistru (sau ale locotenentilor care mai de care mai "vizionar" si mai expert în teoriile cuantice gen Minciunã-Ananda) care vede în astral si-n cauzal dar nu e-n stare sa vada aurele decât cu ajutorul pozelor trimise de cursanti.


Articolul:





3 comments:

  1. Radem, glumim, dar nu parasim incinta. Cat timp e nebun in miscare da nu face prostii, fiecare e acceptat si incurajat sa isi piarda mintile si mai mult. Cum se petrece insa ceva negativ, e pus la zid si demonizat. Ca atat de mare ifluenta benefica are scoala de au ajuns unii sa se sinucida avand viziuni mistice cu ieliberatul. Ce sa ii uram aceatei scoli? Viata lunga si sanatate, ca din cate s-a vazut, aceste aspecte laudate ca fiind efectele caii yoga, s-au pierdut si s-au transformat in moarte violenta, sau boala letala (cancer) sau boli psihice pentru acei adepti care pareau normali cand au inceput cursurile...

    ReplyDelete
  2. L.am.cunoscut. Isi dorea atat de mult sa se identifice cu maestrul incat si finalul, cel.cu inchisoarea, era previzibil. Pacat ca si.a sacrificat intreaga viata unei himere. Care himera se dezice de el.in stilul caracteristic.

    ReplyDelete
  3. ...tot femeile.saracele. Dupa modelul gurului iubit, tot la.ele.apeleaza pt a scapa de zdup..Parca era om.liber si nu avea nevoie de avocat. Cata ipocrizie!

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400