Tuesday, March 12, 2024

Lumini și... umbre, abil tăinuite, ale astrogramei Emeritului


Magnus Aurolsson - Gregorian Bivolaru - Nikolay Petrov birthday party in jail (AnonymousI- generated)

Ca să fim și noi în ton cu MISA, care sărbătorește ziua de naștere a neasemuitului ei ghid spiritual, am scos de la naftalină, din arhiva vechiului forum ExMISA, două interpretări ale astrogramei lui Gregorian Bivolaru. Pe alocuri ne-am permis să introducem chiar anumite linkuri "cu miez". 

Prima, din 1995, o perlă a cultului personalității practicat la MISA, prezentată (de la minutul 2:30) în filmul omagial "Călăuza".

“Te vei numi Gregorian, căci numele tău este “cel care veghează”.

Ai să crești și ai să fii o natură foarte romantică și ființele pe care ai să le întâlnești sunt dictate de conjuncturi karmice predestinate, pe care de multe ori le știi dinainte. 

Și mai știu de la Venusul tău în trigon cu Neptun c-o să ai o înțelegere profund emoțională și mistică și că vei fi capabil să exerciți putere de vindecare prin simpla ta prezență liniștitoare.

Pentru că ai Marte în trigon cu Uranus aceasta îți va da originalitate și energie în acțiune. Vei avea voința, forța și capacitatea de a acționa decisiv, vei fi capabili să elimini condițiile și concepțiile vechi pentru a aduce altele noi . Vei fi direct și deschis și vei avea o uriașă energie care te va face să fii îndemânatic în aplicarea practică a legilor oculte.

Copilule, mai află că în destinul tău Neptun fiind în conjuncție cu ascendentul vei avea mari calități intuitive și psihice. Acțiunile tale vor fi greu înțelese de ceilalți oameni, pentru că ele se bazează pe pătrunderi subconștiente și percepții intuitive.
Ai să dobândești o înțelegere superioară a realității prin sensibilitatea ta față de mulți factori subtili ce afectează o situație dată , factori pe care ceilalți nu-i pot înțelege.

Vei avea un magnetism subtil, care îți va da un aer de fascinație.

Ochii tăi vor avea o profunzime misterioasă aproape hipnotică.

Să nu uiți niciodată că Marte în cuadratură cu Pluto poate fi periculos datorită naturii sale mult prea puternice, dar atunci când este combinată cu disciplina, diplomația și rațiunea, energia conferită de acest pătrar are să îți aducă mari realizări.

Află și de la mine că viitorul tău este modelat și de prezența lui Pluto în casa a X-a, care îți va da o mare voință și o capacitate deosebită de efort pentru a obține succesul.
Nu știu dacă tu ai aflat cumva de undeva, dar ființele care au această poziție a lui Pluto pot deveni conducători spirituali, având o înclinație specială pentru vindecări, clarviziune și profeții care îi pot aduce renumele.

Eu îți spun curat, că toate acestea le vei realiza fiindcă Jupiterul tău, care este în Berbec,
îți da abilitatea de a conduce și aduce înnoiri în filozofie, educație și alte domenii spirituale.

Te va ghida toată viața ideea forță: “Eu fac toate lucrurile să fie noi”.

E bine să îi amintești băiatului că, uite aici în stele,se vede că uneori va avea tendința să se angreneze în acțiuni drastice, de anvergură, în numele spiritualității și că doar încrederea în capacitatea sa lăuntrică de a se transforma îi va da curajul, să se angreneze în lucruri pe care alții nu îndrăznesc să le abordeze.

Amintirile tale din Tibet vor fi primele care te vor trezi.
Și acum pe toate le știi. Binecuvântat să fii!"

 
A doua, din 2008, în care forumista  "Lorenza" a revelat petele negre ocultate de sectă.

"Durere cu interpretarea asta a astrogramei lui Grig! Capodopera de dezinformare si interpretare partinitoare. Oare cine i-o fi facut-o? Parca ar mai conta. Si nici Nicu nu dadea doi bani pe astrologie pentru ca cica nu se poate vedea cine esti tu in realitate! De fapt daca stii un pic de astro din carti de buna calitate iti dai seama imediat ce calitate indoielnica are omul nascut in 12.03.1952 la Tartasesti.

Ca tehnica de interpretare, trebuie sa fii atent cand informatiile despre diferite unghiuri formate in astrograma (aspectele) incep sa se repete. Practic atunci cand se repeta de trei ori o informatie, gradul de certitudine pentru astrolog este deja mare, caracteristica aceea existand in omul in cauza. Mai sunt si alte detalii tehnice dar stiu ca sunt plictisitoare pentru nepasionati.
Hai sa-l despletim. :)

Pluto la meridian: vointa de a accede la putere, lipsa principiilor morale, dorinta de a ajunge la nivele de varf ale administratiei si de a lua decizii de autoritate. Isi leaga destinul de mase mari de oameni, doresc o schimbare drastica a lumii inconjuratoare. Se prezinta lumii in postura de om dur, lipsit de intelegere si se foloseste de oameni, avand tendinte dictatoriale.

Marte in cuadratura cu Pluto. Tendinta de a folosi forta pentru a obtine orice doreste, motivat interior de ideea ca "cel mai tare are dreptate". Rapacitate, caracter dictatorial, agresiv si dominator din punct de vedere sexual, "devorator energetic" :D . Posibila spiritualizare a sexualitatii in cazuri rarisime, mai frecvent cei cu configuratia aceasta ajung usor la degradarea umana.

La barbati Luna inseamna mama si sotia. Tipul (Grig) are doar aspecte stresante pe Luna, o cuadratura si o opozitie.

Luna in cuadratura cu Uranus: intre altele nativul se plictiseste usor si renunta la o activitate (femeie, "nevasta"), doar de dragul schimbarii. Cauta ceea ce este stimulant, plin de noutate, are o puternica dorinta de a se debarasa de trecut, creandu-si prilejuri de excitare emotionala. Are un tip de sensibilitate care il face sa raneasca si uneori sa perverteasca pentru a se elibera de stres. :D

Incepe sa semene cu personajul stiut de noi, nu cu ce spune legenda oficiala de la MISA.

Luna in opozitie cu Mercur: imprastiere si fluctuatii ale gandirii, lipsa de obiectivitate. Tipicari si greu de urnit din schemele lor mentale. Fara sa isi dea seama ii judeca pe cei din jur prin prisma a ce le place sau displace la acestia. Orizont mental limitat, barfitori, memorie slaba.

Practic in astrograma lui sunt doar trei aspecte benefice, un sextil si doua trigoane semnificative, restul sunt aspecte tensionate, cuadraturi(5) si opozitii(5).

Eu am mari indoieli cu privire la ascendentul lui in Balanta, mai degraba inclin spre Scorpion.

La tara nu a fost inregistrata mai mult ca sigur ora nasterii la Casa de nastere, daca o fi existat asa ceva in Tartasesti, maica-sa a murit tanara, nu cred ca a apucat sa fie pasionat de astro pe vremea cand mai traia ea. Asa ca a ramas batrana aceea, matusa-sa sa mai stie cam la ce ora s-a nascut si doua ore incoace incolo se pot gresi usor dupa careva zeci de ani.

Cred ca are ascendent in Scorpion din cauza preocuparii obsesive pentru sex, din cauza desfranarii lui si pentru ca pana si la nivel anatomic semnul ascendent este la oricine "insemnat".
L-am vazut prin 1991 la nudul gol la epava si intr-adevar are o dimensiune neobisnuita a penisului. Nu e marcat prin talia subtire si prelunga (balanta) ci prin sex (scorpionul). :P
Mai sunt si altele capsunici pe tortul astrogramei lui, dar mai incolo."

"Si completare la "fabuloasa" astrograma a lui Grig. :P

Venus in opozitie cu Pluto: da dorinta de posesiuni materiale, grosolanie, dizarmonie in relatiile sociale. Foloseste oamenii exploatand instinctul sexual. Predispus la actiuni vrajitoresti pt a obtine sau mentine relatiile sexuale, pt bani sau faima.

Saturn in opozitie cu Jupiter, intre altele ii face pe nativi sa dea inapoi din fata responsabilitatilor.

Mercur in opozitie cu Saturn inzestreaza cu ingustime de vederi, conservatorism, incapatanare. Lipsa viziunii de ansamblu, a capacitatii de sinteza. Suporta o educatie rigida. In timp devin obtuzi la nou, iar anturajul actionand in oglinda le respinge ideile inovatoare, atatea cate au. Pot fi in chip deliberat necinstiti.

Jupiter in opozitie cu Neptun aduce si probleme cu imaginea sociala, necinste, probleme cu justitia. Predispune la abuzuri alimentare, obezitate, lene.

Tot stau si ma gandesc unde i-a fost discernamantul cand a lasat sa fie adulat chiar si pe tema astrogramei. Presupun ca si-o stia bine si era constient cate vicii de caracter evidentiaza. Nicu combatea astrologia tocmai pentru ca astrograma lui Grig nu-l arata atat de spiritual si divin cum i se parea lui ca este :D
M-am simtit datoare sa scriu doar despre umbrele care se vad in horoscopul lui Grig, pentru ca de partile pozitive am auzit de o mie de ori, pana m-am scarbit. Iar o prezentare cinstita trebuie sa le cuprinda pe ambele."

"Trebuie sa corectez ceva spus in primul post despre numarul aspectelor armonice din astrograma lui GB. Sunt ceva mai multe, pentru am lucrat cu orbul mai mare pentru soare si luna, asa cum spune si traditia, nu cum le calculeaza sec programelul de astrologie.

Practic omul nostru are patru trigoane superbe, trei dintre ele formand un triunghi regal sau o piramida de apa. Aceasta aduce cel mai creativ dintre potentiale, individul poseda o intelegere subtila si intuitiva a celorlalti.

Nu doar ca este prezenta aceasta piramida, dar se formeaza chiar o structura inca si mai complicata si mai rara, pestele. :P  Nu zodia, ci o configuratie cu doua cuadraturi atasate la cele doua planete de pe una din laturile  triunghiului regal. Ma rog, daca incercati sa o
desenati iese ceva ca un peste.
Peștele (AnonymousI-generated)

Dupa D. Ciuperca, in cartea caruia am gasit descrisa configuratia aceasta, interpretarea este extrem de elogioasa. Se interpreteaza ca rezultat al unui mare potential creator si spiritual adunat de-a lungul incarnarilor precedente si pe care nativul il va regasi doar dupa un profund lucru spiritual asupra sa, urmand o cale pe care trebuie sa se angajeze total (which he did not :D )

Deblocarea potentialului spiritual al piramidei se face lucrand asupra focarului de iesire, in cazul de fata, soarele. Cred ca de-aici i se trage apologia turbata adusa principiului Yang, pozitiv, masculin, shivaic, semn pozitiv and so on :D
Doar ca s-a impiedicat in egolatrie si cultul personalitatii, tare de personalitate simbolizate tot de soare."

La mulți ani cu sănătate! 
Atâta cât să puteți "savura" profund, plenar și integral anii de închisoare "dictați de conjuncturi karmice predestinate" ce așteaptă. 
HaPee Birthday Grieg!

(Notă: Imaginile inserate în articol sunt dedicate "muzei" care le-a inspirat, doamna Susan J. Pamer, sociolog și "expert MISA")

13 comments:

  1. Replies
    1. https://telegra.ph/Zi-na%C8%99tere-maraton-12-13-14-martie-03-13

      Delete
  2. Iti dai seama ca nu e un secret asta? Se stie ca oficial, in acte, data nasterii e pe 13. Copia unui document de calatorie si a schimbarii de nume sunt disponibile online.
    S-a mai discutat pe tema asta.
    Nu e obligatoriu sa minta GB ca s-a nascut de fapt pe 12. Stiu cateva persoane nascute in anii aia, care au fost nascute intr-o zi si parintii i-au anuntat la primarie, sau unde se facea, a doua zi, iar in acte e trecuta data cand au fost inregistrati oficial.
    La antecedentele lui GB inclin sa cred ca minte insa. Si-o fi ales data si ora apropiata de ziua de nastere oficiala, pentru ca 13 nu i se pare de bun augur. Papagal!

    ReplyDelete
  3. Se transmite de vreo ora pe MISA TV "O stare de comuniune spirituala profunda, plenara, identificatoare, ce este efectuata cu prilejul Zilei de nastere a lui Grieg". Tocmai s-a terminat muzica de cancan. :))
    Oare o tin tot asa cu muzici pina in miez de noapte cit dureaza transmisia pe tema asta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6 ore trebuie sa participe la evenimentele cu pricina discipolii ilustrului. Dupa atatia ani cu elixir auriu ce mai conteaza ca pierd vremea cu apa de ploaie.

      Delete
  4. Imi place postarea dar presupune ca si cititorul sa creada in astrograme si interpretari. Pentru cine nu crede in acestea, sunt simple speculatii. Acelasi lucru si pentru postarile despre yin yang etc, nu exista nicio dovada ca "e corect" ceva care se bazeaza pe speculatii. La fel si speculatiile ca Dumnezeu l-a pedepsit pe grieg etc , cand justitia si legile in vigoare l-au retinut in vederea cercetarii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu cred ca ai prins mesajul. Indiferent daca autorul sau cititorii cred in astrograme si interpretarea ei, acest articol este o dovada graitoare, ca realizatorii documentarului "Calauza", au "ales" sa prezinte doar aspectele pozitive. Si asta tocmai pentru ca stiu ca masa de manevra de la MISA crede in astrograme si interpretari. Cu alte cuvinte realizatorii sunt niste manipulatori, iar documentarul nu este decat un instrument de indoctrinare.

      Delete
    2. Nici pe de parte, pentru ca te bazezi pe niste date naive, daca chiar ai studiat astrogramele iti era clar ca orice date naive, chiar daca in procent mai mare de 50% se aplica pe baza unor tipare, si pot genera niste figuri geometrice similare pe baza unor date de input asemanatoare, exista mereu acelasi RNG in cazul persoanelor analizate, prin prisma faptelor si actiunilor lor reale, ca si in cazul amprentelor unice, ADN, etc. Mai studiaza. In loc sa imi spui mie ca nu am prins ideea, puteai sa faci altceva mai bun: sa afirmi ca pe baza unor presupuneri si date naive, documentarul lor incearca sa influenteze niste persoane naive sau usor manipulabile prin prisma credintei lor in caii verzi de pe pereti. Si daca marele maistru nu a ghicit numerele la loto, dar avea in buzunar o suma obtinuta prin diverse afaceri, naivii tot ar banui ca nu e chiar clarvazator ci manipulator. Punct.

      Delete
    3. Din start premisa au ales sa prezinte doar aspectele pozitive imi arata ca tu crezi in lucruri iluzorii. Cand suntem pe domeniul speculatiilor, nu exista aspecte pozitive, negative, e doar vrajeala ieftina. Mai simplu de atat nu pot explica nici vrajeala cu celelalte speculatii, poate cerul e yin si iadul yang, poti demonstra ? Nu, asa ca hai sa tratam lucrurile prin judecata non partinitoare. Si legea de pe pamant sa faca dreptate, inchisoarea e un prilej sa realizeze si altii ca zidurile sunt ziduri. Nici yang nici yin:)

      Delete
  5. Imaginea cu pestele corespunde. 👍
    Asa mi s-a aratat in vis: ca nu poate taica sa lucreze, nu are creieri si bataturi pe creieri de la munca, ca nu e bani si cineva trebuie sa mearga sa faca bani.
    Aici si-a dat drumul ca nu mai putea tine in el atat amar de suferinta.
    Am auzit clar ca doar era mesaj implantat dar stiti si voi cum sunt unii ... egoisti ca "mila mi-e de tine dar de mine mi se rupe inima".
    Nu asa cum voia el se fac banii si apoi am considerat in sinea mea ca daca tot s-a coborat la nivelul meu, sa ma lase pe mine ca ma descurc eu cumva si apoi il ajut pe el care ce bizar - nici nu era taica-meu.
    Admit ca l-am abadonat ca doar nu era sa trag cu el in saracia lui si apoi sa intru si la pacat.
    Daca se simte careva inspirat de relatarea mea si considera serios oferta de a lasa secta in urma, ma bucur ca am putut fi de ajutor.

    ReplyDelete
  6. Nu știm dacă a fost recunoscut de taică-său insa el nu are voie să predice în biserică. Așa sunt canoanele! Acum că această interdicție se suprapune zodiei Pești care e tipar de asceză pentru celelalte zodii, iese că la el în exces sunt toate păcatele adunate sub pretextul ca sunt omenești. .

    ReplyDelete
  7. Abia a fost adus ceva de pe forumul ExMISA, ca deja s-au aprins spiritele, au aparut expertii si asa mai departe. Oameni buni, de ce atata agitatie?
    La MISA au fost promovate in cursul anilor multe tampenii, multe chestii fara baza stiintifica. Asta cu astrologia, astrogramele si interpretarea lor e doar unul din multele aspecte cel putin dubioase.
    Pe vechiul forum si aici pe blog se combate MISA pornind de la datele puse la dispozitie chiar de MISA, de la doctrina promovata, daca vreti. Daca se aduce in discutie urinoterapia, nu inseamna ca autorul articolului e adeptul urinoterapiei.

    Mi-aduc aminte ca o serie de "docti" de la MISA, se foloseau de argumente astrologice la agatat gagici, la combatut adverari, etc. Cand erau atentionati ca argumentele respective pot fi folosite si in cazul lor, aruncau cu citate (habar n-am din cine) de genul: Astrologia inclina, dar nu determina. Il avea pe buze toata lumea pana la urma. Totusi in ceea ce priveste gurul si probabil nu doar el, s-a insistat, nu doar in documentarul cu pricina, doar pe ce le-a convenit.

    Astrograma gurului a fost subiect de interpretare si discutie si printre nemisani.
    Daca aveti timp de pierdut, luati de aici:
    https://www.mihneafiran.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=271&Itemid=721&link_id=120
    https://www.youtube.com/watch?v=GX5Pmw8CXr4
    https://terramirabilis.ro/guru-si-frica-de-conspiratie-magica/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vrei sa-ți facem ție astrograma? Fără să-ți știm măcar datele de intrare?
      Facem.
      Ai diverse interese cf.deschiderilor copilului interior. Aceasta, planeta copilului interior, este o planeta nouă, nedescoperită până acum 😀
      Ne întrebi dacă avem timp de pierdut.
      Absolut! În loc să aduci propria ta interpretare, ii împingi pe altii în față.
      O maestră adevărată se pune singură la masa și trece totul prin filtrele sale interioare, vine cu propriile cugetări pentru ca are simțaminte și intuiții. Acele intuiții sunt mai valoroase decât oricare din incropelile celorlalți. Ce zici? Încerci?
      Auzi ca zice din astral: dacă iubire n-avem, nimic n-avem! 😉

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400