Sunday, September 15, 2024

Replica MISA pentru un articol trecut sub tăcere

 S-a terminat tabăra de vară, iar redactorii MISA tocmai s-au întors la posturi! Dar nu cu forțe proaspete, așa cum ar fi fost normal după atâta energie triplă acumulată, ci cu niște mâncare veche și deja stricată, uitată prin bagaje. Pe 26 iulie 2024, ziarul Nice-Matin a publicat un articol, căruia cei de la MISA nu-i dezvăluie titlul sau adresa, ca nu cumva să-i vină vreunui cursant ideea să-l citească în original și să fie cuprins de îndoieli de… Citește mai departe / Read more »

Friday, September 13, 2024

Mihai and Adina Stoian arrested in Georgia / Mihai și Adina Stoian arestați în Georgia

An article on a Georgian website announces the arrest of two MISA leaders : https://rustavi2.ge/ka/news/290052 The leaders of the spiritualist sect - who enslaved women - were arrested on the border of Georgia. "Courier" exclusively obtained the materials of the case. According to the decision of the Khelvachauri court, two leaders of the spiritual cult are in extradition custody in Georgia. According to the exclusive information of "… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, September 10, 2024

”Erosul sacru” la MISA: justificare pentru destrăbălare!

 După cele arătate în ultimele postări, este cazul unei sinteze cuprinzătoare care să pună punctul pe ”i” în legătură cu următoarea întrebare: ce este de fapt ”erosul sacru” și cum este erosul practicat  în realitate  la MISA? Dacă ar fi să o spunem cinstit, potrivit bunului simț (cel ”comun”, nu cel de la MISA!), în ordine logică și cronologică, treaba cu erosul stă astfel: ➤ I. SEXUALITATEA este o parte ESENȚIALĂ a existenței umane, pe care omul (cu… Citește mai departe / Read more »

Friday, September 6, 2024

Slugile nu se dezmint (2)

 (continuare din postarea precedentă 🔗 ) L a numai două zile după  apariția articolului lui  Fautré 🔗 ,  într-o perioadă în care MISA  este ocupată cu activitățile grandioase de la finalul  taberei de vară, iar  pe paginile organizației nu mișcă nimic altceva decât anunțuri organizatorice de ultimă oră, iată că  pe pagina oficială  a MISA apare un nou articol,  de data aceasta al lui Gabriel Andreescu, ce este intitulat  ”Reprimarea grupărilor care promovează… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, September 4, 2024

Slugile nu se dezmint (1)

 Continuă seria de articole scrise parcă anume să servească MISA la nevoie. De ceva vreme, în postul de ”slugă utilă” este de serviciu Willy  Fautré , șeful unui ONG de ”apărare a drepturilor omului”, de parcă cei care susțin că sunt victime ale MISA n-ar fi oameni! Slugoiul de serviciu repetă aceleași ”mărturii ale practicanților yoga”, după principiul că o minciună repetată sfârșește prin a deveni adevăr. Fautré  consideră relatările adepților MISA … Citește mai departe / Read more »

Sunday, September 1, 2024

Droguri și minciuni la MISA

 Într-o postare precedentă pe tema principiului Niyama al Purificării (SAUCHA), cuprins în Codul Moral și Etic al practicii yoga, s-a amintit despre problema drogurilor la MISA. Așa cum tusea însoțește răceala, tot astfel problema drogurilor însoțește sectele, ceea ce este firesc, căci cei ce aderă la secte caută experiențe și trăiri aparte, însă nu găsesc ceea ce caută în cadrul sectelor mincinoase care promit extaz și stări de iluminare dar livrea… Citește mai departe / Read more »