Tuesday, October 4, 2016

Bivolaru are mari sanse sa-si prelungeasca anii de puscarie


Dosarul in care Gregorian Bivolaru e acuzat de trafic de persoane se va rejudeca la Tribunalul Cluj


Curtea de Apel Cluj a decis marti ca procesul in care liderul MISA, Gregorian Bivolaru, este acuzat de trafic de persoane sa fie rejudecat la Tribunalul Cluj, instanta care l-a achitat pe cel in cauza



Vesti minunate pentru misani: seful lor are fericirea sa-si dovedeasca nevinovatia la rejudecarea procesului de la Cluj.

Dupa cum se lauda peste tot el este una cu seful din ceruri, asa ca va fi un fleac pentru el sa le arate adevarul judecatorilor.

Asa s-a laudat decenii de-a rândul si-n fata cursantilor. Mai ales cursantelor ca sa le atraga în patul lui si mai apoi sa le trimita la produs în Japonia, Europa occidentala sau (banal) pe video erotic(porno) chat.

Tot raul spre bine: puscariasii colegi cu maistrul instalator analfabet se vor adapa în continuare de la izvorul nesecat de baliverne bivolariene iar el va beneficia de efuziunile lor entuziaste si profunde.

4 comments:

  1. Acum Rapcea este excepțional și nemaipomenit
    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10356

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ii ajuta treaba asta, asa ca brusc vad meritele altuia.

      Dincolo de Rapcea bun sau rau, ramane brambureala justitiei romanesti care parca-i creata sa scape basma-curata criminalii de teapa lui bivolaru.

      Delete
    2. Rapcea a publicat la el pe blog un articol cu titlul aproximativ „Cum își minte yogaterci cursanții cu privire la procesul de la Cluj”, pe care l-a tăiat imediat. În acel articol îi avertiza pe misani de o serie de chestii de care ei, deși au vijnana maya kosha activată la maxim (!!) nu s-au prins.

      Delete
    3. ah, da ? nu am prins articolul. Au activat pe naiba :D Sa-si activeze mai bine dorinta de a nu mai citi maculatura si fantezii bolnave.

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400