Monday, October 17, 2016

La Sibiu, sarlatanul Bivolaru implora instanta sa-l rejudece

A fost Cluj si si-a primit palme peste sifoane.

Azi la Sibiu:
http://www.agerpres.ro/justitie/2016/10/17/liderul-spiritual-al-misa-gregorian-bivolaru-solicita-instantei-din-sibiu-sa-i-se-faca-dreptate--12-16-24
 Gregorian Bivolaru a rugat-o pe judecătoarea de la Tribunalul din Sibiu, să-i accepte cererea de redeschidere a procesului său, în care a fost condamnat la şase ani de închisoare, pentru act sexual cu minor, repetând că este nevinovat şi că vrea să i se facă dreptate, transmite Agerpres
 

Mosneagul pervers - care a nenorocit o gramada de oameni (in special femei, fete, dar si nenumarate familii) e in mare forma. Par negru-corb, des, umerii drepti, privire infocata. Poate in vise.

Al nostru criminal deapana aceeasi poveste plictisitoare: el e nevinovat, raii universului il persecuta, Nastase il urmareste de vreo suta de ani, el a vrut sa dea din plisc ce stie (pe cand telefona din Suedia - el fiind dimpreuna cu virusii lui in buricul Parisului).

Ca monstrul minte cum respira nu e o noutate. Teribil este cum il apara adeptii.
Toti stiu ca a facut sex cu minore. Absolut toti. Problema este ca ei stiu ca nu e un lucru rau fiind faptuit de maistrul instalator. Daca insisti, aceiasi adepti sectanti iti vor spune ca e legea proasta in Romania si ar trebui modificata (ca deh, minorele alea sunt bune mult mai devreme decat precizeaza legea). In plus, vor glasui ca maistrul stie mai bine, ca le face un mare bine. Asta-i adevarat: le doneaza virusi, boli venerice. Totul gratis !

Sa-l mai admiram inca o data pe analfabetul penal care e aparat de feluriti avocati platiti din banii adusi de prestatoarele misance (de prin Japonia, occident, baruri mioritice, saloane de masturbare).

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400