Wednesday, October 19, 2016

Stia sau nu stia Gregorian Bivolaru de condamnarea sa înainte de iulie 2016 ?

Stia sau nu stia Gregorian Bivolaru de condamnarea sa înainte de iulie 2016 ? Aceasta e întrebarea !
Pe data de 2 august 2016 Gregorian Bivolaru aka Magnus Aurolsson a cerut redeschiderea procesului penal de la Sibiu – nr. 2081/85/2016 - invocând judecarea în lipsa ( art.466 NCPP). http://portal.just.ro/85/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=8500000000071710&id_inst=85
Conform verdictului pronuntat în data de 14 iunie 2013, Bivolaru a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare pentru act sexual cu un minor.
"Potrivit oficialilor Tribunalului Sibiu, noul Cod de procedură penală dă posibilitatea inculpaţilor să ceară redeschiderea procesului dacă au fost judecaţi în lipsă şi nu au luat la cunoştinţă că împotriva lor s-a desfăşurat un astfel de proces.
Articolul la care face referire Bivolaru arată că ”persoana condamnată definitiv, care a fost judecată în lipsă, poate solicita redeschiderea procesului penal în termen de o lună din ziua în care a luat cunoştinţă, prin orice notificare oficială, că s-a desfăşurat un proces penal împotriva sa. Bivolaru susţine că a luat la cunoştinţă de condamnarea sa în data de 22 iulie, când a fost adus din Franţa şi încarcerat în arestul Poliţiei Române."

Sa nu îl fi anuntat nici unul din multii sai avocati ca a fost condamnat ?
Sa nu îl fi anuntat nici unul din cei peste 40 000 de adepti cu care se lauda MISA, ca a fost condamnat ?
Sa nu îl fi pus în tema Supremul Consiliu Galactic al Civilizatiilor Extraterestrilor Benefici ?
Sa nu fi gasit chiar el pe internet marea veste care a facut înconjurul lumii ?
Sa nu fi simtit el "o perturbare în Forta" concentrându-si "puterile paranormale" asupra busolei si rotii Egely ?

Cum Gregorian Bivolaru a sustinut multe în cursul anilor - de la diplomele sale care ar atesta ca ar fi profesor de yoga pâna la faptul ca ar fi bulgar (prezentând un pasaport bulgaresc fals), hai sa vedem ce spune pe tema asta Parlamentul European, a carui asa zisa sustinere a cazului Bivolaru este "invocata" deseori pe site-ul oficial MISA.
Stia sau nu stia Bivolaru de condamnarea sa înainte de iulie 2016 ?
Pe site-ul Parlamentului European este publicata în mai multe limbi petitia cu numarul 0733/2014 depusa de Gregorian Bivolaru la data de 27 martie 2014. In aceasta petitie "liderul spiritual" al MISA contesta tocmai hotarârea judecatoreasca a condamnarii sale la sase ani de închisoare.
"Petiționarul relatează că a fost președintele unei organizații de yoga în România, care a fost acuzată în 2004 că este o forță paramilitară. În 2005, autoritățile române l-au acuzat de abuzuri sexuale asupra unei minore. Petiționarul a plecat în Suedia, a fost închis pe baza unui mandat de arestare emis de către autoritățile române, însă Curtea Supremă din Suedia a hotărât să nu-l extrădeze. În 2006, petiționarul a primit drept de ședere permanentă în Suedia, iar în 2007 a primit documentele pentru statutul de refugiat. În iunie 2013, Curtea Supremă din România a revocat deciziile de achitare pronunțate de tribunalele anterioare. Petiționarul contestă hotărârea judecătorească de șase ani de închisoare și consideră că azilul politic acordat de Suedia ar trebui să prevaleze asupra mandatului european de arestare, iar autoritățile europene ar trebui să refuze executarea mandatului european de arestare emis pe numele său."
https://petiport.secure.europarl.europa.eu/petitions-content/docs/petitions/5603ro.pdf http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2014_2019/documents/peti/cm/1067/1067639/1067639ro.pdf
Pe site-ul petitiilor europene, petitia este luata în considerare numai daca este semnata de petent (care în cazul de fata este Gregorian Bivolaru).
Concluzia logica: Da, Gregorian Bivolaru stia despre condamnarea din 2013. Sa ne amintim ca tot el se lamenta ca n-a mai fost audiat prin comisie rogatorie în 2013 (vezi si faimosul telefon dat de el din Suedia via Paris). Brusc n-a mai fost interesat cu privire la deznodamântul procesului de la ICCJ.
Cel povestit mai sus este doar al n-lea episod din tomul complet al minciunilor unui sarlatan si criminal care s-a jucat si înca se joaca (prin intermediul unor complici) cu destinele prea multor oameni.

2 comments:

  1. Dupa cum ti-am mai zis, Rapcea a publicat la el pe blog un articol pe care l-a sters (Cum isi minte ye cursantii.....) in care scria ceva de genul - acum e magnus, nu mai e gregorian bivolaru, si el, magnus, nu a stiut de condamnarea lui bivolaru......etc., deci ar fi folosit un artificiu avocatesc legat de schimbarea numelui, sau cam asa ceva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca-s întregi la mansarda, judecatorii vor ignora smecheriile avocatesti. O fi oare vreun adept care sa vrea sa vada Minciuna care a luat chipul hidos al puscariasului bivolaru ?

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400