Tuesday, October 25, 2016

Cecilia Tiz - fosta instructoare MISA din Germania - a câstigat un proces intentat de 14 instructori si reprezentanti a doua filiale MISA din Italia

In loc de 1.245.000 Euro despagubire, adeptii MISA din Italia vor rambursa 24.828,50 Euro cheltuieli de judecata

Cei foarte iubitori din MISA au intentat alt proces (în 2013) "cosmarului" lor, pe nume Cecilia Tiz.
Cum sectantii stau prost la capitolul logica si judecata normala, s-au repezit cu o droaie de acuzatii si pretentii absurde (desigur partea financiara îi intereseaza si nu adevarul). Bani au, tupeu au, mincinosi sunt (ca-s români, danezi sau italieni, nicio diferenta).

La data de 4 octombrie 2016 s-a dat verdictul defavorabil reclamantilor (mahalagiilor) misani.

Consemnari din documentul final al procesului:

Reclamanti sunt 14 persoane din Italia, majoritatea instructori MISA sau reprezentanti ai scolilor de yoga din Italia, care predau dupa metoda MISA (filiale MISA), si doua filiale MISA.

Se pretinde ca raidurile din decembrie 2012 asupra filialelor MISA din Italia, investigatiile si procedurile penale ce au urmat s-au datorat declaratiilor defaimatoare ale Ceciliei Tiz, continute în patru email-uri adresate unor organizatii anti secte din Italia. Drept urmare i-au cerut "defaimatoarei în serie" ("diffamatrice seriale") a MISA si a lui Gregorian Bivolaru despagubiri în valoare de 1.245.000 Euro.

In cadrul concluziilor din verdict se prezinta pe scurt la sfârsitul paginii 3 / începutul paginii 4 cererile reclamantilor:

- odata (daca va fi) stabilita responsabilitatea doamnei Tiz in cauzarea daunelor, specificate integral în material, sa o condamne la compensarea prejudiciilor suferite de reclamanti în valoare de 1.245.000 euro, din care 1.100.000 euro pentru daunele morale provocate subiectilor cercetati în procedura penala nr.4858/2012 , 75.000 euro pentru daunele morale provocate subiectilor necercetati, 70.000 euro pentru pierderi financiare (profituri pierdute) de diversele asociatii din care fac parte cercetatii, etc.

- sa i se impute doamnei Tiz plata cheltuielilor, drepturilor si onorariilor prevazute în prezentul proces.

Pe pagina 4 se prezinta în continuare pe scurt si cererile acuzatei:
- sa fie stearsa mentiunea de "calomniatoare seriala" din actul reclamantilor
- sa declare lipsa unei legitimari active si a interesului în cauza a reclamantilor si in consecinta sa respinga cererile lor.
- sa respinga toate cererile reclamantilor fiind nefondate în fapt si în drept
- sa ceara stergerea articolului “Le moderne inquisizioni alla Spiritualità” sau a paragrafului “L’attivismo della diffamatrice seriale Cecilia Tiz” din site-ul web www.yoga-integrale.it si de pe internet si din orice motor de cautare.
 Verdictul: tribunalul respinge cererile reclamantilor si îi condamna la rambursarea cheltuielilor procesuale ale acuzatei.

Aceste cheltuieli sunt în valoare de 24.828,50 Euro.


Cu alte cuvinte instanta italiana a hotarât ca Cecilia Tiz nu a defaimat reclamantii (persoanele si scolile de yoga - filiale MISA). Mai mult decât atât a fost de parere ca mailurile Ceciliei Tiz, probele de baza prezentate de reclamanti, nu au continut defaimari, ci doar au prezentat informatii accesibile în presa si pe internet.

Tot documentul: https://drive.google.com/file/d/0B-FEPbdDu6HhdTEtVXdsRzdSQzA/view

La mai multe esecuri draci misani. Procesul de la Cluj va asteapta. Acolo sunt bune sanse sa fie trimisi la racoare o multime de sefi misani (pe numele carora sunt multimi de case, masini, dar si de vieti distruse). Sa speram ca justitia va fi Justitie cu adevarat.

(Informatii preluate de la Asociatia italiana anti secte FAVIS)

2 comments:

  1. Dacă câștiga MISA procesul, milionelul se ducea la Maistru.......Dacă l-a pierdut, pun pariu că cei 25000 de euroni vor fi plătiți de cei care au dat-o în judecată - cacarma lor negativă, nu??......Maistrul nu are decât carmă pozitivă.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Desigur, maistrul nespalat are sclavi fraieri. Deocamdata a carmit-o pozitiv (nu pentru el) spre puscarie. Cu posibilitate de prelungire. La mai mare ;) !

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400