Tuesday, October 11, 2016

Infractorul Bivolaru în plimbarea clujeana

Nepracticantul de Yoga Bivolaru G., condamnat pentru sex cu minore (ce bestie de om sa fii sa abuzezi de o minora ?), a purces la plimbarea spre alt tribunal (pe 4 octombrie): cel din Cluj, unde se va relua procesul pentru trafic de persoane (dupa ce ca abuza sexual de elevele lui - promitându-le evolutie hyper-rapida dar dându-le doar boli venerice, le mai si trimitea la produs prin cele vestice locuri sau mai îndepartate Japonii).



click to zoom

Mosul pervers pare a se fi lipit de aceeasi camasa mov (a se vedea gulerul în prima poza) pe care o tot poarta de când a aterizat cu tot cu paporniţa cu floricele pe plaiurile nebulgaresti de la noi.

A se admira în a doua poza pista de aterizare din crestetul gângavului, zisa vulgar si chelie. Fiind foarte ocupat cu vânarea minorelor (dar si a banilor si cadourilor cu care se întorceau de la produs misancele ametite cu vise de evolutie rapida), "omul" nostru n-a gasit timp sa practice macar niste biete asanas sa-si repare vazul, chelia si prostia.


Vezi si articolul din someseanul.ro (cu tot cu video): http://someseanul.ro/video-gregorian-bivolaru-liderul-misa-fata-judecatorilor-de-la-curtea-de-apel-cluj/
 

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400