Friday, October 14, 2016

Ce mai declara criminalul Gregorian Bivolaru ?

In plimbarea prin Cluj, condamnatul Bivolaru a facut si niste declaratii în fata judecatorilor (foarte convingator: judecatorii s-au pronuntat pentru reluarea procesului de trafic de persoane).

O pasarica (pe surse) ne-a ciripit niste vorbe zise-n aula de jecmanitoru' de misance plecate la produs:
(redare aproximativa)

"nu am fost vreodata guru, maestru spiritual - titulaturi acordate de ziare care au urmarit mereu sa ma prezinte într-o lumina neadevarata"

"nu stiu nimic despre vreo firma care a recrutat persoane de gen feminin, trimise în Japonia pentru a obtine câstiguri din activitati de prostitutie"

Mai spune mincinosul ca din 1995 nu mai este în conducerea MISA desi tot el stie perfect tot ce misca în secta (din propriile declaratii).

In 2012, site-ul miscarii scria:
"Starea de comuniune cu Sinele Divin al Maestrului nostru Spiritual Grieg”

In multe alte articole de pe site apare sintagma "ghid spiritual", "maestru spiritual", "în comuniune cu Dumnezeu Tatal" si alte asemenea perle.

Ceea ce a declarat la Cluj n-ar fi vreo mare dezvaluire: cei care-am fost pentru perioade mai scurte sau mai lungi în secta misana stim prea bine. Omul este un banal sarlatan, obsedat sexual, aproape-analfabet, psihopat.

A reusit sa se înconjoare de niste oameni tineri (acum 25-30 de ani) carora le-a speculat mai întâi visele, mai apoi dorinta de putere. Asa au aparut "discipolii" sai care sunt la fel de penali ca si ne-gurul bivolar (Tarcau - violangiu prin Asia, Trandafir - si el pus pe extindere prin Asia, un plin-de-zâmbete false, Mârtz - acuzat de foste adepte de viol si trimis femei sa se prostitueze, Advaitananda - manipulator abject în secta din Danemarca, Adinathananda. - "artist" copy-paste în ale furatelor cursuri misane).

Adeptii înca prizonieri ai sectei, poate vor medita (cu adevarat) la spusele ne-gurului: nu stie nimic despre firma (Extaz si nu numai ) prin care trimitea la produs femeile de la curs (dupa ce-l vizitau în patul colcaind de virusi). Parca yoga aia adevarata avea si un cod moral. Nu si ioga misana.

Procesul de la Cluj este o buna ocazie pentru Justitie sa faca curatenie într-un cancer tolerat zeci de ani în România: secta criminala MISA (care a proliferat si pe teritoriul altor state europene si nu numai).


7 comments:

  1. Protestez vehement fata de calomniile mizerabile vehiculate despre practicantii Yoga !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. care sunt calomniile despre care vorbesti ?
      Este vorba despre bivolaru, care nu practica Yoga, ci ioga (aia cu minciuni, prono, prostitutie, spalare a creierului, exploatat cursantii)

      Delete
    2. Vezi, tocmai la astea m-am referit. Am fost cursantul Lui si vorbesc in cunostinta de cauza.

      Delete
    3. @andrei, tu minti. Minti cu nerusinare daca pretinzi ca bivolaru nu a violat zeci de minore, nu a trimis femei la produs, nu a furat zeci de carti pe care si-a pus numele, nu v-a invatat pe toti sa mintiti (cum faci tu acum) spunand ca daca e in beneficiul miscarii poti sa faci / spui orice.

      Omule, fii Om. Renunta la minciuna tiganeasca bivolara. Nu ti-a adus absolut nimic din ceea ce nu puteai sa obtii singur si fara sa te balacesti in balta misana.

      Delete
  2. Noutăți

    http://www.evz.ro/gregorian-bivolaru-liderul-misa-cere-sa-se-faca-dreptate.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bullshit vrea "sa se faca dreptate". Daca intr-adevar vroia sa ser faca dreptate nu fugea in strainatate cu peruca-n cap si nu isi schimba numele samd. PE cine incearca sa abureasca???

      Delete
  3. http://exmisa.blogspot.com/2016/10/la-sibiu-sarlatanul-bivolaru-implora.html

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400