Friday, September 24, 2021

Mesaj - „S-a deschis circul tâmpiților” (integral). Update - completare!

”Tâmpiții” la care face referire GB în mesajul lui sunt cursanți și rude ale acestora care, datorită inconștienței, nu înghit remediile profilactice,
iar apoi, mai ales la începutul noului an de curs, numărul lor crește și apar apelurile de ajutor din partea celor contaminați.

Pentru GB, uimitor este faptul că niciuna dintre aceste persoane nu își recunoaște prompt imbecilitatea de a nu fi luat sistematic preparatele prescrise.

El reamintește că, în cazul îmbolnăvirii, este necesar să se trateze chiar cu o doză dublă sau chiar din fiecare remediu, de 4 ori pe zi.
Celor care se revoltă că sunt făcuți ”tâmpiți”, le GB le reamintește că tâmpiți nu sunt cei care nu știu, ci cei care știu dar nu aplică.


Completare:

GB anunță că o cursantă, Chiriac Mariana, născută la data de 17 August 1960, grupa 26 Bacău, nu și-a administrat remediul profilactic
și s-a contaminat cu Covid-19, a fost apoi internată în spital și a decedat în dimineața zilei de 22 septembrie 2021.

Specifică faptul că i-a menționat numele, data nașterii și anul nașterii, dar și localitatea, pentru că gurile rele și jigodiile
să nu susțină cumva că este o minciună
și că,  dacă această persoană și-ar fi administrat remediul profilactic, nu s-ar fi îmbolnăvit de Covid-19 și nu ar fi murit.

4 comments:

  1. "Noi suntem siguri că," care "noi"? aaa stiu : pedofilu' si proxenetu' alis fulegerica

    ReplyDelete
  2. Individul asta ori e prost ori se face ... pe cine tot citeaza ca nu da deloc referinta??

    ReplyDelete
  3. Numai un cretin ca krik se poate da atotcunoscator si nu poate in compasiunea imensa a unui avatar sa salveze fiinte de la moarte: cancer, covid, in ambele cazuri sfaturile imbecilului date adeptilor de a nu urma tratamente medicale alopate au dus la moartea acestora. Individul trebuie inchis definitiv.

    ReplyDelete
  4. asta nu mai face vanzare cu steauadivina firma aia de pompei din pipera și vede că nici cursanții nu mai pun botul la plantele lui si o dă cu conferinte de promoveaza sa se cumpere plante, miere, amestecuri.. si oamenii abia au bani sa treaca strada.. nuefrumos dar vorba aia prosti/proaste sunt aia/alea de pun botul.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400