Thursday, September 23, 2021

Pericolele vaccinării obligatorii - conf. P2 (antologică!)

Savantul microb(iolog) GB ne dezvăluie că vaccinările ar fi de fapt o insultă fiziologică, pentru că reprezintă o inoculare forțată
a unor virusuri sau bacterii într-un organism ce nu este pregătit să le înfrunte.
Dacă agenții patogeni inoculați cu vaccinul găsesc un sistem imunitar slăbit, apoi se poate petrece orice.
Cică vaccinarea provoacă o tulburare lăuntrică prin introducerea în organism a unor proteine străine de codul său genetic.

Acest paragraf este o colecție de afirmații de o rară prostie, este o insultă la dresa inteligenței umane!
Rar se mai vede o asemenea concentrație de enormități pe centimetru!

Mai întâi, orice infectare cu un virus care pătrunde în organism reprezintă în sine o "inoculare forțată", că doar nu intră cu invitație!
Fiind străin de organism, este evident că orice virus nou "introduce în organism proteine străine de codul său genetic"!

Dar și ejacularea din timpul actului amoros, prin care sperma pătrunde în organismul femeii, este tot o "introducere" de proteine străine
și - după logica lui GB - reprezintă "o tulburare lăuntrică"!
De asemeni și sărutul - mai ales cel franțuzesc! - în care există schimb de salivă, reprezintă tot pătrundere de proteine străine!

Apoi, dacă "organismul nu este pregătit să înfrunte" virusul atenuat sau chiar anihilat din vaccin, cum ar putea să facă față unuia natural?

În fine, dacă "agenții patogeni atenuați - ce sunt inoculați odată cu vaccinul - găsesc un teren favorabil proliferării",
atunci niște agenți patogeni virulenți în mod natural vor găsi, cu atât mai mult, un teren favorabil proliferării!
Și atunci, ce-ar trebui să se facă, să se aștepte pentru a vedea dacă organismul supraviețuiește sau nu?


După GB, fiecare vaccinare prezintă riscul de a înrăutăți starea fiziologică preexistentă și să antreneze alte stări noi, cu mult mai grave,
risc ce este inutil, căci sunt vaccinate persoane sănătoase, care n-au șanse să contracteze boala.

O altă afirmație de colecție: "cei sănătoși n-au șanse să contracteze boala!" Orice om a fost sănătos până a contractat o boală!
Și locuitorii din Europa erau sănătoși înainte ca Marea Ciumă să vină pe corăbii (primii bolnavi au fost membri ai echipajelor unor corăbii
sosite în portul din Genova, venind din Crimeea). 
La fel, și populațiile din America de Sud erau sănătoase până la venirea cuceritorilor europeni, ce au adus cu ei molime ucigătoare.

Cu gândul la Covid, GB vrea să spună că doar cei cu boli preexistente (co-morbidități) se îmbolnăvesc, dar asta ar însemna că
cei sănătoși din naștere n-au cum să se îmbolnăvească niciodată, ci doar cei care sunt bolnavi din naștere!


Mai zice GB că Jenner a demonstrat că sistemul imunitar poate fi activat și fără injectarea preventivă a unui agent patogen sau, altfel spus,
sistemul nostru imunitar știe ce are de făcut și fără niște antrenamente anterioare.

Dacă "sistemul nostru imunitar știe ce are de făcut", de ce tot apar noi epidemii?
Iar în cazul unor viruși noi creați în laborator, sistemul nostru imunitar chiar nu știe ce are de făcut, căci e vorba de ceva cu totul nou.
De ce ne îmbolnăvim de gripă în mod repetat? Virusul mută mereu și ia imunitatea prin surprindere.

S-a arătat în prima parte că Edward Jenner este de fapt cel care a realizat prima vaccinare științifică, utilizând agenți atenuați.
Sute de milioane de oameni au murit de variolă, față de care nu aveau "antrenamente anterioare"!
Nici după ce câteva generații s-au "antrenat" (cu prețul atâtor morți), sistemul nostru imunitar tot nu știa ce are de făcut!



După GB, declinul bolilor nu se datorează vaccinurilor, ci se datorează condițiilor îmbunătățite de viață: canalizare, apă curată etc.

Aiureli! În ciuda "condițiilor îmbunătățite de viață", tocmai au apărut noi boli precum SARS-1, SARS-Cov-2 și MERS!
Variola a făcut un număr imens de victime în ultima ei sută de ani, până a fost eliminată abia în 1980!
Ultimele explozii de variolă din Europa au fost în Suedia în 1963 și în Iugoslavia în 1972, când s-a decretat legea marțială!
Variola a ucis 6 monarhi cunoscuți! Ei trăiau în condiții mizere?


Tim O’Shea spune în lucrarea sa intitulată „Sfințenia sângelui uman” că vaccinarea nu este imunizare.
Atenuat înseamnă mort pe jumătate. Virusul este slăbit într-atât, încât capacitatea acestuia de a declanșa un răspuns inflamator 
se află sub limită, la 99% dintre oameni.

Prin acceptarea inoculării unui virus sau a unei bacterii cu acțiune atenuată, se violează integritatea fluxului sanguin uman.
Este păcălit astfel sistemul imunitar pentru a nu declanșa un răspuns de apărare la invazia agentului patogen,
iar dacă virusul n-ar fi atenuat, sistemul imunitar ar declanșa imediat o acțiune eficientă de anihilare și de eliminare a invadatorului!

GB se lamentează toată conferința că inocularea agenților atenuați declanșează boli catastrofale și moartea în 4-5 ani de la inoculare,
apoi trântește din senin un citat din alt idiot, care spune exact contrariul, cum că agentul atenuat păcălește sistemul imunitar să nu reacționeze deloc!
Iar dacă virusul inoculat în vaccin nu a fi atenuat, am avea exact situația unei epidemii, în care oamenii se îmbolnăvesc pe capete,
tocmai pentru că imunitatea lor nu e eficientă.

După logica strălucită preluată și promovată de către GB, pentru a dobândi imunitatea adevărată, ar trebui să ne inoculăm cu viruși neatenuați
(pentru că reacția la virușii atenuați este prea slabă).
Dar a ne inocula cu viruși neatenuați înseamnă de fapt a ne expune de-a dreptul la infectare, înseamnă să ne infectăm dinadins!
Înseamnă a veni cu brațele deschise în întâmpinarea epidemiilor!
Iar dacă expunerea la virusul neatenuat - adică infectarea intenționată - este atât de benefică, atunci să-i ajutăm și pe ceilalți, infectându-i și pe ei!
În loc să evităm epidemiile, dimpotrivă: să le ajutăm să se extindă!
Dar atunci care mai este rostul profilaxiei, atât de slăvită prin conferințe?


În concluzie, în această parte a 2-a, GB și "invitații" săi își dau întreaga măsură a lipsei de inteligență, a incompetenței și imposturii.
Afirmațiile se prăbușesc la o analiză de logică elementară, nefiind necesare cunoștințe de specialitate.
O "conferință" de pus în ramă!









No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400