Tuesday, October 3, 2023

Unde se ascunde întreitul șobolan?

Inaugurăm astăzi seria de dezvăluiri a locațiilor “secrete”, a “cuibușorului de nebunii” tantrice, unde și-a făcut și își face încă de cap gurul Gregorian Bivolaru, susținut de o serie de adepți.

În 2004, după raidurile asupra ashramurilor MISA, după scurta arestare și eliberare, Gregorian Bivolaru a fugit din România. Într-un tir, după cum el însuși susținea într-un interviu.
S-a predat apoi autorităților suedeze, a cerut și chiar a primit azil in 2006.
O vreme s-a crezut că gurul trăiește în Karlskrona, sub numele Magnus Aurolsson, la adresa poștală menționată în actele sale oficiale (de fapt domiciliul coordonatoarei filialei MISA din Suedia) și accesibilă online. (Link Arhivă)



De prin 2007, pe forumurile de discuții despre MISA a început să se vehiculeze ideea, că gurul  trăiește de fapt în Paris, unde este vizitat de nenumărate adepte.  

În 2011 la emisiunea Acces direct – Antena 1- în România, în 2013 în documentarele “Chemarea unui guru tantric” și “Sectă?” (partea 1 și partea a 2-a) difuzate în Finlanda și Danemarca, au fost dezvăluite mai multe detalii despre “pelerinajul” adeptelor MISA din toată lumea la Paris pentru a fi inițiate tantric de Gregorian Bivolaru.
Mai mult decât atât, Riikka Kaihovaara, realizatoarea documentarului finlandez, nu doar a afirmat că “Școala de yoga MISA deține mai multe proprietăți în Paris, ci chiar s-a deplasat la fața locului la două dintre ele. Ambele situate în “Arrondissment 13”.

                                

 

De la minutul 10:04 al documentarului s-a filmat pe Rue Paul Klee numărul 6 clădirea în subsolul căreia, într-un garaj, Mihai Rapcea, fost cursant și avocat MISA, s-a întâlnit cu Gregorian Bivolaru în 2011. La minutul 10:29 chiar se poate vedea intrarea către parcările/garajele din subsol. Puteți admira clădirea pe Google Maps
Conform unor “guri de vipere”, apropiați ai lui Magnus Aurolsson dețin la această locație cel puțin două apartamente.

                                                             


La minutul 12:52 s-a filmat în cadrul complexului din Square Dunois la renumitele “Les Pyramides”. 

Riikka Kaihovaara a stat de vorbă cu administratorul blocului “Tour Chephren” și a urcat la etajul 2 încercând să identifice, care din apartamente e cel în care erau “parcate” adepte MISA înainte de a fi duse la “inițiere tantrică” la apartamentul gurului.
Pe sinistrul culoar, la nici una din uși nu era vreun nume. Gurile rele susțin că apartamentul cu pricina avea balcon către bulevardul Vincent Auriol.

În februarie 2016 “cineva” ar fi informat poliția franceză, care - voila! - l-a săltat pe guru în ipostaza de Nikolay Petrov (cu acte false) la un târg de carte veche tocmai din Paris
 
În iulie 2016 Gregorian Bivolaru a fost extradat în România, a stat la închisoare până pe 13 septembrie 2017, când a fost eliberat condiționat.
Deși a declarat autorităților că locuiește în Cisnădioara, județul Sibiu, mentorul MISA a părăsit România deja pe 14 septembrie 2017.

Drept urmare, pe 21 septembrie 2017, când Finlanda a emis un mandat de arestare pentru trafic uman și abuz sexual pe numele gurului de Tărtășești, acesta nu a fost găsit de poliție la domiciliul declarat.

Din punct de vedere oficial, în România Gregorian Bivolaru își are domiciliul în Cisnădioara, iar în Suedia Magnus Aurolsson își are domiciliul în Karlskrona.
Unde s-au "teleportat" totuși "Ei" după punerea în libertate?


Ashleigh Freckleton, fostă adeptă MISA, susținea în 2021 că în 2018 a fost la Paris pentru a fi inițiată tantric de guru, dar l-a refuzat. Deci "Ei" erau din nou la Paris.

În ce locații își ține momentan "haremul" și unde anume în Franța, unde "francmasoneria ce acţionează în cârdăşie cu gruparea satanică a aşa-zişilor ILUMINAŢI are deja o putere imensă”, își are “vizuina” șobolanul Gregorian Bivolaru, vom explora în cadrul unor articole viitoare.

Cei ce pot contribui cu informații pe această temă, sunt rugați să ne contacteze prin formular sau comentarii.

13 comments:

  1. La barbati,80% din bolile cu transmitere sexuală nu sunt vizibile dar virușii sau bacteriile se transmit la femei. De aceea in zilele noastre Tantra devine un dezastru ginecologic. Trebuie să fi un supernesimțit să știi că ai ceva și să dai mai departe cu nonșalanță criminală(chiar și doar banala clamidia). Anumiți discipoli care se dedau la puicuțele lăsate de Guru făceau chlamidia și erau îndrumați către un singur doctor yoghin homeopat,pentru ca autoritățile să nu se sesizeze.

    ReplyDelete
  2. Eu cred ca autoritatile au posibilitatea sa afle unde se ascunde gurul. Dar nu mai intereseaza pe nimeni sa consume resurse pentru a baga la inchisoare un mos expirat. Organizatia sa nu mai prezinta un pericol pentru societate, doar pentru adeptii lui spalati pe creier e o problema. Dar acestia sunt majori si isi merita soarta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu-l vor românii, îl vor finlandezii.
      Oricum, oricât de dement ar fi expiratul, este un pericol. El si complicii lui.
      Important este sa asistam la destructurarea cultului criminal misa / atman, altfel si dupa plecarea lui in iad complicii lui la fel de criminali (sau cu secte proprii - violangiul tarcau, alti trandafiri) vor continua sa-si bata joc de oameni.

      Delete
  3. Am avut o revelatie astazi cand am vazut cum sunt dispuse arondismentele Parisului. https://www.clewel.com/countries/france/france-for-travellers/france-paris-sightseeings-food-history/arrondissements-of-paris/
    De aia e guru in Paris, pentru ca e o spirala Parisul. Spirala yin, caci el n-are nevoie de yang. El oricum e triplu yang. Liberté, égalité, fraternité! Vous comprenez?
    Mosu se ascunde in arondismentu nr.1, se crede mereu buricu planetei albastre. Plus ca acolo sunt piramidele alea satanice masonice. De acolo suge el energia. Acolo trebuie cautat. De fapt gasit.
    Vive la France! Bonne chance policiers de la patrie! Hai, ca l-ar gasi pe mos pana si gendarmul de St Tropez.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce n’est pas bon de se lancer dans leurs affaires. Si vous interférez, vous diminuez le succès.
      "Plus ca acolo sunt piramidele alea satanice"
      Le soleil vous a frappé sur votre tête et vous voyez des pyramides. Laissez les flics tranquilles parce qu'ils savent comment y remédier!
      Shut up!

      Delete
    2. Les pyramides existent au Louvre, ce ne sont pas les hallucinations de l'auteur du commentaire.
      Vous avez mal compris. Ce n'est pas lui qui les considère les comme sataniques ou maçonniques, c'est MISA et Bivolaru. Il n'est donc pas juste d'accuser l'auteur du commentaire.

      Peut-être que les flics savent, en théorie, comment y remédier, mais ils ne l'ont pas fait depuis plus de 17 ans. Jusqu'à présent ils ont seulment montré qu'ils sont aussi impuissants que les polices roumaine et suédoise.
      Ils devraient s'inspirer de la police indienne qui a fermé tout de suite le centre MISA de Chennai en 2011.

      Delete
    3. Celui qui parle beaucoup, ne pense ni ne fait rien.

      Delete
    4. Oooh, la la! Guru si-a trimis cateii sa ne inchida gura cu proverbe adaptate? Asta e tot ce poate produce guru en francais? Se juis dezamagit, mon cher! Vraiment!
      Fait dodo, Grieg, mon petit guru, fait dodo, t´auras du peepee!

      Delete
    5. @Ooh la-la!
      Est'ce que tu veux une tasse d’eau? Sur ta tête si je le verse, est-ce que ça va?
      Il suffit de dire. Et je t’aiderai.
      Aussi le nom n'est pas chienne, mais Mon Chéri, chéri!
      Tu as oublié que j’ai fait certaines traductions visible pour le juge.

      Delete
  4. Mai tineti minte cum a trimis acum cativa ani cretinul "Eminent yoga teacher" melodia "La vie en rose" la "flasnetuta" pentru a fi folosita la exemplificarea cu Indra? Si a mai si povestit ce mare revelatie a avut el. Aveti pe unde inregistrarea mesajului?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je vous remerci beaucoup pour votre idée. Maintenant, nous attendons.

      Delete
  5. Sunt mai multe VIPuri misane prin Franta.
    Madame Lacramioara Visterneanu. In 2016 la scurt timp dupa ce a fost inhatat gurul ea si-a facut intr-un satuc din Franta o firma de crescut "alte animale". https://www.societe.com/societe/madame-lacramioara-visterneanu-819179490.html
    Asta e noua denumire a shaktiurilor care fac karma yoga pe sex chat? :))
    Monsieur Dr Ciuciulete a aterizat din Argentina taman in fundul Normandiei. https://actu.fr/normandie/bourth_27108/a-bourth-medecin-dorigine-roumaine-la-maison-sante-apres-presque-deux-ans-sans-generaliste_20783405.html
    Madame Dr. Camelia Rosu a emigrat din Bucuresti intr-o comuna de prin centrul Frantei. https://www.facebook.com/uzerche/photos/a.118888124790983/3734331803246579/?type=3
    Care mai de care mai de succes pe acolo prin Franta.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400