Tuesday, October 17, 2023

Sex Worker Vixen - IMAGINEA "brandului" MISA

Motto: 
 „(…) yoga niciodată nu va îndemna şi nu vă va îndemna să preacurviţi. Pentru că curvia este în primul rând... ceea ce numim prostituţie. (...) în niciun caz yoga şi toate învăţăturile tradiţionale ale Orientului nu vă vor spune şi nu veţi găsi nicăieri că ea vă indică să vă prostituaţi, că vă indică să vă oferiţi trupul sau să vă oferiţi farmecele fizice sau psihice ca să obţineţi beneficii: gen...dă-mi paişpe mii că io îţi dau sexul, dă-mi două mii că-ţi arăt sânul...” Gregorian Bivolaru - Voineasa 1993
 
 
În iulie 2022 atrăgeam atenția asupra unui site de adulți pe care prestează adepte MISA - Rampant TV. 
Un loc de frunte printre prestatoarele misane de acolo îl ocupă o anume Vixen.

Numele acesta o fi fost inspirat de supereroina cu superputeri din benzile desenate (franciza Justice League), de SuperGurul MISA sau pur și simplu e derivat din sensul extins al cuvântului (în engleză) care înseamnă (doar) femeie sexy? 

Vixen poate fi admirată atât pe canalul ei live, cât și pe profilul ticsit cu clipuri ațâțătoare. (Link Arhivă
Orele între care este disponibilă live sunt publicate zilnic în programul site-ului Rampant TV. 
Din decembrie 2018, de când datează primele "urme" lăsate online de această prestatoare, pe forumul Rampant TV și pe feeds s-a adunat o impozantă colecție video și foto. ((Link Arhivă Link Arhivă)
În martie 2022 australianca cu "țâțe mari, curbe uimitoare și fund ca piersica", chiar a fost aleasă modelul săptămânii. (Link Arhivă
Cu această ocazie i-au luat un interviu. Vixen destăinuia printre altele că îi place să fie topless sau goală pe chat, să poarte orice e roz, inclusiv cizme roz. Mult iubitul ROZ de la MISA?! În ceea ce privește sexul, a mai declarat, că nu sunt multe lucruri pe care vrea să le facă și pe care să nu le fi făcut deja. Este gata pentru orice!

Vixen nu este "everybody's darling" doar ca sex worker pe Rampant TV. Și în cadrul MISA se bucură de mare apreciere.

Ea nu e om de rând, ea este IMAGINEA "brandului" MISA, "cea mai mare școală de yoga din Europa"!
Și nu de ieri de azi! Din 2017 încoace, federația ATMAN, MISA și diverse filiale naționale și internaționale (Archiv, o folosesc pe această cursantă pe site-uri și social media pentru a-și promova evenimentele, pentru a atrage noi clienți.

Că e vorba de conferințe de deschidere, de Ziua Internațională Yoga, de taberele MISA sau un simplu webinar, executând "atitudinile trupești" Bhadrasana, Bhujangasana sau Virasana, Vixen nu lipsește de la nici un eveniment MISA. De pe postere!

În 2018, după a doua participare la un workshop de tantra yoga de trei zile al Mahasiddha Yoga Rishikesh, filiala MISA din India, tânăra "Sales Manager" mărturisea că acesta a constituit “un impuls în direcția corectă”.
Cât de corectă a fost direcția, se poate vedea nu doar pe Rampant TV, ci și pe multiple alte site-uri de adulți, pe care au fost distribuite fotografiile și clipurile ei la puțină vreme dupa impuls.

Mai mult decât atât, Magnus Aurolsson, acest sui-generis Hugh Hefner al MISA, a avut un fler nemaipomenit, când a ales această cursantă, ce se prostituează (vezi motto!) pe internet, să îi reprezinte casa de toleranță școala de yoga.

 



A fost mai ceva ca vaca încălțată cu pantofiori roz din povestirea sa cu tâlc. 





4 comments:

  1. Povestea cu vaca incaltata e poveste scorpionica, un dublu poate triplu afront adus femeilor.

    ReplyDelete
  2. Slugile gurului deja au sters o dovada (ce nu a fost mentionata pe acest blog) ca femeia asta chiar este cursanta MISA. Comparati acest articol de pe yogaesoteric cu varianta lui arhivata cu ceva vreme in urma. https://yogaesoteric.net/cursurile-scolii-de-yoga-misa-au-transformat-vieti-si-destine-de-a-lungul-timpului/ https://archive.ph/4eATR
    Lipseste taman marturia fatucii in cauza: "Am participat la un workshop de Tantra în Melbourne, susținut de o profesoară de la Federația Internațională de Yoga și Meditație ATMAN, și s-a dovedit a fi cel mai profund weekend din viața mea! Nu am mai experimentat atât de multă grație și frumusețe în fiecare clipă, așa cum am trăit în acele două zile. Acea experiență mi-a transformat radical cursul vieții.
    Două săptămâni mai târziu m-am dus în India, pentru a aprofunda cele descoperite în cadrul worshopului. Nu știam nimic despre India, nici despre yoga sau tantra, nu știam nici măcar ce sunt CHAKRA-ele. M-am înscris la cursul intensiv din Risikesh al Federației ATMAN. În acea perioadă am simțit că sufletul meu se întoarce acasă.
    Transformările care au apărut în ființa mea au fost uimitoare: am învățat despre potențialul extraordinar din orice femeie – starea de SHAKTI, despre calitățile mele și ale altora, am experimentat trăiri care, înainte de aceasta, nu aș fi crezut că sunt posibile. Am experimentat diferite nuanțe ale iubirii și ale apropierii de Dumnezeu.
    Cred că relația cu Dumnezeu este cea mai prețioasă comoară pe care o putem avea, și pentru că școala de yoga MISA oferă această cunoaștere și experiență, m-am mutat la București și urmez cursurile aici. Iar acum zâmbesc mult mai mult decât înante, râd și iubesc din toată inima și experimentez trăiri de extaz și beatitudine."

    Distractiv este faptul ca deasupra marturiei ei este cea a altei prestatoare, care vreme indelungata si-a folosit numele real, Amorina, si pe Rampant TV. Cu ceva luni in urma a devenit Amore pe Rampant TV.
    Marturia ei inca nu au sters-o. :))

    ReplyDelete
  3. Pe 17 sau 18.10.2023 pe Rampant s-a deschis un nou canal pe care presteaza misance. Clientii deja "saliveaza". https://forum.rampant.tv/t-new-channel--25937?page=last
    Pe acel canal n-am vazut pana acum decat trei puicute, Saphira, Amira si Venus, care si-au facut debutul de pe 15 octombrie incoace.
    https://static.rampant.tv/babes/amira/1216
    https://www.rampant.tv/babes/saphira/1218
    https://www.rampant.tv/babes/venus/1219
    Le cunoaste cineva?

    ReplyDelete
  4. Si in ceea ce priveste aceasta prestatoare MISA a facut curatenie dupa ce a fost postat acest articol. Nu mai sint poze si filmari cu ea in actiune pe Rampant TV. Au sters si threadurile care ii erau dedicate. Ce bine ca le-ati arhivat.
    Nu suporta adevarul.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400